New in 2015. - vol.12. - a little make up obsessed

New in 2015. - vol.12.

Malo sam se ulijenila s postovima, pa iako je sredina mjeseca, tek sada objavljujem post o prošlomjesečnim novitetima. 

Bilo je tu svega, no najviše ruževa, opet me bila uhvatila manija kupovanja, a kad sam konačno "došla k sebi", to je rezultiralo jednim poprilično strogim no buy režimom na kojem sam sada (tako da će idući new in biti skromniji - no to je nekako postalo pravilo kod mene u siječnju izgleda, a tijekom godine se razludim).

Kiehl's je za odabrane blogerice u prosincu organizirao konzultaciju s njihovim Kiehl's Customer Representative djelatnicama i tom prilikom sam si mogla odabrati full size proizvod po izboru, pa sam si odabrala Kiehl's Daily Reviving Concentrate*, a dobila sam i testere proizvoda koje mi je njihova djelatnica preporučila. Kiehl's je inače poznat upravo po svojim stručnim savjetnicama koje će vam prije kupnje napraviti analizu kože i predložiti vam prema tome Kiehl's njegu, tako da te konzultacije nisu nikakav ekskluzivni tretman, nego ga i vi možete dobiti :)


Prilikom kupnje osnovnih higijenskih potrepština sam naravno prozujala i po policama s dekorativom, pa me tom prilikom zaintrigirao S.Fresh Baby Face Make-up Remover i odlučila sam ga probati. Uskoro vas očekuje recenzija, pa neću sada pisati dojmove :)


Na recenziju mi je stigao i Foreo Luna Mini* uređaj. Već se našao u mojim prošlomjesečnim favoritima (možete ih pročitati ovdje), a uskoro vas očekuje detaljna recenzija. Uz njega su mi došla i travel size pakiranja gelova za čišćenje lica (koje sam zaboravila uslikati), pa će i o njima biti par riječi.


Stiglo mi je nešto i za njegu tijela - Olival Čarobno mlijeko za tijelo,* koje redovito koristim, tako da ćete i o njemu uskoro čitati. U prosincu je bilo dostupno u setu s Čarobnim uljem, no od ovog mjeseca ga možete kupiti i samostalno.


Recenziju čekaju i L'Oreal La Vie En Rose ruževi.* L'Oreal je visoko podigao ljestvicu s Pure Reds kolekcijom (recenzija), tako da su mnoge ostale razočarane ovom. Moje dojmove ćete čitati uskoro :)


Kao što sam u uvodu napisala, trese me ružomanija, tako da sam iskoristila priliku i nabavila dvije nijanse Sephora Cream Lip Stain ruževa. Strawberry Kissed nijansa se našla i u favoritima godine (link), a s Pink Souffle nijansom sam se premalo družila da bih vam još dala konačne dojmove.


Kupila sam i Beauty UK Lip Matter u nijansi Mauve Your Body. Moram priznati da sam očekivala pravu Mauve nijansu na temelju viđenih swatcheva, no na meni to nema ni M od Mauve nego je poprilično žarka, tako da sam ostala pomalo razočarana.


Iskoristila sam priliku i nabavila i nešto Aura proizvoda prije nego nam dođu. U kupovini su se našli Aura Correct Me! korektor, Aura  Absolute Matte ruževi u nijansama Matte Mess i Good Vibes, te Aura Illuminate Me! u nijansama Sunlight i Glamglow. Recenzije idu uskoro :)


Naravno da sam iskoristila i popuste za Black Friday, tako da sam kupila (još) dva Sleek rumenila. Nijanse su Sleek Pomegranate i Sleek Pixie Pink. Stvarno mi nisu trebali, ali eto, pomamila se žena :D

I za kraj sam ostavila Essence bombončiće ♥ Moram priznati da sam se tu pomamila isključivo za ambalažom (iako je zapravo nepraktična kod lakiranja) i da ovakve nijanse lakova već imam. E pa, to je jedna od ovogodišnjih odluka - da prestanem kupovati proizvode iz takvih pobuda. Lakovi su iz Essence Merry Berry kolekcije, a nijanse su Red Rocks, The Masked Ball i I Love My Golden Pumps.


I to su svi moji noviteti za prosinac, siječanj će ipak biti nešto skromniji :)

Što vas najviše zanima za recenziranje?

*PR uzorci (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

15 komentari:

  1. Joj koliko sam ljubomorna što imate Kiehl's hahaha patim i onda još vidim na njihovom Fejsu da je sniženje... a ja tako daleko :'( hahahhaa :D jedva čekam da dođem u Zagreb i da odem do prodavnice! ^_^

    Sephora Cream Lip Stain <3 moram uvek da prokomentarišem jer su moja ljubav najveća! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. KAO I UVIJEK KRASOTE I PREKRASNOĆE OD NOVITETA!!! <3333

    POD HTINO MORAM PREKO GRANICE PO OVE BRAUTY UK MATIĆE! :DDDDD

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš me zanima S.Fresh Baby Face Make-up Remover kakav je, i Aurine stvari, za mat ruževe čitam same pohvale :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasan new in <3 puno toga imam i sama, a neke stvari želim - ponajviše Sephora tekuće ruževe. Nadam se da ću za par mjeseci biti vlasnica par nijansi. :) Beauty UK matići su i mene iznenadili, baš su gotovo na svakome drugačiji - naravno, na meni drugačiji nego na ikome drugome tko se slikao s njima :D
    Javi dojmove o Auri, meni je sve super, baš me zanima hoće li se i tebi svidjeti :)

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja imam S.fresh makeup remover, a imam i micelarnu. Jako, jako mi se sviđa Sephora Pink Souffle, a ovaj zlatni Essence top coat sam takooo htjela, no kad sam došla u dm već je sve nestalo :(

    OdgovoriIzbriši
  6. Divni noviteti :) Aura Correct Me korektor imam i obavezan je pri svakom sminkanju,a Good Vibes tecni ruz obozavam.

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivan New in :) Sve mi se dopada, a najvise cekam recenziju S fresh makeup removera :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Divni noviteti :D
    Posebno me zanimaju Aura proizvodi jer jedva čekam da dođu kod nas. Beauty Uk ruž sam i ja kupila i ja, također ista nijansa, sasvim mi je ok, iako mu trajnost na mojim usnama i nije nešto pretjerana, preživi sok, ali ručak nikako. ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Nadam se da ces uzivati u Aurinim mat tecnim ruzevima..moji omiljeni..Obozavam ih..imam 5 nijansi i zelim jos! :) <3

    OdgovoriIzbriši
  10. Nisi fer! Toliko divote na okupu! Najviše patim za Foreom, Aurinim stvarčicama i Sleek rumenilima :)

    OdgovoriIzbriši
  11. vidjela sam hvalospjeve na racun sephorinih tekucih ruzeva i nikako da se dohvatim neke sephore :D prekrasne stvarcice :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Sve mi se sviđa, a posebno Foreo uređaj koji mi je meta vec neko vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Ako ikad ikao budem pljačkala prva si na listi, uživam u tvojim new in postovima , baš u svakom :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Ajme meni nije mi dobro... :) ;) Divni noviteti!

    OdgovoriIzbriši