Easy like Sunday morning #03 - a little make up obsessed

Easy like Sunday morning #03

Došla nam je jesen. I ja nisam sretna zbog toga. Ne volim jesenje kiše, ne volim ono što dolazi nakon jeseni - zimu i snijeg i već sad jedva čekam proljeće i najradije bih ju kao medvjed prespavala. 

A jesen je počela baš onako kako ne volim - kišom i prehladom. Već tjedan dana sam prehlađena i vidim da ću morati pojačati imunitet - što vi koristite u te svrhe?



Obožavam skandinavske trilere, a Jo Nesbo mi je jedan od najdražih pisaca i ne znam kako mi se dogodilo da neku njegovu knjigu nisam pročitala, ali eto, konačno ću pročitati i Žohare. 

Mislim potpuno uživati danas, dulje sam spavala, dok tipkam ovo je 11:30 i ja još pijem jutarnju kavu, a popodne mislim leći u kadu, zapaliti svijeću i čitati, a kasnije gledati serije - točnije seriju. Navukla sam se na Scandal i ne znam zašto ju nisam prije počela gledati. Toliko sam se navukla da gledam trenutno samo nju, a sve druge serije sam zanemarila. Imate li vi preporuku za neku seriju, što je vas oduševilo u zadnje vrijme?




Kao što sigurno znate, Douglas je imao izvrsnu akciju, 30% na sav asortiman i ja nisam odoljela i uzela sam Giorgio Armani Lasting Silk UV puder. Mislila sam se vratiti po neke stvarčice, no stvarno mi se nije dalo nakon posla po onoj kiši, tako da je moj novčanik bio zahvalan. Drago mi je da su svi konačno shvatili da se trebaju boriti za kupce, tako da su ovog vikenda akcije imali i Douglas i Martimex (uz standardne Bipu i KOZMO), čak je i dm ponudio za sebe netipičan popust (20% na kupnje iznad 200 kn). Jedino još Muller ne nudi nikakve značajnije popuste (ako ne računamo onaj jedan put godišnje kad daju 20% na određeni dio asortimana).

Proizvodi tjedna su mi definitivno bili Rimmel Scandaleyes olovka koja mi se pokazala boljom od KIKO sjenila u olovci (recenziju ste mogle pročitati ovdje) i Essence No Make-up Look lak koji stvarno na noktima izgleda kao da nemate ništa, a opet, nokti izgledaju divno. Potrudit ću se idući tjedan uslikati ga na noktima da bih vam ga pokazala. 


Osim što ću čitati i gledati serije, naravno da ću uživati i u beauty ritualima - kakva bih ja to bila beauty blogerica da se ne prepustim i tome :)

Rekla sam da ću leći u kadu i čitati (obožavam to), a nakon toga će na lice ići Merz maska od bijele gline (recenzija), a kasnije Olival Zlatno ulje smilja koje tek treba dobiti svoju recenziju, no koje mi se jako sviđa. Izgleda da je Olival stvarno pogodio s ovom linijom proizvoda od smilja, sve što sam probala mi je izvrsno. 

Naravno, malo ću raditi planove vezano uz postove za blog, no sve u svemu, ovo će biti jedna jako jako lagana nedjelja. 


Kako će izgledati vaša nedjelja? Imate li neku seriju ili knjigu za preporučiti? Jeste li kupovale što na silnim akcijama koje su nam ponudili? Kako vi jačate imunitet?

CONVERSATION

23 komentari:

  1. Hahaha Skandal je super isto mi se desilo. Ja vec par godina gledam Grimm i obozavam tu seriju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, Skandal je baš zarazan :D
      Grimm nikako da počnem, dobro si me podsjetila :)

      Izbriši
  2. Vidiš, meni Jo Nesbo nije nikako sjeo. Čitala sam njegovu Nemezu i ostala razočarana i to toliko da nemam želju čitati njegove ostale knjige, bez obzira što čitam i slušam jako puno pohvala :/ Serije koje mi trenutno padaju na pamet Orphan Black i Under the Dome, a od knjiga bilo koja od Lee Childa :D Kako radim sa ljudima, točnije srednjoškolcima, za imunitet pijem ehinaceu i to mi se pokazalo odlično. Počnem ju piti u desetom mjesecu i pijem dva mjeseca (toliko je tableta) te njezin efekt za pojačavanje imuniteta traje još tri mjeseca što mi je dovoljno da prezimim bez jače viroze ili gripe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj ja ga obožavam ♥ Nemeza mi je možda i najlošiji njegov roman, šteta što si s njom krenula i odustala :/
      Under The Dome moram guglati, Orphan Black volim, a i knjige Lee Childa, jedino se s Nesboom nismo našle :)
      Čiju Ehinaceu si uzela? Zvuči mi dobro :D

      Izbriši
    2. Već godinama pijem Pyrusovu jer u blizini imam osobu koja mi nabavlja, ali vjerujem da ima i od drugih proizvođača :D Evo link: http://pyrus.hr/proizvodi/1402/echinacea/

      Izbriši
  3. Nisam gledala Scandal, iako sam čula za seriju. Ali kako uskoro počinju obaveze (fakultetske), sačekaće do decembra najverovatnije. Odgledala sam seriju Younger, zanimljiva je. Tek je jedna sezona snimljena. A preporučili su mi i seriju Unbreakable Kimmy Schmith, nije loša. :) Što se knjiga tiče, uvek i svima preporučujem Sidni Šeldona i knjigu Gospodar igre. Trenutno završavam Zločin i kaznu, i to preporučujem, ako niste imali priliku da čitate. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Serije stavljam na listu :D
      Sidney Sheldona obožavam, a Zločin i kaznu sam čitala prije 10-ak godina, možda bih trebala opet, čisto da vidim kakva će mi sada biti razmišljanja o knjizi :)

      Izbriši
  4. Svi hvalite ovu seriju pa ću je baš početi gledati kada popravim/kupim laptop.
    Ja sam se danas isto počastila duuugim spavanjem i moram priznati da mi je baš dobro došlo jer ovaj tjedan sam premalo spavala. Sada ću malo srediti kuću i onda se bacam na beauty rituale i pisanje postova ♥
    Uff, taj imunitet. Ništa mi ne pričaj :D Ja znam da meni imunitet padne zbog nedostatka željeza ( u nekim trenutcima je toliko nisko da se doktori zabrinu kako uopće funkcioniram) i pokušavam ga nadomjestiti hranom i izbjegavam tablete jer jedne uništavaju zube, a druge uništavaju probavu i onda se dok ne popijem dvije kutije ne mogu pomaknuti iz kuće :/ Sad planiram početi piti Rooibos čaj. Dugo sam tražila neki čaj koji bih mogla piti, ali problem je što većina njih ubrzava metabolizam, a meni kao mršavici to nije poželjno svojstvo tako da sam muku mučila dok nisam pronašla neki koji zadovoljava moje potrebe. Javim ti kakav mi se pokazao ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sorry sto upadam ovako, ali od sveg srca bi ti preporučila kupinovo vino.
      I samoj mi je bilo tako. Uzasno obilne menstruacije, zbog planiranja trudnoce pilule nisu dolazile u obzir, a od svih tableta mi je bilo zlo. Zeljezo 2, hemoglobin katastrofa, sve dok me nije muž nagovorio da pijem kupinovo vino, svako jutro na taste, malu čašicu od rakije i evo nakon 3 mj željezo 11. :)

      Sorry još jednom što sam upala k'o padobranac. ;)

      Izbriši
    2. Happy Woman nemoj se ispričavati ;)
      Hvala ti na ovom savjetu i svakako ću ga isprobati ;) Jedino me muči alkohol zbog auta ( mladi sam vozač pa sve treba biti 0 :D ), ali pokušat ću nekako vino uklopiti u svoj život ;)

      Izbriši
    3. Ana, probaj čaj od koprive, izvrstan je za željezo :)
      Imaš i u dm-u Biotta sok od cikle, isto je izvrstan za dizanje razine željeza :)
      I kupinovo vino naravno pali :)

      A rooibos čajevi su super ♥

      Izbriši
  5. Scandal mi je na popisu gledanja :)
    Rimmel Scandaleyes olovku u nijansi Bad girl bronze obožavaam <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja sam pročitala par knjiga os Jo Nesbo-a, ali njegov stil pisanja mi se ne sviđa.
    Kako u Splitu danas nije bilo kiše, išla sam na obiteljski ručak, malu šetnjicu, a sada su pripreme za radni ponedjeljak

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja sam provela nedjelju mirno... U šetnji, čitanju... Uglavnom, baš mi je to trebalo. ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Obozavam Jo Nesba i Erika Axl Sunda. Odlicno pise!

    OdgovoriIzbriši
  9. Suosjećam za prehladu - ja ju vučem zadnja 3 tjedna!! i tek sam u zaadnja 4 dana poduzela nešto za imunitet i već osjećam benefit - 1g C vitamina dnevno (pijem neki u kapsulama sa iHerb) i ekstrakt sjemenki grejpa iz bio&bio - https://www.biobio.hr/ekstrakt-sjemenki-grejpa-proizvod-21854/
    Naravno, ne moram ni spomenuti puno tekućine, voća, paracetamol za sniženje temp.po potrebi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, meni se čini da mi prolazi, ovo mi je bilo dovoljno, tebi je baš pao imunitet :/
      Hvala ti na preporukama, povećala sam unos C vitamina, sad ću proučiti ovaj ekstrakt sjemenki grejpa :)
      Ostatak je klasika :)

      Izbriši
  10. Ništa od mirne nedjelje kod mene....grozno uf.... i mene mući prehlada već dugo i baš priželjkujem mirnije dane.

    OdgovoriIzbriši