Maybelline Lash Sensational maskara - a little make up obsessed

Maybelline Lash Sensational maskara

Maybelline Lash Sensational maskara je maskara o kojoj se puno pisalo u blogosferi u zadnje vrijeme, reklame iskaču sa svih strana, a u ovom postu ćete moći pročitati i moje dojmove. 


Maskara dolazi u predivnom, meni do sada najljepšem Maybelline pakiranju. Naravno, sama tubica je oblika karakterističnog za Maybelline maskare, no boja ambalaže me oduševila. Što ću, volim girly proizvode.

Četkica je gumena, neke srednje veličine i time će odgovarati svakom obliku oka. Čekinje su srednje gustoće, raspoređene od kraćih prema duljima prema kraćima na gornjoj strani i od kraćih prema duljima na donjoj strani. 

Maskara je po otvaranju poprilično mokra, no na trepavicama se brzo suši, ne preslikava se, ne trusi i izuzetno je trajna, toliko trajna da ćete se malo pomučiti dok ju skinete do kraja. Zbog krutosti koju daje trepavicama, trjanosti i težeg skidanja, rekla bih da se ova maskara približila vodootpornim maskarama iako tako nije deklarirana.



Što kažu u Maybelline:

"Za razliku od tradicionalne maskare čija četkica zahvaća samo jedan sloj trepavica, četkica naše nove maskare Lash Sensational zahvaća svaku trepavicu. Lash Sensational maskara ima jedinstvenu zakrivljena četkicu s dvije vrste dlačica. Unutarnje dlačice četkice obavijaju i naglašavaju 100% trepavica. Vanjske dlačice četkice šire trepavice poput lepeze.

Prvi put Vaše su trepavice senzacionalno naglašene i raširene poput lepeze."


slike s lijeva na desno: oko bez maskare, jedan sloj maskare, dva sloja maskare

Na slici iznad možete vidjeti efekt koji daje na mojim trepavicama. Moje trepavice inače nisu neka prevelika sreća, no nisu ni totalni očaj, uvijene su i iako djeluju kratke, nisu baš TAKO kratke nego imam jako svjetle vrhove trepavica, pa s većinom maskara dobijem solidan volumen i duljinu.

S ovom maskarom sam zadovoljna kako je dala mojim trepavicama volumen i stvarno efektom malo podsjeća na lepezu, međutim ja bih voljela da je pridonijela više i dužini (poput Maybelline Colossal Go Extreme Leather Black maskare

Ne mogu reći da je efekt loš jer stvarno nije, međutim nisam ostala oduševljena kao što sam ostala s njenom prethodnicom koja mi je postala i omiljena drogerijska maskara. Ova trepavica bi mogla biti super osobama koje traže volumen (a dužinu imaju), međutim za osobe koje bi i dužinu, ipak bih preporučila da preskoče ovu maskaru.


Maskara dolazi u pakiranju od 9.5 ml, rok trajanja 6 mjeseci od otvaranja, a cijena joj 79 kn, no uz česte akcije u drogerijama, može se naći za nešto manje novaca.

Jeste li probale ovu maskaru? Koji su vaši dojmovi? Što vi tražite od maskare i koja je vaša omiljena
 maskara?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.) 

CONVERSATION

22 komentari:

  1. Mogla bi mi odgovarati :) ja volim ove gumene cetkice, mada su me znale i razocarati u zadnje vrijeme. Vrijedi probati kad stigne na red, s obzirom da sad na recenziju cekaju jos dvije da otvorim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. po meni radije probaj Black Leather, meni je ona puno bolja efektom, ali nažalost nepravedno zanemarena jer nismo bombardirani reklamama kad je izašla

      Izbriši
  2. Svida mi se kako maskara izgleda na tvojim trepavicama. Nisam ju jos isprobala ali jako volim Maybelline maskare pa ce mozda jednoga dana i doci na red. Ja sam pomalo cudna kad su u pitanju maskare i vjecno u potrazi za savrsenom pa ponekad i pretjerujem i kupim svaku novu koja izade. Tako ih trenutno imam 20-tak pa mislim da neko vrijeme necu kupovati maskare. Ja osobno najvise volim vodootporne maskare a najdraze su mi vec duze vrijeme Maybelline Jade Illegal Length (moje su kupljene u Njemackoj i iskreno nisam ni gledala da li ih ima i kod nas) i Make Up Factory All in One obje u vodootpornoj verziji. I jedna koju sam nedavno otkrila i jako mi se svida je od P2 Lash Icon.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, ja bih još dužine :/

      Mislim da Illegal Length nije došla k nama :(
      Za p2 sam čula dosta pohvala :)

      Izbriši
  3. Meni je onako nešto srednje.. Ne bih je opet kupila, ali nije totalni očaj.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hm,ipak zaobilazim.
    Koja ti je najdraža Maybelline maskara?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. piše u tekstu: Maybelline Colossal Go Extreme Leather Black maskara :)

      Izbriši
  5. Mene ova maskara upravo zbog silnih reklama ne privlači :D Četkica mi se sviđa jer volim silikonske četkice, a vidim da se maskara teško skida, a to ne volim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako ti je lako skidanje važno, definitivno preskoči ;)

      Izbriši
  6. Odlican post!:)
    Mnogo mi se svidja ova maskara, odlicna je!

    Nikoleta, xoxo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Sviđa mi se četkica, nisam ju još nikada probala! Inače, koristim Loreal i Essence maskaru i odlične su mi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slažem se za Loreal maskare, Essence nekako preskačem :/

      Izbriši
  8. Trepavice izgledaju savrseno nakon nanosenja maskare :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni se baš sviđa efekt na tvojim trepavicama ali najslađi dio mi je gdje braniš dužinu trepavica zbog svjetlijih vrhova :D Potpuno razumijem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma čak ne branim dužinu, nego umanjujem zasluge maskara po moju dužinu jer one i nisu zapravo tako kratke kako se čine, nego im fali boje, tako da je efekt ove maskare zapravo još manje efektan :)

      Izbriši
  10. Ja sam u grupi koja je ignorira za sada. Pohvale za fotke! Diivno...

    OdgovoriIzbriši
  11. Ja je obožavam i nosim svaki dan :D
    Dopada mi se kako ti stoji.

    OdgovoriIzbriši