New in 2016. - vol. 03 (ožujak) - a little make up obsessed

New in 2016. - vol. 03 (ožujak)

Novi mjesec znači i novi post s prošlomjesečnim novitetima. Prošlog mjeseca sam bila poprilično disciplinirana, kupovala sam samo ono što mi je trebalo (izuzev jedne palete sjenila koja mi još nije došla, pa ju ni ne računam) i ponosna sam na to. 


Prošlog mjeseca je konačno službeno predstavljen Novexpert Booster s C vitaminom*, a u goodie bag-u se našao i Novexpert Hijaluronski booster* kojeg sam već koristila i s kojim sam imala love-hate odnos i ni sama ne znam što bih kao konačno mišljenje rekla o njemu nakon potrošene cijele bočice. 


Za Dan žena mi je Vichy poslao ružu i mini verzije Vichy Idealia* linije. 


Eucerin Ultra Sensitive losion* je još jedan novitet koji mi je došao. namijenjen je za čišćenje osjetljive kože, pa ćeom vidjeti kakvi će biti dojmovi. 


U Makronovi je predstavljena nova Dr. Hauschka tonirana krema*, a uz nju sam dobila i Dr. Hauschka tonik.* 


Jako volim ulja za čišćenje lica, pa sam odlučila kupiti jedno od najhvaljenijih ulja - DHC Deep Cleansing Oil. Uskoro vas očekuje recenzija, a odmah ću vam reći da će biti pozitivna jer je riječ o uistinu izvrsnom proizvodu. 


Dr. Pasha Argan krema (recenzija) mi je bila spas mnogo puta tijekom seboreičnh napada, a kako izgleda Dr. Pasha odlazi s tržišta, htjela sam kupiti zalihe, međutim nisam ju više mogla naći. Odlčila sam kao zamjenu probati Dr. Pasha Zlatni melem koji je također hvaljen. Vidjet ćemo hoće li mi biti jednako dobar. 



Prošli mjesec je bio u znaku kupovine proizvoda za kosu, no zadovoljstvo kupljenim i nije naročito.
Kupila sam jako hvaljeni Pantene Deep Moisture Souffle međutim moji dojmovi su za sada mlaki. Isprobat ću ga još, no za sada nisam oduševljena. 

Batiste Cherry suhi šampon mi se efektom sviđa kao i ostali Batiste šamponi, no bit će i recenzija.
Kupila sam i L'Oreal Elseve Nutri-Gloss Luminizer šampon, međutim njime nisam nikako zadovoljna. Kosa mi s njim izgleda suho, kovrče su mi naelektrizirane, a i čini mi se da mi izaziva i svrbež tjemena. Nisam baš sretna s njim, no dat ću mu još koju šansu prije konačnog zaključka. 


Stigao mi je i Vichy šampon za osjetljivo vlasište.* Zeleni Vichy šamponi su inače favoriti za moje seboreično vlasište, a ovaj šampon do sada nisam koristila. 


Stigli su mi novi Garnier Neo* dezodoransi. Verzijom u tubici i nisam bila nešto oduševljena (recenzija), no svakako planiram isprobati ove. 


Tražila sam neku sol za kupanje, u Kozmu je Adria Spa sol za kupanje s limunom i smiljem bila na akciji, pa sam ju odlučila isprobati i zadovoljna sam kupovinom. 


Stigli su mi i Olival Koncentrat za ruke s nevenom*, te Olival krema za ruke s nevenom.* Uskoro vas očekuje njihova recenzija. 


U Mullere su stigli Essence noviteti i bila sam dobra i nisam kupila ništa od dekorative, no uzela sam Essence blazinice za odstranjivanje laka, što mi je jako praktično za torbu (nekad mi se dogodi da nokte nalakiram na poslu i odmah ih i oštetim jer počnem raditi nešto prije nego se osuši), a trebala mi je i nova rašpica. 


I za kraj sam ostavila meni najdraži dio ovog new in posta - poklon mog dragog za našu godišnjicu (koja je ove godine pala na Uskrs, pa je to bio 2u1 poklon) - Chloe Love Story EDP



I to je to od mojih prošlomjesečnih noviteta :)

Koje recenzije vas posebno zanimaju?
Što ste vi kupovale u posljednje vrijeme?


*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

13 komentari:

  1. Kao i uvek, prelepi noviteti. :) Parfem je... <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlični noviteti kao i uvijek. Jedva čekam recenziju Vuchy šampona jer ga i ja namjeravam kupiti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ti preporučam zelenu verziju, on je izvrstan za seboreju :)

      Izbriši
  3. Joj baš sam planirala da uzemem to DHC Deep Cleansing Oil a onda je Feelunique promenio uslove shippinga :( Ima li kod vas negde da se kupi ili si ga i ti online uzela? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uela sam ga na Feelunique - dan prije nego su promijenili ujete shippinga. Iskreno se nadam da će ih nekad ipak vratiti na staro :/

      Izbriši
  4. Divni noviteti su se našli kod tebe :D Jako me zanima Novexpert Booster s C vitaminom i veselim se recenziji kad ga isprobaš :D Za Novexpert Hijaluronski booster se totalno slažem s tobom. Imala sam ga i cijelo vrijeme dok sam ga koristila nisam znala što da mislim o njemu, a kad sam ga potrošila mišljenje mi je ostalo nepromijenjeno li - la. Zapravo mislim da mi nije pružio onaj učinak koji sam očekivala :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da si ti to sad sve lijepo sažela, jednostavno nije pružio učinak koji sam očekivala :)

      Izbriši
  5. Imas neke zaista lepe stvari: mene posebno interesuje ulje za ciscenjenaravno Olival koncentrat za ruke, Vichy Idealia, i Novaexpert oba seruma

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlicni noviteti, parfem je prelijep :$

    OdgovoriIzbriši
  7. Jesi isprobala ove Garnier dezodoranse? Kako ti se čine? :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Lijepi noviteti :). Imala sam mini bočicu Batiste šampona od trešnje i bio mi je dobar. Svi koje sam do sada probala su mi se svidjeli, jedino me onaj cvijetni malčice razočarao.

    OdgovoriIzbriši