Afrodita 100% SPA maslac za tijelo - a little make up obsessed

Afrodita 100% SPA maslac za tijelo

Mazalice za tijelo redovito skupljam, no moram priznati da nisam tako redovita kad je mazanje u pitanju - osim zimi kad zagusti i kad mi je koža tijela tako suha da me zateže ili se peruta. Loše, znam, posebno za jednu beauty blogericu, ali koliko god volim sve te mirisne bočice, tubice i teglice, jednostavno mi se najčešće ne da još i mazuckati. 

Ono što me natjera da se češće mažem su fini, mirisni proizvodi, a u ovom postu vam predstavljam jedan od njih, Afrodita 100% SPA maslac za tijelo koji je idealan za zimske večeri, kako mirisom, tako i teksturom i njegom.

Nekad davno sam vam pisala o jednom drugom proizvodu iz 100% SPA linije koji me oduševio (peeling za tijelo) i koji me zapravo nagnao da kupim i ovaj maslac koji je zadovoljio sva moja očekivanja ♥


Miris je jako sličan mirisu peelinga, gurmanski, topao, karamelast, ukratko, idealan za hladnije doba godine dok mi kad zatopli ne odgovara.

 Proizvod dolazi u plastičnoj teglici sa zgodno osmišljenom naljepnicom koja malo podsjeća na hammam, dakle i u skladu je sa 100% SPA nazivom. ono što je pohvalno jest da dolazi sa zaštitnom folijom, tako da zli prstići u drogerijama neće moći isprobati vaš proizvod).

Količina u kojoj dolazi je 200 ml, a košta 40 kn.


Tekstura je bogata, potpuno s skladu s nazivom. Moja koža tijela je suha, a to posebno dolazi do izražaja u hladnijem dijelu godine kad je dodatno isušena zbog centralnog grijanja i kipuće vode kojom se tuširam (znam da to nije dobro, ali ne mogu si pomoći). Ovaj proizvod ju vrhunski nahrani i jako brzo se oporavi od dehidracije koju joj priuštim.

Pošto je riječ o bogatoj teksturi, ne upija se instantno, nego joj je potrebno par minuta, međutim zbog njege koju pruža, vrijedi čekati.

Ovaj maslac obožavam koristiti zimi, navečer prije spavanja i poseban mi je gušt zaspati obavijena tim mirisom ♥

Miris se zadržava neko vrijeme na koži - ja ga najčešće koristim navečer, prije spavanja, a ujutro se miris još osjeti.


Sastav/INCI:

Aqua, Butyrosperum Parkii Butter, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Heliantus Annuus Seed Oil, Cetyl Alcohol, Theobroma Cacao Seed Butter, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Xanthan Gum, Parfum, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, limonene,, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone


Zbog svog bogatog sastava (shea maslac, suncokretovo ulje, kakao maslac, itd)., ovaj maslac će biti izvrstan za sve koji imaju suhu ili dehidriranu kožu tijela. Uz to, ima divan gurmanski miris koji je idealan za jesen i zimu ♥

Jeste li isprobale ovaj maslac ili nešto drugo iz Afrodita 100% SPA linije? Koju mazalicu vi volite koristiti zimi?

P.S. Posebna preporuka: moja omiljena kombinacija je Afrodita Mystic Argan uljni gel za tuširanje i ovaj maslac jer se mirisi izvrsno nadopunjuju (a i gel je izvrstan i nimalo ne isušuje)

CONVERSATION

8 komentari:

  1. Ovaj maslac je u potpunosti po mojoj volji! Miris divan, baš za zimu, a za suhu kožu je odličan :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš sam nedavno potrošila posudicu :) Meni nije nešto posebno njegovao kožu, ali vjerojatno sam imala velika očekivanja jer je Ulola maslac postavio vrlo visoku ljestvicu :) Ne kažem da je loš, dapače, ali jednostavno na koži nije radio ništa posebno pa sam ga koristila za ruke i za to mi je bio odličan. Miris je božanstven, svaki put sam malo zastala i ponjuškala ga :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Koristila sam ga prošlu zimu i odličan je! Ne znam je li bolje hidratizira kožu tijela ili mu je bolji miris.

    OdgovoriIzbriši
  4. Potpisujem sve što si napisala :D Obožavam divan gurmanski miris ovog maslaca i mogla bi ga stalno šnjofkati. Trenutno je moj najnoviji ljubimac Balea maslac za tijelo od lješnjaka s lješnjakovim ulje i shea maslacem. Kada se namažem s njim kao da sam se uvaljala u Nutellu, milina <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš sam ga neki dan isprobala kod drugarice i predivan mu je miris! Još ako je ovako njegujući, možda ga i probam. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ako miriši poput peelinga, onda je sigurno savršen! Nisam ni ja redovita u mazanju iako mi to više dođe kao terapija mirisom nego benefit, ali će me ovo hladnije doba natjerati na bolju njegu kože.

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlicno deluje, miris je prelep :)

    OdgovoriIzbriši