5 Days of All About Eyes: Alba Botanica Hawaiian Eye Gel - a little make up obsessed

5 Days of All About Eyes: Alba Botanica Hawaiian Eye Gel

Slijedećih 5 dana vas na blogu očekuje 5 Days of All About Eyes serija postova :)
Jako jako dugo nisam pisala recenzije okoloočnih kremica, a skupilo ih se dosta, pa sam zaključila da je vrijeme da to promijenim. Sve kremice su testirane puno duže od mog obaveznog minimuma kad je recenzija preparative u pitanju (minimum iznosi mjesec dana koliko je potrebno stanicama kože da dođu na površinu), tako da možete biti uvjerene da ćete dobiti mišljenje koje je formirano kroz dulji vremenski period. 

Odlučila sam seriju početi s Alba Botanica Hawaiian Eye Gel.*

Proizvod dolazi u staklenoj bočici s pumpicom, u količini od čak 30 ml, što je čak dvostruko više od standardne veličine okoloočnih kremica (15 ml). 

Pumpica dobro radi i njome se dobro dozira proizvod. 


Sama kremica je gelaste teksture zbog čega baš i nisam puno očekivala od nje jer generalno smatram da su gel kremice ipak preslabe za moju tridesetogodišnje, suho područje oko očiju, a koji su moji dojmovi, moći ćete pročitati u nastavku.

Proizvođač kaže da je kremica namijenjena osobama s "umornim očima". Sadrži umirujuću aloe veru i zeleni čaj koji utječu na vrećice oko očiju, a krastavac, kamilica i ekstrakti  morske trave učvršćuju i toniziraju područje oko očiju koje djeluje osvježeno i odmoreno.

Proizvod ne sadrži parabene, ftalate, nije testiran na životinjama i ima 100% vegetarijanske sastojke. 


Kao što sam napisala, nisam puno očekivala od ove gel kreme. Područje oko očiju mi je suho, nosim leće, puno gledam u kompjuter i brojeve, pa uvijek tražim i cijenim proizvod koji će mi njegovati okoloočno područje i uz to činiti da izgleda svježe. 

S ovim proizvodom sam to dobila. Područje oko očiju je osvježeno, ne djelujem izmučeno unatoč malo sna i ono najvažnije, ova gel krema me dovoljno hranila. Koža oko očiju je elastična i nahranjena, a uz to, ova krema je izvrsna podloga za korektor jer se brzo upija, a područje ostaje nahranjeno. Naravno, moram napomenuti da za noć ipak biram bogatije teksture (moje godine ipak to traže), no za dan mi je ova gel krema idealna iz gore navedenih razloga. 


Ovo će biti idealna krema za osobe kojima treba hidratacija i blago osvježenje okoloočnog područja, no zbog specifične teksture, uvijek ću je radije preporučiti djevojkama u dvadesetima iako se i meni pokazala izvrsnom kremicom unatoč mojim godinama i naporima kojima izlažem svoje oči. Možda je bolje da to preformuliram i kažem da će ova kremica biti izvrsna svima kojima treba umjerena hidratacija odnosno osobama koje nemaju većih problema s okoloočnim područjem odnosno bora i koje traže nešto hidratacije i osvježenje za umorne oči.

Pošto Alba Botanica proizvodi trenutno izlaze iz asortimana u dm-u, kremu možete tamo kupiti po cijeni od 80 kn za čak 30 ml proizvoda, a krema je dostupna i na iHerb po cijeni od 15,59 $.

Jeste li isprobale ovu kremicu? Koja je vaša omiljena okoloočna krema? 

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

8 komentari:

  1. Upravo sam u potrazi za novom okoloocnom kremicom pa su mi ovi postovi dosli kao naruceni. Iako nemam nekih velikih problema s tim podrucjem ipak bih voljela neku hranjiviju kremicu tako da ovu preskacem i cekam daljne recenzije :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene je iznenadilo koliko je ova krema istovremeno lagana i hranjiva, super mi je. I isplati se uzeti sad na sniženju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, na ovoj akciji se stvarno isplati, posebno jer je riječ o 30 ml :)
      I da, i ja nisam očekivala nikakvu hranjivost, pa me ugodno iznenadila :)

      Izbriši
  3. Ovo zvuči kao nešto što bi mi odgovaralo a za kremu koja ide na područje oko očiju nije mi žao izdvojiti nešto veću svotu. Hvala na info o sniženju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da je ovo super cijena, posebno kad se uzme u obzir da je riječ o čak 30 ml proizvoda :)

      Izbriši
  4. Ja nikako na zelenu granu s okoloočnim kremicama, tako da su ovi postovi baš za mene :D Gledala sam ovu kremicu, ali sam već od nekog čitala recenziju i zaključila da je to preslaba kremica za moju trideset i koju :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja sam u potrazi za nekom kremom za područje oko očiju mislim da bi mi ova čak i odgovarala s obzirom da nemam nekih pretjeranih problema sa tim područjem ...

    OdgovoriIzbriši