New in 2015. - vol. 07 - a little make up obsessed

New in 2015. - vol. 07

Na red je konačno došao i post s prošlomjesečnim novitetima. Nije se tu našlo puno stvari kao inače, pa mi je i lakše napisati ovaj post :)


Iz Vichy-ja su poslali Vichy Ideal Teint bronzer* i Vichy Eau Thermale*. Oba proizvoda su idealna za ljeto. Bronzer sam tek nedavno počela koristiti i jako mi se sviđa, a termalna voda mi je standardno dobra. Smiruje kožu i ono što je najvažnije ljeti - hladi. 


Na tržištu se pojavio novi brand - Byphasse. Riječ je o španjolskom brandu povoljnih cijena, a ja sam si za probu uzela Byphasse tonik. Za sada mi se sviđa, nema alkohola, fino tonizira i miriše. Bit će recenzija. 


U dm-u sam iskoristila i popust na Cottage gelove za tuširanje. Po punoj cijeni su preko 30 kn, a sada su došli novi mirisi i stavili su promotivnu cijenu od 17 kn što je (meni) i više nego prihvatljivo. Uzela sam Kiwi (koji je pravi ljetni miris) i La Guimauve (sljezov kolačić) koji čeka hladnije dane.


DM je poslao Himalaya Herbals paket u kojem je bila Himalaya Herbals uiverzalna krema*, Himalaya Herbals sapun s medom*, te Himalaya Herbals paste za zube*. Iako me svojedobno njihova pjena za lice stravično isušila (post o tome možete vidjeti OVDJE), odlučila sam ipak dati opet šansu njihovim proizvodima, točnije pastama za zube koje su jako hvaljene. Za sada mi se Himalaya Herbals Dental Cream sviđa jer je blaga prema mojim osjetljivim desnima. Sapun sam proslijedila, a nekad ćete možda i čitati o univerzalnoj kremi - kad ju isprobam. 


Od Eucerina je stigao njihov Eucerin Roll-on Antitranspirans*. Za sada ga nisam isprobala, no kad probam, čitati ćete dojmove :)


Iz Avona mi je stiglo nekoliko stvarčica koje još nisu stigle dobiti svoju recenziju. Isprobavam trenutno Luxe matirajući primer, pa očekujte dojmove :)


Iskoristila sam priliku i konačno nabavila svoj prvi ruž od branda koji nam navodno do kraja godine dolazi u Hrvatsku - Aura Final Matte ruž u nijansi Drama Queen (fenomenalan naziv, zar ne?).


I za kraj sam ostavila novitete koji mene najviše vesele - riječ je o dva mirisa. L'Erbolario Accordo Viola je divan miris ljubičice, puderast, a opet ne prejak, tako da sam ga mogla nositi i ljeti. Drugi miris je My Burberry EDP koji sam htjela otkad je izašao i sad je konačno u mojoj kolekciji ♥ Vjerojatno ću o oba mirisa pisati tekstove, tako da ovo sigurno nije zadnji spomen ovih mirisa :)


To je to za novitete iz srpnja, nije ih bilo previše, ali moram priznati da mi je to odgovaralo, posebno jer se radilo uglavnom o proizvodima koje sam si sama odabrala i sama htjela. Ok, znam da sad to možda drugima zvuči nezahvalno, no mene nekad opterećuje količina proizvoda koje završe kod mene, odabir toga što ću recenzirati, a što proslijediti dalje, tako da je bilo lijepo imati ovakav new in s probranim proizvodima, malo za promjenu :)

A sad mi recite što se vama najviše sviđa od mojih noviteta i koje recenzije vas zanimaju? :)

*PR uzorci (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

32 komentari:

  1. Radujem se recenziji Byphasse tonika :))) Deluje mi kao da bi mi se dopala ova L'Erbolario ljubičica sa poslednje fotografije :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja također trenutno isprobavam Avon Luxe primer, i moram priznati da na mojoj t-zoni uopće ne funkcionira. Jednom prilikom sam ga nosila cijelo prijepodne ispod pudera i nakon što sam došla doma imala sam šta vidjeti.. puder je doslovno skliznuo sa čela. A to mi se nikada nije dogodilo. Sad ga jedino koristim na području obraza koji nisu toliko masni. :$

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoj :(
      Moram priznati da ni meni nije najbolji primer ikad, ali je daleko od tvog iskustva...

      Izbriši
  3. Divni noviteti, kao i uvek. :)) Drago mi je što Aura stiže i kod vas, tečne mat karmine moraš probati. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Noviteti izgledaju sjajnu, a sve je nadmašio ruž! Nijansa je prekrasna. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Mene zanima Eucerinov dezodorans, pa javi dojmove! Pliiiz ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Jaooj taj Burberry mi ne izlazi iz glave već neko vrijeme :D Aura ruž je divan i odlično si ga pofotkala! Cottage tuširalice me mame, pogotovo kiwi *.*

    OdgovoriIzbriši
  7. Nadam se da je istina to za Auru. Baš želim probati neke njihove proizvode :D. Jako lijepe stvarčice. Nije uvijek količina bitna nego sadržaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Navodno je - vidjet ćemo :D
      I baš to, btan je sadržaj :)

      Izbriši
  8. Predivni noviteti :) Ovaj Burberry i mene muči od kad je izašao, nadam se da će jednom biti moj :)
    Drago mi je čuti da Aura dolazi u Hr :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Burberry je divan, nadam se da će se uskoro naći i u tvojoj kolekciji :)

      Izbriši
  9. Obožavam kivi, sigurno ću kupiti ovaj gel :)) nadam se da je još 17kn!

    OdgovoriIzbriši
  10. Divni noviteti, Avon proizvodi iz Avona su prelepi. Posebno me zanima paletica senki. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. My Burberry <3 Gledam ruž i mislim si joj što dobro izgleda. Nisam u startu ni povezala o kojem primjerku se radi. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad si ga donijela lijepo zapakiranog, a ja ga odmah raskupusala :D

      Izbriši
  12. Uvek fini noviteti :) Baš me zanima šta misliš o Eucerin dezodoransu, jer ja nikako da se odlučim da li mi se svidja ili ne?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još formiram konačne dojmove za dezodorans, mislim da ga nisam isprobala još u svim uvjetima :D

      Izbriši
  13. L'Erbolario Accordo Viola meni ima predivan miris!

    OdgovoriIzbriši
  14. Jooooj ovo me tako obradovalo da Aura stiže i kod nas :))) Kao i uvijek super noviteti :) Jako volim Himalya paste za zube, već ih sigurno preko godinu dana kupujem na iherbu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene kad sam pročitala :D
      Dobre su im paste, meni definitivno najbolji njihov proizvod :)

      Izbriši
  15. Već dugo gledam ove Aura ruževe i želim ih, presretna sam ako stvarno dođu kod nas :)
    Gdje kupuješ Cottage proizvode? Ja sam ih samo u jednom dm-u u Zagrebu vidjela, tražila sam i drugdje, bliže ali nigdje nisam našla. Imam piling za tijelo od karamele i miriši predivno, kao prava karamela. Slatke su i bočice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadajmo se da je istina i da će što prije doći :)
      Cottage sam do sada nalazila u svakom dm-u u kojem sam bila. U ZG konkretno znam da ih ima u CC1 West, Tomićeva, Britanac.

      Izbriši
    2. Eto ja baš nigdje osim u Vukovarskoj. Hvala ti na informaciji :)

      Izbriši