NOTD: Essence I ♥ Trends The Pastels: 01 So Lucky - a little make up obsessed

NOTD: Essence I ♥ Trends The Pastels: 01 So Lucky

Essence je u sklopu proljetne kolekcije uvrstio u asortiman dosta noviteta, a jedan od njih je i Essence I ♥ Trends The pastels: 01 So Lucky* lak za nokte. 

Dolazi u standardnoj Essence ambalaži, u količini od 8 ml i po cijeni od 15,90 kn. Četkica je klasična, tako da se nisam ni sjetila uslikati ju jer nije ništa novo ni ništa spektakularno. 


Sam lak je maziv, na swatchevima je nanesen u dva sloja, bez baze i top coata. Ono što me iznenadilo je njegov mat finish jer sam na temelju izgleda laka u bočici zaključila da će biti riječ o sedefastom laku (što me, moram priznati, i nije baš privlačilo). Tako da lak ima zapravo jako zanimljiv završetak kad uzmemo u obzir svjetlucajuće mikročestice u njemu i mat način sušenja. 

Ugodno me iznenadio svojim mat završetkom, kao i boja koja na mojim noktima i uz moj ten djeluje ipak nešto svjetlije nego u ambalaži. 


Nažalost, na mojim noktima se nije pokazao trajnim - već drugi dan sam imala tipwear, a čak se nisam bavila ni kućanskim poslovima poput pranja suđa ili nečeg drugog. Iz tog razloga mislim da i neću prečesto posezati za njim jer nažalost nemam vremena svaki dan mijenjati lak koliko god on lijep bio.

Jeste li isprobale lakove iz ove linije (ili možda čak ovu nijansu) i koji su vaši dojmovi?
Kako vam se sviđa ova boja?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.) 

CONVERSATION

5 komentari:

  1. Divno izgleda, dopada mi se kako ti stoji ova nijansa. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Probala sam ovu istu nijansu laka za nokte. Nije me oduševio, lakirala sam kćerki nokte za probu. Dva sloja i jako loša boja u odnosu na onu u bočici. O trajnosti ne mogu govoriti, jer smo ga odmah obrisali

    OdgovoriIzbriši
  3. Boja je krasna, šteta za (ne)trajnost... :/

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je nijansa super, možda da si nanijela bazni lak vjerojatno bi trajao duže :) ili top coat :)

    OdgovoriIzbriši