Catrice Liquid Metal sjenila - a little make up obsessed

Catrice Liquid Metal sjenila

Pošto neke od nijansi Catrice Liquid Metal sjenila* izlaze iz asortimana, krajnje je vrijeme da napišem ovu recenziju.

Catrice Liquid Metal sjenila dolaze u količini od 3 grama i po punoj cijeni od 33,90 kn, dok su neke nijanse sad snižene na 17 kn


Sjenila dolaze s lijepim, 3D reljefnim motivom, a sve nijanse sadrže shimmer i stvarno opravdavaju svoj naziv (liquid metal - tekući metal). 


Catrice Liquid Metal 120 Satina Van der Woodsen

Catrice Liquid Metal 120 Satina Van der Woodsen je lijepa, neutralna bež-zlatna nijansa. Izvrsno je za sve svakodnevne lookove, tako da jako često posežem za njim, najčešće kad su sjenila iz ove linije u pitanju. 



Catrice Liquid Metal 020 Gold n' Roses

Catrice Liquid Metal 020 Gold n' Roses je lijepa nijansa u boji rozog zlata, kao i prethodna nijansa, jako nosiva u svakodnevnim prilikama. 


Catrice Liquid Metal 100 What Do You Sea

Catrice Liquid Metal 100 What Do You Sea je boja koju ja osobno ne nosim na svakodnevnoj bazi jer za takve situacije biram decentniji make up, ali za izlaske je ova boja dušu dala. Lijepa, šumska zelena nijansa koja će lijepo naglasiti sve boje očiju. Kao i ostale nijanse, sadrži shimmer.
Ovo je jedna od nijansi koje izlaze iz asortimana. 


Catrice Liquid Metal 110 Underworld Evobluetion

Catrice Liquid Metal 110 Underworld Evobluetion je još jedna od nijansi koje izlaze iz asortimana, pa ju sada možete nabaviti po cijeni od 17 kn. Riječ je o divnoj, bogatoj tamno plavoj boji s raznobojnim shimmerom. Dušu je dala za smokey eyes look. 


Kao što možete vidjeti na slici ispod, bez baze imaju osrednju pigmentaciju - nikako nije loša, ali puna boja se postiže tek uz pomoć baze za sjenilo. Svjetlije nijanse su dobre pigmentacije i bez baze, dok tamnije ipak bolje izgledaju s bazom. Meni to nije problem jer bazu uvijek koristim, no ukoliko vi to ne radite, ova sjenila (posebno tamnije nijanse) nee dostići svoj puni potencijal. 

bez baze

Pomalo se truse prilikom nanošenja, no nije ništa tragično. Puno mi je gore što se nemoguće riješiti tih mrvica na pakiranju (što i možete vidjeti na slikama). 

Osim na ta dva načina, sjenila se mogu nanositi i mokrim kistićem i onda je efekt sličan kao kad se koristi baza, a osobno tu metodu koristim kada stavljam sjenilo na sredinu kapka, kako bih naglasila taj liquid metal efekt. 

s bazom

Sve u svemu, meni se ova sjenila jako sviđaju i žao mi je što dvije tamnije nijanse izlaze iz asortimana jer su prekrasne, pa ukoliko volite takve nijanse, svakako bacite oko na njih dok ih još ima (i još su na sniženju). 

Jeste li vi isprobale ova sjenila? Koji su vaši dojmovi?


*PR uzorci (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)


CONVERSATION

19 komentari:

  1. What do you sea mi je divna nijansa...

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepe su nijanse, šteta je što su rešili da povuku neke :/

    OdgovoriIzbriši
  3. Fotke su prekrasne. Nisam vidjela ova sjenila, ali sam zato na akciji uzela neke druge Catrice proizvode :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      I ja sam iskoristila akciju i kupila nešto :D

      Izbriši
  4. Obožavam ova sjenila!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ove dvije tamnije nijanse su mi predivne..., ALI pigmentacija i swatchevi mi nisu baš legli. Bez obzira na 17 kuna preskačem. Jednostavno imam preveliku kolekciju da gomilam sjenila koja na kraju, iz bilo kojeg razloga, neću koristiti. I takvih već imam dovoljno ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Od drogerijskih senki Catrice su mi uvek bile omiljene, pogotovo mono senke. Ove su baš lepe, pogotovo tamnije nijanse.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, i mene su tamnije nijanse više osvojile :)
      Kao i njihova mono sjenila :)

      Izbriši
  7. Koristim ih i predivna su mi.Tamne nijanse nisam probala,ali s obzirom da izlaze iz ponude uzet ću ih.Šminke nikad dosta :) Kao što si rekla truse se,ali meni to nije problem jer koristim svjetlije nijanse.Vidjet ćemo kakva će biti situacija s tamnima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S tamnijim nijansama treba malo više paziti zbog toga, ali nije ništa tragično i ništa nerješivo :) za 17 kn pogotovo :)

      Izbriši
  8. Wooow, koja razlika s bazom i bez baze kod tamnijih sjenila! Predivna su s bazom <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš je razlika :)
      Meni koja ju redovito koristim je to ok, ali tko nema običaj koristiti bazu, bit će na gubitku jer su s njom baš divna :)

      Izbriši
  9. JOŠ UVIJEK NEMAM SRCA DA IH PROBAM, SAMO IH GLEDAM!!!! :DDDDDDDDDDDDD


    <3 PREKRASNE SU!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahaha slažem se, divna su ♥♥♥
      Ako te tješi, i meni je trebalo vremena da ih probam :) I ne nestaje brzo print ;)

      Izbriši
  10. Imam nijansu 120 i za svaki dan će mi biti odlična (po ljeti se koristim sjenila)

    OdgovoriIzbriši