The Balm Put A Lid On It baza za sjenila - a little make up obsessed

The Balm Put A Lid On It baza za sjenila

Mislim da nema osobe koja prati beauty svijet i koja nije čula da je The Balm došao u Hrvatsku. Dostupan je u određenim Bipama (njih samo 5 - Zagreb - Maksimirska 123, Trg Krešimira Ćosića 9, Osijek - Trg Ante Starčevića 6, Rijeka – Agatićeva 8, Solin – Hektorovićeva 38c), nekim Martimexovim poslovnicama i u Mullerima (za sada znam da su u Zagrebu na Trgu i u CC1 East).

Meni je na testiranje između ostalog došla The Balm Put A Lid On It baza za sjenila*, a kako sam ju imala prilike već dobro testirati, danas vam pišem svoje dojmove :)


Ovaj primer (baza) za sjenilo dolazi u tubici, veselog dizajna karakterističnog za The Balm proizvode. Sviđa mi se što je u tubici jer to znači da će se proizvod moći iscijediti do zadnje kapi. Tubica ima usko grlo, tako da neće izletiti previše proizvoda nego ćete ga moći dozirati baš po svojoj želji.

Dolazi u količini od 11,8 ml i po cijeni od 149,90 kn (cijena iz Bipe, cijene mogu varirati koju kunu gore-dolje ovisno o mjestu kupnje).


Sama baza je lagano tonirana, međutim na mojim kapcima (na kojima se ovih dana vide tragovi umora) nije dovoljna da im u potpunosti neutralizira boju.

Kod ove baze vrijedi ona "manje je više", ukoliko nanesete previše proizvoda, imat ćete ljepljive kapke i baza će se sporo sušiti što vjerujem nikome nije u interesu. Mala količina je dovoljna za kapak, ja osobno nanesem prvo bazu na kapke, zatim nanosim puder i tek onda stavljam sjenilo na oči tako da joj dajem dovoljno vremena da se dobro osuši i fiksira, međutim stvarno nije potrebno toliko vremena. Već nakon otprilike pola minute možete bez problema nanositi sjenila.


Što se tiče samog djelovanja baze, na donjoj slici možete vidjeti kako pojačava pigmentiranost sjenila. Osim što pojačava pigmentiranost, ova baza drži sjenilo na mjestu koliko god želite. Konkretno, meni je i nakon 20 (ne, nije tipfeler, riječima: dvadeset) sati šminka na očima bila savršena - nije došlo do nakupljanja sjenila u pregibu kapka, a boje su bile istog intenziteta kao i kad sam ih nanijela. Istina, u toj konkretnoj situaciji sam koristila kvalitetna sjenila, no mislim da ćemo se složiti da je to za svako sjenilo veliki uspjeh, neovisno o kojem je sjenilu riječ :)

L-D: bez baze, s bazom

Osim toga, bitno je reći da iako savršeno fiksira sjenila, nećete imati problema prilikom nanošenja odnosno blendanja, ovo je jedna od onih baza koje savršeno drže, ali se s njom može i bez problema raditi. 

Sve u svemu, ovo je izvrsna baza za sjenila, definitivno meni jedna od tri najdraže (ostale dvije su Urban Decay Primer Potion i nedavno recenzirana Catrice Prime and Fine baza kao predstavnik povoljnijih, drogerijskih proizvoda). 

Jeste li isprobale ovu bazu? Koja je vaš favorit? I imate li vi neki The Balm proizvod za preporučiti (osim čuvene Mary Lou, naravno :D)?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

15 komentari:

  1. Ja trenutno koristim Too Faced bazu i super mi je, ali mi je pri kraju pa bi stvarno mogla isprobati ovu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima moje preporuke, vjerujem da ćeš biti zadovoljna :)

      Izbriši
  2. Prodala si mi ovo! :)) Taman sam žicala frenda da mi donese UDPP iz Amerike, ali i ovu uzimam!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sama obožavam UDPP, a ova je u rangu s njom, probaj, vjerujem da ćeš biti zadovoljna :)

      Izbriši
  3. Ja imam Catrice i dobra mi je, mada bih voljela probati i ovu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ta Catrice mi je jedno od ugodnijih iznenađenja, super je :)

      Izbriši
  4. Kako je slatko pakovanje, a odlicno izgleda senka sa bazom. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sva pakiranja su im preslatka, a i baza je funkcionalna :)

      Izbriši
  5. Uh, ovo sjajno zvuči! Moram priznati da je ovo prvo šta čitam za njihovu bazu, nisam znala ni da je imaju, obratiću pažnju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni ja znala dok si nisam birala proizvode za recenziju :)

      Izbriši
  6. baze su mi lagani fetiš već duže vrijeme, pa ću svakako nabaviti i ovu :D trenutačno sam najzadovoljnija catrice bazom, zasjenila je čak i UDPP original što se generalne ocjene tiče, iako je potonja nešto dugotrajnija (no razlika u cijeni je ogromna, pa za tih 10ak sati, koliko u prosjeku meni sjenila trebaju trajati mi je jeftinija ipak draža)... Jedva čekam Zagreb da se dočepam the Balmove police i umočim prste u sve testere hehehehe!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, Catrice je pun pogodak kad se uzme omjer cijene i kvalitete :)
      Ova je meni u rangu UDPP, tako da isprobaj :)

      Izbriši
  7. Na swatchu je razlika golema, tako da si me baš zainteresirala!

    OdgovoriIzbriši