Easy like Sunday morning #02 - a little make up obsessed

Easy like Sunday morning #02

Današnji post, za razliku od prethodnog iz ove rubrike, će biti više posvećen beauty temama - iz jednostavnog razloga, danas nisam naročito produktivna i orna od ranog jutra jer se sinoć zaružilo do kasnih (ili ranih) sati na jednom lijepom vjenčanju. Ove nedjelje nema ni trčanja jer opet osjećam Ahilovu petu s kojom sam već imala problema, tako da će ova nedjelja proteći u boravku kod kuće i odmaranju.


U zadnje vrijeme jako volim Burberry proizvode, tako da sam malo pojačala Burberry kolekciju - ovaj put Burberry Rosewood sjenilom (poklon od mene meni za rođendan). 

My Burberry miris mi je obilježio ovaj tjedan i definitivno je parfem koji mi trenutno najviše odgovara. 


Stigli su mi razni noviteti na testiranje, a na donjoj slici vidite što planiram testirati u narednom periodu. The Balm Put A Lid On It baza za sjenilo se već pokazala izvrsnom - sjenila su cijelu noć ostala na kapcima i izgledala su kao da sam ih upravo nanijela. Za ostale proizvode testiranje tek slijedi :)


Prošli tjedan mi je bio jako naporan, osim jako puno posla na poslu, tri dana sam nakon posla jurila i na evente. Tako sam u City Centru One West na La Vie Est Belle podijumu isprobala novi miris iz La Vie Est Belle serije, a dobila sam i nešto proizvoda za isprobavanje. 


Dan nakon je organizirano predstavljanje Bocassy Anti-age seruma, a osim njega, ima još noviteta u Bocassy kolekciji - tonik i micelarna voda. 


A za lijep kraj tjedna se pobrinuo Vichy koji je organizirao događanje gdje je predstavljena redizajnirana Normaderm linija, kao i noviteti Normaderm dnevna krema i Normaderm BB krema. 


Proizvodi koji su mi definitivno obilježili tjedan su već spomenuti My Burberry EDP, zatim Catrice tekuća kamuflaža koja se pokazala poprilično dobrom i Caudalie glikolna maska koju sam, istina, isprobala samo jednom, no već to jednom je bilo dovoljno da mi se svidi :D

Kako sam kronično neispavana, to se naravno odražava i na moj ten, tako da mi je trebalo nešto da me malo osvježi. Ova maska je zaslužna što je moja koža zabljesnula usprkos umoru.


Moram s vama podijeliti oduševljenje još jednim proizvodom. Imala sam tester Caudalie Divine Legs i jučer sam ga isprobala i oduševila se! Proizvod odmah da boju nogama, ne skida se tokom večeri i izvrstan je za svjetlonoge cure. Naravno, možete ga nanijeti i po drugim dijelovima tijela, a potrebno ga je jako malo, tako da može i dugo trajati :)



Koliko me protekli tjedan iscrpio najbolje govori i to da curama na jednom od evenata nisam znala reći koji sam lak namazala na nokte (jer se nisam mogla sjetiti koju sam od dvije bočice uzela na kraju u ruke), no mislim da mi je oprošteno ako pogledate sliku ispod - imamo dupe alert, no više o tome uskoro. 


I kako je ovo bio moj rođendanski tjedan, ostavljam vas uz predivan buket cvijeća koji mi je došao od prijateljice i njene obitelji ♥


Nadam se da vam nije bilo predosadno za čitati ovo moje blebetanje o svemu pomalo :)

U ostatku dana ću probati poslikati neke proizvode i napraviti plan postova za idući tjedan i odmarati :D

Kako vi provodite nedjelju?

CONVERSATION

13 komentari:

  1. Predivan post sa predivnim fotografijama, moje oči su uživale. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Essence paleta je ljubav :)
    Lakovi izgledaju predivno.

    OdgovoriIzbriši
  3. E, pa draga, sretan ti rođendan, sa zakašnjenjem, ali od <3
    Najbolji su pokloni "sama sebi", ja sebi uvijek nešto kupim za rođendan što dugo želim. Proizvodi na slikama su predivni i jedva čekam recenzije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :*
      Počastila sam se ja još nekim stvarčicama koje sam htjela, ali eto, ovo je za prikazati na blogu :)
      Krećem s recenzijama :)

      Izbriši
  4. lakovi su *.* a essence rumenilo mi je posebno zanimljivo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pakiranje parfemcica Burberry mi je mmm. Ovo rumenilo catrice mi je također zanimljivo.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sam parfem je divan ♥
      A Catrice rumenilo je isto jako zgodno :)

      Izbriši
  6. Baš lijepe fotografije, i cvijeće:)
    Želim ti sretan rođendan, puno ljubavi, zdravlja i odmora i nakon posla!

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga... Sretan rođendan!!! Želim ti prije svega puno zdravlja, a onda puno ljubavi, sreće i uspjeha!!!

    OdgovoriIzbriši