Le Petit Marseillais hidratantno mlijeko za tijelo s makom, mlijekom pamuka i bademovim uljem - a little make up obsessed

Le Petit Marseillais hidratantno mlijeko za tijelo s makom, mlijekom pamuka i bademovim uljem

Le Petit Marseillais hidratantno mlijeko za tijelo s makom, mlijekom pamuka i bademovim uljem sam prvi put vidjela u dm-ovom katalogu dok sam se vozila prema moru i znala sam da će se jako brzo naći u mojoj kolekciji mazalica za tijelo i stvarno, odmah po povratku u Zagreb sam otišla u dm i kupila ga. I odmah ću vam reći - od tada ga volim ♥


Što mi se sviđa? Prvo ću reći miris. Da, slobodno me popljujte, kakva si ti to beauty blogerica koja ne gleda prvo sastav, nego se povodi za nečim tako "prizemnim" kao što je miris. Žao mi je, ali miris je meni izuzetno važan kad biram mazalice za tijelo. Pošto je moja koža tijela suha, naravno, važna mi je i njega, no nije mi se jednom dogodilo da sam kupila neku mazalicu samo zato što mi fino miriše. 

Miris je apsolutno predivan, zbog svojih mirisnih nota me jako podsjeća na Kenzo Flower koji je meni jedan od najdražih mirisa svih vremena ♥

Ovo će, ako ovako nastavim, biti još jedna recnezija gdje je teško reći gdje je glava, a gdje rep, pa ću se vratiti na neke tehničke podatke nakon mog hvaljenja samog mirisa :) 

Proizvod dolazi u izuzetno praktičnoj ambalaži na pumpicu koja funkcionira bez greške, u količini od 250 ml za 30 kn.

Što se tiče teksture, ona je srednje gusta, dobro se razmazuje i brzo upija što je izvrsno ako ste kao ja i nemate vremena ni živaca čekati da se mazalica upije, pa često završite slijepljene odjeće jer se prebrzo obučete :D

 Kad pogledate sastav (nije loša slika, nego je tako loše printano na ambalaži), vidjet ćete nešto što je karakteristično za skoro sve mazalice iz drogerija (pa i šire) - Paraffinum Liquidum. Moram priznati da nisam bila sretna kad sam ga vidjela u sastavu, posebno jer nakon toga ide cijeli niz lijepih sastojaka poput shea maslaca, ulja sjemenki pamuka, kstrakta maka i ulja slatkog badema, pa mi nije jasno što im je to trebalo. No dobro, tako nešto ću oprostiti proizvodu iz drogerije koji košta 30-ak kuna, dok ljekarničkim proizvodima ili onima iz parfumerija to ipak neću oprostiti jer cijena ne opravdava sastav. 


Sama mazalica fenomenalno njeguje moju suhu kožu tijela, koža je nakon korištenja glatka i meka i ono najvažnije, nahranjena.

Koristim ju u kombinaciji s Le Petit Marseillais gelom za tuširanje s mlijekom pamuka i makom, a oboje idealno idu uz moj voljeni Kenzo Flower.


Sve u svemu, ukoliko tražite mlijeko za tijelo povoljne cijene i ugodnog mirisa koja će vam nahraniti kožu, a niste puritanci po pitanju sastava (da se razumijemo, ovo nije ništa negativno) i ako uz to volite ovakve, puderaste mirise, ovo mlijeko bi vam se moglo jako svidjeti. Mislim da moje mišljenje o ovoj mazalici najbolje opisuje to što ću je svakako opet kupiti nakon što ju potrošim.

Jeste li probale ovu mazalicu? Imate li vi kakvu preporuku?

CONVERSATION

6 komentari:

  1. Priznajem... Nisam puritanka! ;) Ooooo, kako oslobađajuće! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam probala ali si mi dala ideju šta slijedeće od LPM da kupim :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam koristila, mada dopada mi se kako izgleda. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne koristim mlijeka a tijelo, ponekad znam koristiti baby ulje pa se s tim mažem :P
    Sve u svemu, ovo mlijeko se čini odlično :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Koristim njihovo mlijeko s karite maslacom i uljem kamilice i prezadovoljna sam :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Moram priznati da si me dobila čim si ga usporedila s Kenzom :D

    OdgovoriIzbriši