Favoriti mjeseca - kolovoz 2016. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - kolovoz 2016.

Kolovoz je bio divan mjesec po pitanju kozmetike, što zbog noviteta koje ćete vidjeti u jednom od idućih postova, što zbog divnih proizvoda u čijem sam korištenju uživala.
Šminka je u kolovozu bila svedena na minimum, cijeli mjesec nisam stavila puder, što zbog godišnjeg, što zbog toga što mi je po povratku koža bila u tako lijepom stanju (a i boja je bila tu), pa nije bilo potrebe čak ni za ujednačavanjem tena, ali maskara, ruž i highlighteri su se ipak nosili.



U zadnjih nekoliko mjeseci jako volim Biobaza Bee Balm s maslinom i grejpom i smatram ga najboljim drogerijskim balzamom za usne u sticku. Izvrsno njeguje usne, a uz to je i cjenovno povoljan.

Za lice sam otkrila predivnu, laganu, a opet dovoljno hranjivu kremu, još i prirodnog sastava. Nikel Hidratantna krema s narančom* je krema divnog mirisa i jako dobra za mješovitu kožu sklonoj dehidraciji i komedonima poput moje. Lijepo mi hidratizira kožu (čak i nakon izlaganja suncu), nije mi izazvala nikakav nered na licu, a uz to je i jako lagana, a i puder lijepo sjeda na nju (iako to trebam još malo bolje testirati jer sam svega nekoliko puta nanijela puder preko nje).

Moj miris ljeta je defintivno Chanel Beige* iz Les Exclusifs linije. Riječ je o mirisu koji sadrži arome gloga, frezije, frangipanija, uz akorde meda. Lagan je, a opet trajan i jednostavno viče "ljeto."



Kao što sam napisala, šminka je bila svedena na minimum, maskara, ruž i highlighter. Najnošeniji ruž prošlog mjeseca je bio Kat von D Everasting Lipstick u nijansi Lovesick. Savršeno ugodan na usnama, izuzetno trajan i još boja baš po mom ukusu (iako su me swatchevi malo zavarali). Pisat ću recenziju, tako da sad više neću duljiti o njemu.

Highlightere obožavam, a prošli mjesec sam posezala isključivo za jednom paletom highlightera - Anastasia Beverly Hills Glow Kit u nijansi That Glow. Najčešće sam koristila nijansu Bubbly i Dripping in Gold, ali sve nijanse su savršene i sve sam koristila. Mislim da mi je kupnja ove palete highlightera jedna od boljih investicija ove godine.

Kad je njega tijela u pitanju, izdvojila sam dva proizvoda koje sam apsolutno obožavala. L'Angelica Officinalis gel za tuširanje Pamuk i mošus. Iako je riječ o ogromnom pakiranju od 500 ml i iako ga nisam nosila sa sobom na more, trošim zadnje kapi, a kupila sam ga prije svega mjesec dana. To vam govori koliko sam ga koristila i koliko sam zanemarila sve ostale gelove u kupaonici. Predivan miris koji ostaje na koži i nakon tuširanja i to što ne isušuje (čini mi se da čak i njeguje) su razlozi zašto se ovaj gel našao među mojim favoritima.

I za kraj sam ostavila predivno ulje za njegu tijela - Bio Beaute by Nuxe Hranjivo i tonizirajuće svilenkasto ulje*. Riječ je o preprepredivnom svilenkastom ulju s mirisom citronovca koji nema u mirisu nimalo kiselosti nego me podsjeća na neku finu pitu od limuna. Izvrsno njeguje kožu, relativno brzo se upija (riječ je o svilenkastom, a ne suhom ulju) i predivno miriše, pa je ovo ulje postalo jedna od meni najdražih mazalica. 

I to je to od mojih prošlomjesečnih favorita :)
Kako vam se sviđaju, jeste li probale koji od tih proizvoda i dijelimo li dojmove?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

10 komentari:

  1. Ja koristim Biobaza Bee Balm s đumbirom i medom. I zbiljaaa mi je fantastičan. Probala sam more tih drogerijskih balzama i zbilja je teško naći neki dobar (a uz to odličnog sastava). Uz Biobazine super su mi i Himalaya Intensive Moisturizing Cocoa Butter Lip Balm i Himalaya Nourishing Lip Balm. Inače imam zbilja jako ispucale usne i oni su mi zbilja favoriti u njezi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svi hvale i te Himalaya balzame, a ja nikako da probam :)
      I slažem se, stvarno je teško naći neki dobar balzam drogerijskog ranga i dobrog sastava, zato me ovaj i toliko oduševio :)

      Izbriši
  2. Odlični proizvodi! Zanima me Nikel krema za lice, jedva čekam recenziju.
    Zavidim na parfemu....meni je preskup

    OdgovoriIzbriši
  3. Gdje ste kupili gel za tuširanje i highlighter?nisu mi poznati...hvala!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gel za tuširanje je iz DM-a, a highlighteri iz New Yorka, ali ima za naručiti na Beautybay.com :)

      Izbriši
  4. Biobaza balzami su super. Probala sam i Langelica gel za tuširanje od makadamije i baš je divan <3
    Zainteresirala si me za Nikelovu kremicu mmmm :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidim slažemo se oko dojmova :) Bit će recenzija Nikel kremice :)

      Izbriši
  5. također imam ABH paletu highlightera, u potpunosti se slažem da je i meni to bila jedna od najboljih investicija! :D big like za Kat von D ruž, prekrasan je :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovu Nikelovu kremicu bilježim za isprobavanje, trenutno imam onu s čajevcem i super mi je ali više kao noćna za sprečavanje nastanka prištića i ostalih čuda osobito za vrijeme pms-a, a mislim da bi ova s narančom bila super dnevna kremica :)

    OdgovoriIzbriši