Trenutno najdraži komadi make up-a - a little make up obsessed

Trenutno najdraži komadi make up-a

U zadnje vrijeme sam poprilično dosadna kad je make up u pitanju, na svakodnevnoj bazi skoro stalno posežem za istim primjercima make up-a, a jedino si malo oduška dam vikendima za neke izlaske. Upala sam u neku rutinu "pos'o-kuća" i nekako nemam volje stalno isprobavati i kombinirati, samo da se što prije spremim i da mogu krenuti za obavezama koje me čekaju tog dana. Malo mi je žao zbog toga, no vjerujem da je to samo faza i da ću opet doći u fazu kombiniranja i eksperimentiranja.

Kad su puderi u pitanju, najčešće posežem za Giorgio Armani Lasting Silk UV puderom koji predivno izgleda na licu, a uz to je i izvrstan za mješovitu kožu. Osim njega često posežem za Rouge Bunny Rouge toniranom kremom koja me oduševila! Toliko da je to kod mene trenutno najkorišteniji proizvod kad su podloge u pitanju. Nema neko super prekrivanje, no meni to ni ne treba, dovoljno mi je da mi ujednači ten, a to radi. Bojala sam se da ću se mastiti s njom, međutim nemam tih problema, na licu izgleda savršeno prirodno, a čak imam osjećaj da sve bolje izgleda na licu kako prolaze sati, a navečer koža izgleda savršeno svježe i nakon što skinem šminku (s nekim podlogama navečer koža ne izgleda tako svježa). 

Kako premalo spavam u zadnje vrijeme, a previše buljim u ekran, za podočnjake mi je potrebno jako prekrivanje, a tu je za mene nenadmašan Estee Lauder Double Wear Stay in Place korektor. Recenziju možete pročitati u ovom postu.

Za matiranje lica trenutno najčešće koristim The Balm Sexy Mama transparentni puder* o kojem sam pisala u ovom postu. Izvrsno matira, a uz to ostavlja jako lijep finish, pore djeluju uže i cijelo lice izgleda fotošopirano, posebno u kombinaciji s GA puderom. 

Najkorištenija rumenila su trenutno MAC Gentle (recenzija) i Max Factor Lavish Mauve (recenzija) jer oba daju prirodno svježi izgled licu, a obavezni su i highlighteri ♥ Na dnevnoj bazi najčešće koristim MAC Lightscapade (recenzija) koji je nešto decentniji od meni inače jako dragog The Balmovog Mary Lou-manizer highlightera.


Kad su oči u pitanju, tu sam trenutno posebno nemaštovita. Samo stavim neko neutralno sjenilo preko kapka, a ponekad ubacim i tuš, ako sam baš posebno raspoložena :D

Kao baza mi je trenutno fenomenalna Tbe Balm Put A Lid On It* (recenzija), a najkorištenija sjenila su Maybelline Color Tattoo Creamy Mates u nijansi Creme de Rose (koristim ju bez baze, neutralizira boju kapka i traje na njemu doslovno cijeli dan, bez nakupljanja), Burberry Rosewood (koji tek čeka recenziju) i Rimmel Scandaleyes olovka u nijansi Trespassing Taupe. Trenutno me oduševljava Catrice tekući tuš za oči* jer je trajan, pigmentiran i ima izvrsnu četkicu s kojom bilo tko može povući savršenu liniju. 

I naravno, tu je nezaobilazna Anastasia Dip Brow Pomade u nijansi Dark Brown bez koje ne idem iz kuće, makar ostatak lica bio nenašminkan.


Kad su ruževi u pitanju, u zadnje vrijeme imam samo 2 favorita koja non stop nosim. YSL Rouge Pur Couture Mats u nijansi 207 je još prošlogodišnja ljubav (koja i dalje traje), a nova ljubav je MAC Mehr. Uskoro će biti recenzija, pa neću puno pisati ovdje o njemu. 

Kad su lakovi u pitanju, tu idem iz krajnosti u krajnost, ili koristim nude lakove ili tamne, vamp nijanse. Trenutno omiljeni su mi Essence No Make up Look u nijansi Powdery Rose, Orly u nijansi Dare to Bare i Essie Sole Mate (swatch).


Kao što možete vidjeti, sva sam u neutralnim nijansama, pomalo dosadno, no meni trenutno savršeno odgovara :)

Kako vam se sviđa moj izbor? Koristite li vi više boja od mene? :)

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

7 komentari:

  1. Mah šta bi bilo dosadno, ja stalno nosim neke smećkaste, neutralne nijanse, boje izbjegavam :D Lijepa hrpica makeupa, definitvno želim neke primjerke :)

    OdgovoriIzbriši
  2. obozavam MF lavish nude, prvo rumenilo koje sam potrosila do kraja. u zadnje vrime i ja najcesce posezem za ovim color tattoo sjenilom, odlicno je! i da, najnovija opsesija mi je upravo mac mehr, ocekujem recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja bi ovaj Essie lak..ljubav na prvi pogled! :) koja je to nijansa?

    OdgovoriIzbriši
  4. Što reći na sve ove divne proizvode?! Armani puder želim as soon as possible :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Essie Sole Mate mi je na popisu željenih Essieća :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ajme koliko divnih stvari na jednom mjestu... Imamo puno zajedničkih favorita..
    Posjeti moj blog

    OdgovoriIzbriši