New in #11 - a little make up obsessed

New in #11

Ovog mjeseca sam više kupovala odjeću, pala je i kupnja novog laptopa i nekih sitnica za dom, no našlo se tu i kozmetičkih noviteta koje sam vam odlučila pokazati :)

Nivea je nekad početkom prosinca organizirala malo druženje za blogerice i tom prilikom smo dobile neke kultne Nivea/Labello proizvode: Nivea mlijeko za tijelo*, Nivea univerzalnu "plavu" kremu, Nivea gel za tuširanje*, Labello Classic* i Nivea In Shower gel za tuširanje.* Na slici još i vidite preslatku Nivea kuglu koja me baš oduševila ♥


Stigli su mi Grow Gorgeous proizvodi, preciznije Grow Gorgeous Cleansing Conditioner za brinete* i Grow Gorgeous Into The Roots maska za vlasište*. Do sada nisam koristila ništa od ovog branda, tako da ako i vas zanimaju, mogu vam samo preporučiti da ovdje pogledate njihove proizvode i o čemu je riječ, a za kupnju su dostupni i na Lookfantasticu (no na LF su skuplji). 


Iskoristila sam KOZMO akciju na boje za kosu, pa sam kupila 2 komada Garnier Olia boje u nijansi 5.0 Brown. Možda u normalnim uvjetima bih i zaboravila uvrstiti boju za kosu u ovakav post, no kako sam prošli put kupila krivu boju (tamniju nijansu 4.0), sad ovo unosim u post samoj sebi kao podsjetnik da znam za ubuduće koja nijansa mi treba :)


Iskoristila sam i KOZMO akciju na proizvode za njegu tijela, pa kupila hvaljeni Afrodita 100% SPA maslac za tijelo. Piling iz te linije obožavam, a kako su ga kolegice blogerice nahvalile, morala sam ga kupiti unatoč popriličnom broju otvorenih mazalica u kupaonici. 


 La Roche-Posay trenutno prilikom kupnje nekog od LRP pudera daruje My beauty box koji sadrži 7 testera Redermic R kreme i Toleriane mlijeko za čišćenje lica. Ja sam dobila Toleriane Teint puder* i Beauty Box s nabrojanim stvarčicama. 


Eucerin ovog mjeseca ima akciju gdje prilikom kupnje Eucerin Volume Filler dnevne kreme* dobivate i mini verziju iste noćne kreme*. Sve dolazi u lijepoj kutiji, te je idealno za poklon. 



The Body Shop je brand koji jako volim, a posebno njihovu Moringa liniju, pa sam si kupila TBS Moringa Body Mist, a kupila sam i Invisibobble gumice za kosu o kojima ste već mogli čitati u ovom postu


Stigla mi je i divna Nuxe Creme Prodigieuse yeux* kremica za područje oko očiju u novoj ambalaži (sastav je ostao isti). 


Vichy trenutno ima akciju gdje prilikom kupnje proizvoda za njegu lica u vrijednosti od preko 250 kn, na poklon dobivate Crystal Vision privjesak (sa Swarovski elementima). Ja sam od Vichyja dobila Vicy Liftactiv serum* i naravno, privjesak.*


Caudalie Polyphenol ulje jako volim i našlo se čak dva puta u favoritima mjeseca (listopad i studeni) i svakako sam mislila isprobati još proizvoda iz Caudalie Polyphenol linije, pa mi je super došlo što sam od uvoznika dobila Caudalie Polyphenol C15 serum* i Caudalie polyphenol C15 Fluid za lice*. Fluid već isprobavam i nadam se da ću vam napisati recenziju u nekom pristojnom roku (recenziju ulja npr. još dugujem). 


Što se tiče dekorative, nisam odoljela popustima za Black Friday, pa se kod mene konačno našla i Anastasia Dip Brow Pomade u nijansi Dark Brown, a kupila sam i Anastasia kist za nanošenje proizvoda. Moram priznati da sam se prvo dvoumila treba li mi kist jer imam već dosta kosih kistova, ali kupnja je bila pun pogodak i stvarno se ovim kistom najljepše nanosi. Oduševljena sam s oba proizvoda i ne znam ašto ih nisam i prije nabavila. 
Anastasia Dip Brow pomade sam kupila na BeautyBay, a kist na Net-a-Porter stranici

Osim toga, kupila sam tri laka od koja ste dva već vidjeli: Look by Bipa Sand u nijansi 5 Glitter White (swatch) i Essie Jiggle hi Jiggle Low (swatch) , dok vam treći, Look by Bipa Sand u nijansi 2 Deep Red tek trebam pokazati. 


U post sam zaboravila ubaciti još neke stvarčice o kojima sam pisala, pa da to ispravim: prvo je riječ o proizvodu koji je zgodan za novogodišnju noć, riječ je o Essence Come To Town Shimmering Powder - recenziju možete pročitati ovdje.


I ne znam kako sam mogla zaboraviti Lookfantastic Beauty Box ♥ O proizvodima koji se nalaze sam pisala ovdje, pa neću puno duljiti. Trenutno je u tijeku pre-order za siječanjsku kutiju ;)



Koji proizvodi vas najviše zanimaju i s kojim recenzijama (i isprobavanjem) da požurim?

Što ste vi kupovale/dobile u zadnje vrijeme?


*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.) 

CONVERSATION

8 komentari:

  1. O Grow Gorgeous bih voljela čitati, zvuči kao nešto lijepo i skupo :D Eucerin, LRP i Nuxe testeriće sam dobila pa ih sad pomalo upoznajem, bilo bi dobro pročitati nešto više o njihovim kremicama :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijepa kolekcija. Najviše mi se sviđaju Nivea proizvodi. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Anastasia DBP mi je dugo na wish listi :)
    Odlični noviteti!

    OdgovoriIzbriši
  4. Grow gorgeous, Caudalie, The Body Shop, ABH, prelijep noviteti!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja sam skromna pa bih ti ovdje ukrala samo afroditin body butter jer ne sumnjam da je odličan :D Lijep new in :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Obozavam Niveu, koza mi je totalno ovisna o njoj, nista drugo ne prolazi, makar volim isprobavati nove stvari.

    OdgovoriIzbriši
  7. I ja bi TBS Moringa Body Mist! <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Wow, predivan new in i sve mi se sviđa :D Kako jako volim Caudalie kao brend najviše me zanimaju njihovi proizvodi :D

    OdgovoriIzbriši