Essence proizvodi za obrve - a little make up obsessed

Essence proizvodi za obrve

Kad sam vam na Facebooku pokazala sliku proljetnih Essence noviteta, pitala sam vas i što vas najviše zanima i definitivno je najviše glasova išlo proizvodima za obrve, pa ću se u ovom postu posvetiti njima.

Meni je jako teško naći idealnu nijansu proizvoda za obrve jer su mi obrve svjetlije od kose i jer imam 3 dlake u 4 reda, tako da sam se stvarno namučila dok nisam našla idealnu nijansu, dovoljno hladnu, a opet taman tamnu da bi efekt djelovao dovoljno prirodno. Nažalost, u ovom setu ja za sebe nisam našla idealnu nijansu, tako da proizvode nećete vidjeti na djelu (na obrvama), no vidjet ćete swatcheve i moje dojmove (jer sam ih unatoč nesavršenoj nijansi naravno isprobala da bih vam mogla prenijeti svoje mišljenje). 


Essence How To Make Brows Wow je jako zgodna paletica sjenila za obrve koja će sigurno naći puno svojih obožavateljica i to potpuno zasluženo. Sadrži tri nijanse sjenila za obrve (pa osim ako niste posebno problematične kao ja), vrlo vjerojatno ćete u njoj uspjeti naći paletu idealnu za sebe. Osim tri nijanse sjenila za obrve, tu je i sjenilo za highlight (nanošenje highlighta na kost ispod obrve stvarno daje lijep efekt, a i dodatno definira obrve), mala pincetica (koja je čak i funkcionalna) i dvostrani aplikator koji s jedne strane ima kistić, a s druge spužvicu i koji je po meni najlošiji dio ovog slatkog paketića.


Ambalaža u kojoj proizvod dolazi je kartonska, no nije nimalo krhka. Ima ogledalo, zatvara se magnetno, a ono što mi se svidjelo jest to što je preko proizvoda bila dodatna folija, tako da bi trebala spriječiti neodgojene prstiće da ih diraju u dućanu i da završite s kupnjom rabljenog proizvoda, ni krive ni dužne. 


Na swatchu iznad su nijanse nanesene u normalnom nanosu jer pretpostavljam da ni na obrve nećete staviti "pola kile" proizvoda. Zadnja, Love Brunettes nijansa je prava hladna smeđa boja koju je inače dosta teško naći kad su proizvodi za obrve u pitanju, Love 'em All ima nešto toplog podtona u sebi, dok bih Love Blondes nijansu okarakterizirala kao neutralnu. 

Cijena ove paletice je oko 50 kn.

Drugi proizvod o kojem ćete čitati u ovom postu je Essence Make Me brow gel maskara za obrve.


Proizvod dolazi u dvije nijanse, svjetlijoj i tamnijoj i ja sam nažalost dobila svjetliju nijansu koja nije idealna za moje obrve (planiram kupiti tamniju, pa ću vam ih usporediti). Ukoliko nemate nestašne obrve i tražite nešto što će vam ih samo malo zagladiti/začešljati, biti ćete zadovoljne ovim proizvodom (ja jesam), no ukoliko vaše obrve traže nešto što će ih držati na mjestu, preskočite ovaj proizvod. 


Četkica proizvoda je idealne veličine i mislim da će njome moći baratati svatko neovisno o debljini obrva. Daje minimalno boje, pa ukoliko tražite samo jedan proizvod koji će vam dati i boju i začešljati ih, onda ćete ostati razočarane, no ako, poput mene, koristite sjenila za obrve, te nakon toga tražite nešto što će ih samo malo začešljati i držati ih na mjestu, nećete ostati razočarane (ponavljam, pod uvjetom da nemate nestašne obrve gdje svaka vodi svoju politiku). 

Meni se proizvod svidio i svakako planiram kupiti i tamniju nijansu jer mislim da će ona bolje odgovarati uz moje obrve.

Cijena proizvoda je 21,90 kn. 

Jeste li probale koji od ovih proizvoda za obrve? Koji su vaši dojmovi?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

7 komentari:

  1. Vidjela sam ovu paletu za obrve u Dm-u i bas me zanimalo kakva je a sada zahvaljujuci tebi i znam ;)
    Bas mi se svida izgled paletice i boje sjenila i mislim da cu ju svakako isprobati.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam probala ovu paleticu iako sam sda u iskušenju :D Mislim da bi mi odgovarala ova najtamnija nijansa. Inače imam guste i jake obrve, nikako da nađem nešto što bi ih držalo na mjestu :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Planiram da kupim ovaj gel za obrve jer mi odlicno izgleda, obrve su sjajne nakon nanosenja. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kutijica mi je preslatka, ali mislim da ni meni ne bi odgovarale nijanse jer imam crne obrve pa mi najbolje pristaju tamnosive nijanse sjenila i olovaka za obrve. I gel ću preskočiti jer mislim da mi neće odgovarati nijanse. Zapravo sam jako tužna jer me baš privlače proizvodi :(

    OdgovoriIzbriši
  5. Paletica mi ne treba jer imam duo sjenila za obrve i sasvim sam zadovoljna sa njima ali bih rado voljela probati maskaru mislim da bi mi ova nijansa odgovarala ali moram pogledati i tamniju da bih tačno znala :) Paletica ima predivan dizajn ono ambalaža je predivna stvarno :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mene je sad ova paleta zainteresirala, ali u smislu da ju koristim i za oči :D Maskara za obrve mi je super.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ovih proizvoda jos uvek nema kod nas, ali mislim da u paletici treba da bude barem jedna hladna nijansa, ovako su sve tople i dobar deo devojaka se nece pronaci u paleti. :/

    OdgovoriIzbriši