Lookfantastic Beauty Box - December - a little make up obsessed

Lookfantastic Beauty Box - December

Nakon duuugog iščekivanja, jutros mi je moj Brko (za one koji ne znaju, tako od milja zovem svog poštara) donio prosinački Lookfantastic Beauty Box.

Ovo je prvi put da sam naručila Beauty Box, potaknuta dobrim prijašnjima, a i nekako sam mislila da će ova biti posebna, praznična.
Nije posebna praznična, ali se meni jako sviđa. 

Eh da, i vježbala sam samodisciplinu i htjela sam da mi sadržaj bude iznenađenje, pa sam mahnito skrolala čim bih vidjela da netko spominje Beauty Box - i izdržala sam! 23 dana sam živjela u neznanju što je unutra :)

No da se vratimo na prosinačku kutiju :)


Kao i svaka, i ova Beauty Box dolazi u lijepoj, jednostavnoj, crnoj kutiji, s lookfantastic natpisom, dok se s unutrašnje strane poklopca nalazi moto koji zapravo govori koji je smisao ovih kutija, otkriti nešto lijepo. Neki novi proizvod koji će nam se možda svidjeti toliko da ga poželimo kupiti u punoj veličini.


Proizvodi su brižljivo zapakirani u sivi papir koji na prvu zaklanja pogled na proizvode:


A kad sam otvorila i papir unutra su se krile ove divotice:



  • PURE GOLD COLLAGEN - jedini proizvod kojem zapravo ne vidim smisao u ovom paketu. Riječ je o suplementu koji se pije tijekom 10 dana, kao kura za ljepšu i mlađu kožu. Zašto u ne vidim smisao? Zato jer se dnevno pije jedna bočica, pa nakon korištenja samo jedne se svakako ne može vidjeti nikakav rezultat niti pomak koji bi me nagnao da stvorim ikakve dojmove o ovom proizvodu (osim fino je/nije fino) i da ga poželim kupiti. Više o samom proizvodu možete pročitati na linku.
  • MURAD ENIVRONMENTAL SHIELD ESSENTIAL C - CLEANSER (45 ml) - ja čim vidim vitamin C se pomamim :D Već dugo mjerkam ovaj gel, međutim kako nije jeftin, a mene skoro svaki gel isuši, nekako sam ga do sada preskakala, no drago mi je da ću ga sad konačno isprobati :D Više o njemu možete pročitati na linku
  • ELEMIS PAPAYA ENZYME PEEL (15 ml) - dobitnik brojnih nagrada, od Cosmopolitan Beauty Awards, Harper's Bazaar, itd. Enzimatski peeling koji se drži na licu 15-20 minuta i kažu da baš osvježava kožu. Javit ću vam moje dojmove :) Više o peelingu možete pročitati na linku 
  • OLE HENRIKSEN PURE TRUTH YOUTH ACTIVATING OIL (15 ml) - proizvod kojem se ožda i najviše veselim. Ole Henriksen proizvodi me već dugo privlače, a kako sam u fazi ulja za lice, ovo je za mene pun pogodak :D Originalni proizvod dolazi u količini od 30 ml i po cijeni od 47 funti, tako da je već vrijednost samo ovog samplea veća od cijele vrijednosti kutije. Što ulje radi (odnosno što bi trebalo raditi), možete pročitati na linku
  • LORD & BERRY SILK KAJAL EYE PENCIL (travel size) - crna olovka za oči, što reći nego da će poslužiti :)
  • Bourjois Intense Smoky Palette (full size) . paleta u sivo-ljubičastim tonovima kakve volim. Ok, nije neka "egzotična" marka čije proizvode nisam isprobala, ali dobro, barem su boje lijepe i iskoristive.
  • MACADAMIA OIL INFUSED COMB - češalj sa širokim zubcima kakve koristim prilikom raščešljavanja kose nakon nanošenja regeneratora/maske na kosu prilikom pranja kose. Ovaj kao ima u sebi Macadamia ulje koje njeguje kosu prilikom češljanja. Vidjet ćemo ima li nešto u tome, javim vam :) Više o proizvodu možete pročitati na linku :)


Sve u svemu, ja sam poprilično zadovoljna kutijom, jedino ne vidim smisao Pure Gold Collagenu i možda bih izbacila Bourjois sjenila i ubacila nešto drugo. Preparativa je potpuno po mom ukusu i veselim se isprobavanju - svakako ću vam javiti dojmove o proizvodima :)

Preorder za siječanjsku kutiju je u tijeku i možete ga obaviti ovdje

Kako se vama sviđa ova kutija?

CONVERSATION

12 komentari:

  1. jedva cekam dojmove o murad umivalici i onoj papaya maski :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanimaju me Murad, Elemis i Ole henriksen, nadam se da ćeš napisati koju rečenicu o njima kad ih isprobaš :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja nisam mogla izdržati kao ti, pa već unaprijed znam sadržaj kutije! Još samo da moja kutija stigne!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da će brzo, odužilo im se ovog mjeseca :/

      Izbriši
  4. zanimljivi proizvodi :D
    najviše me zanima češalj i crna olovka za oči :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Moja još nije stigla :(( sigurno će onda drugi tjedan :) Ali proizvodi su mi super osim tog collagena :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da će brzo :) i meni je jedino taj kolagen bezveze :/

      Izbriši
  6. I ova je kutija odlična, možda nije praznička, no nekako mi se čini najzanimljivija do sada (berem meni) ili možda zato što je nisam naručila :D Mene najviše zanimaju dojmovi pilinga :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni je nekako najzanimljivija i baš mi je drago da sam ju naručila :)
      bit će dojmovi pilinga svakako :)

      Izbriši