Empties 2016 - vol. 01 - a little make up obsessed

Empties 2016 - vol. 01

Došlo je vrijeme za prvi ovogodišnji empties post. Moram priznati da sam jako ponosna jer je ovo najveći takav post na blogu do sada. Kao i do sada, nastavljam s kvartalnim postovima ovog tipa, dakle u njemu možete vidjeti što sam potrošila u prošla tri mjeseca. 

Kao i do sada, za proizvode za koje postoji recenzija (ukoliko se moje mišljenje nije promijenilo) će biti sam stavljen link na nju jer bi bilo previše teksta da o svakom proizvodu pojedinčano pišem svoje dojmove. 


  • Olival micelarna otopina s uljem smilja* tek treba dobiti svoju recenziju, no ako vam kažem da sam ju opet kupila, mislim da vam je jasno da mi se svidjela. Moram napomenuti da je ovo nova verzija micelarne, dok staru nisam isprobala tako da vam ih ne mogu usporediti.
  • Uriage micelarna otopina za mješovitu i masnu kožu* - izvrsna ♥ Recenziju možete pročitati ovdje.
  • Melvita Cvjetna vodica cvjetova naranče - izvrsna cvjetna vodica, koristila sam ju kao tonik. Divno hidratizira i omekšava kožu. Moram priznati da mi je zbog mirisa draža Cvjetna vodica damaščanske ruže, no nemam zamjerke ni na ovu verziju.
  • Biotherm PURE∙FECT SKIN gel za čišćenje lica* - recenzija
  • Foreo noćni gel* - ok proizvod, no opet ništa spektakularno da bi me spriječilo da nastavim s isprobavanjem novih proizvoda. 



Što se njege tiče, i tu sam bila vrijedna:

  • Bocassy Anti-age serum* - još čeka svoju recenziju. Izvrstan proizvod, meni efektom dosta sličan i njihovom prvom serumu, međutim različit je sastavom, s više aktivnih sastojaka i nešto hranjiviji. Pisat ću vam o njemu.
  • Novexpert 5 Omegas* - ulje za lice s 5 različitih Omega kiselina. Koristila sam ga povremeno, po potrebi, kad bih osjetila da bi koža mogla dehidrirati. Za svakodnevnu njegu bi mislim puno bolji bio za suhu kožu.
  • Apivita Natural serum Radiance- pisat ću recenziju, no samo ću reći da nije loš, no da nije ni najbolji serum s C vitaminom kojeg sam koristila.
  • Uriage Hyseac 3-regul* - recenzija
  • La Roche Cicaplast Levres* - izvrstan proizvod za njegu usana, cjenovno povoljan, a sastavom izvrstan, a isto tako i efektom. Kad smanjim broj mazalica, sigurno ću ga kupiti opet da ga imam u torbi. 
  • The Body Shop Papaya Lip Balm - izvrstan balzam za usne, no s TBS balzamima nikad insam pogriješila. Da su nam dostupniji, vjerojatno bi ih češće kupovala. 




Potrošila sam i nešto proizvoda za njegu kose:
  • L'Oreal Professionnel Pro Fiber šampon* - moram priznati da me se nije posebno dojmio. Bio je ok, kosa je bila mekana od njega, međutim čim bi bilo vlage, kosa bi mi bila kaos. Jednostavno mi ovo nije potpun proizvod.
  • Vichy Dercos šampon protiv peruti za normalnu i masnu kosu* - recenzija. Novi je već u upotrebi. 
  • Girlz Only suhi šampon za smeđu kosu - savršen ♥ Recenzija.
  • L'Oreal Professionnel Hollywood Waves* - izvrstan sprej za kovrče ♥ Mislim da ću ponoviti kupnju jer baš lijepo definira kovrče i ne isušuje kosu. 



Potrošilo se i dosta gelova za tuširanje:

  • Afrodita Raspberry cream* - nekako se nisam našla s gelovima iz ove linije. Ovaj mi je definitivno najbolji mirisom, no i dalje, nije baš 100% po mom guštu, no ne isušuje, pa ne mogu reći da mi se ne sviđa, ali najbolji Afroditin gel mi i dalje ostaje onaj iz Argan linije.
  • L'Angelica Lime e Te Verde - prekrasan gel, ali ima manu - nema ga u Hr :( Ako se nađete u Sloveniji, svakako pogledajte L'Angelica proizvode, imaju divnih stvarčica. Ovaj gel je divnog mirisa i uz to nimalo ne isušuje moju suhu kožu tijela. Kad budem u prilici, uzimam ga ponovno. 
  • Le Petit Marseillais Mlijeko pamuka i mak - ponovljena kupnja po ni sama ne znam koji put. Obožavam miris ovog gela (podsjeća na Kenzo Flower), tako da ga uvijek imam u kupaonici.
  • The Body Shop Argan gel za tuširanje - fin miris i ne isušuje. No ipak su mi draži Moringa i Shea gelovi ovog proizvođača. 
  • Cottage Kiwi - s peeling zrncima koja nisu dovoljno jaka za pravi piling, no ok su za svakodnevnu upotrebu. Izvrstan, osvježavajuć miris i ne isušuje. Mislim da ću ga opet kupiti kad još malo zatopli.
  • Cottage sa sljezom - slatkast miris, idealan mi je bio za zimu, no s dolaskom toplijih dana bi mi bio prenaporan. Ne isušuje, tako da možda ponovim kupnju na jesen. 



Potrošila sam i čak tri pilinga za tijelo:

  • Afrodita 100% SPA šećerni piling - recenzija
  • Ulola Lavanda, ružmarin i maslinovo ulje - recenzija
  • Laino Peeling za tijelo s karite maslacem* - recenzija



Na iduću sliku sam posebno ponosna jer sam inače poprilično lijena kad je u pitanju mazanje tijela (što mi ne ide na čast ako uzmemo u obzir da mi je koža tijela suha). Potrošila sam:
  • Le Petit Marseillais hidratantno mlijeko za tijelo s makom, mlijekom pamuka i bademovim uljem - recenzija
  • Olival Čarobno mlijeko* - recenzija
  • Caudalie Huile Divin - recenzija
  • Biobaza Harmony bademovo mlijeko za tijelo - recenzija
  • The Body Shop Shea maslac za tijelo - recenzija
  • Afrodita 100% SPA maslac za tijelo - recenzija

Što se dezodoransa tiče, potrošila sam:

  • Nivea Powder Touch - koji koristim godinama i volim
  • Dr. Hauschka Dezodorans Kadulja metvica* - recenzija


Što se tiče dekorative, potrošila sam (ili bacila) dosta toga, a najponosnija sam na to da sam u 6 mjeseci potrošila rumenilo što mi se nije dogodilo godinama :D
Izdvojiti ću nekoliko proizvoda vrijednih pažnje:

  • Catrice Even Skin Tone tekući puder* - izvrstan puder, srednje prekrivanje, nekomedogen, blagog dewy finisha, izvrstan za mješovitu kožu zimi.
  • Max Factor Creme Puff rumenilo Lavish Mauve - recenzija
  • The Balm Sexy Mama* - recenzija (novi već u upotrebi)
  • Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade - proizvod bez kojeg više ne želim biti ♥ Izuzetno trajan na mojim nepostojećim obrvama, dovoljno vam govori da sam ga čak i na plažu nosila, a na plažu ne nosim baš nikakvu šminku
  • OPI Chic on the Cheek - jedan od najljepših nude lakova ♥
  • Eveline Celebrities tuš - recenzija


Ako ste došle do kraja i sve pročitale, svaka vam čast, bilo je tu puno teksta, ali drago mi je da sam ustrajna u tome da trošim proizvode i ne zabušavam (kao što inače radim s proizvodima za njegu tijela). 

Dijelimo li dojmove o nekom od proizvoda? Imate li vi drugačije mišljenje?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

12 komentari:

  1. Bas puno informacija o puno proizvoda. Zanima posebno vodica Melvita, i ruzina i od narandze, zatim Apivitin C serum, zasto nisi odusevljena, a takodje i koji bi ti preporucila. L'Orealov sperj za kovrdze bih probala. i jos neke lepe stvarcice. Inace i mene ceka jedan ovakav Jumbo Emties post-samo ga odlazem :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ti si stvarno bila vrijedna. :) Posebno pohvaljujem trošenje mazalica za tijelo, što meni nikako nije jača strana, redovno ih kupujem i skupljam, a onda samo stoje. :-/ Moram se ugledat na tebe. :D ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Svaka čast na potrošenim proizvodima :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Svaka cast :D Mislim da ja neke proizvode trosim bas prebrzo, tipa micelarnu i aceton, dok neke necu do kraja godine iskoristiti. Ehh.
    Gdje nabavljas lorealovu profesionalnu liniju?

    OdgovoriIzbriši
  5. Svaka čast:) I sama sam bila vrijedna i potrošila dosta proizvoda. Zaista je nezamijenjiv osjećaj kada nešto potrošiš do kraja, a da se prethodno nije pokvarilo. Zahvaljujući tebi, kupila sam Caudalie serum s vit c i malo je reći da sam oduševljena učinkom. Već sam na pola bočice i zaista mogu vidjeti promjenu na koži. Moja je koža inače suha i sve prizzvode za njegu suhe kože koristim i zaista mi odgovaraju, osim kad mi se poneka nepravilnost javi na čeljusti, no ovaj serum to drži pod kontrolom. Kupit ću kremicu Uriage Hyseac koju si recenzirala jer sam primijetila da LRP effaclar duo+ mi je ok, ali sam primijetila da učinak nije brz. U samo dvije upotrebe Caudalie glicolne maske područje čeljusti mi je puno bolje( radi se o dva upaljena prištića), a suhu kožu lica i čela nije dodatno isušila, a budući da spomenuta Uriage kremica sadrži glicolnu, vjerujem da bi mi pomogla.

    OdgovoriIzbriši
  6. Bravo za sve ove potrošene proizvode! :D Ispratiću recenziju Apivita zelenog seruma sa zanimanjem, baš me interesuje koji ti se serum sa vitaminom C pokazao bolje :)

    OdgovoriIzbriši
  7. E to se zove empties post :D Caudalie suho ulje mi je predivno, a Apivita zeleni serum jako volim. Olival micelarnu nikako da probam, a stalno čitam kako je ova nova verzija odlična, ali bit će vremena :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Puno si toga potrošila :D Posebno mi je zanimljiv dio njege lica :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Možeš li mi molim te reci koji ti je ipak najdraži od "mlijeka" za tijelo ; Olival, Afrodita ili Biobaza. Znam da su i različitih tekstura i mirisa ali evo da se moraš za jednog opredijeliti... hvala...

    OdgovoriIzbriši
  10. Za pola tih proizvoda nisam ni cula, ni znala da ih imamo u Hrvatskoj :D isprobala bi sve :D a sto se tice Afroditinih gelova za tusiranje, preporucila bih ti Green Tea... Savrsen je <3

    beautypeptalk.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Super post, stvarno si puno toga potrošila. Kao i uvijek najviše ma zanimao dekorativni dio posta, svaka čast na toliko potrošenih stvari. Super je što si potrošila ABH Dipbrow prije nego što se osušio. Ovaj OPI lak stvarno izgleda prekrasno, baš meni po volji :)

    candymakeupgirl.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  12. ne mogu vjerovat da si sve ovo potrošila u samo tri mjeseca... svaka čast!
    posebno me impresionira dio s dekorativom, meni to baš slabo ide :D

    OdgovoriIzbriši