NOTD: Essie Eternal Optimist - a little make up obsessed

NOTD: Essie Eternal Optimist

Dugo nisam objavljivala nikakve NOTD postove jer nemam vremena za nikakve posebne manikure, a u zadnje vrijeme ni ne kupujem baš nešto lakova, tako da vam i nemam neke novitete za pokazati.

Nedavno sam kupila Essie Eternal Optimist, pa sam odlučila i s vama podijeliti njegovu ljepotu. Toliko mi je divan da otkad sam ga uzela sam samo jednom koristila drugi lak za nokte, a vjerujte, to mi se jaaaaako dugo nije dogodilo. 


Ako pratite redovito moj blog, znate da su upravo Essie lakovi moji omiljeni lakovi za nokte, zbog svoje kvalitete, a i zbog svoje četkice. Naravno, govorim o verziji koja se može kupiti kod nas i koja ima širu četkicu od američke verzije.

Dugo sam bila u potrazi za nekom lijepom nude nijansom, no zapravo nisam previše doživljavala ovaj lak jer iako mi je bio lijep, na swatchevima na Internetu mi se činio toplijim od onog što meni treba i više mi je "bacao" na bež, dok sam ja tražila nijansu koja će više ići na rozu. Na moju sreću, ipak mi je zapeo za oko dok sam "njuškala" po Essie štandu, tako da sam ga na kraju kupila i jako ga volim ♥

slikano na suncu

Po pitanju trajnosti je dobar, meni se na noktima 5. dan stvori blagi tipwear, što je fenomenalno kad se uzme u obzir da obavljam sve uobičajene poslove + kroz moje ruke prođe jako puno papira i puno tipkam. 

slikano u hladu

Sve u svemu, oduševljena sam ovim lakom, od nijanse, preko toga kako mi stoji, pa do trajnosti. Essie se još jednom kod mene pokazao kao pun pogodak ♥

Volite li vi ovakve nijanse? Imate preporuku za neku ovakvu boju?

CONVERSATION

10 komentari:

  1. My Cup of Beauty10/22/2014 09:50:00 PM

    I ja obozavam Essie lakove. I njihove siroke= retail brushes. One yske I nespretne su na njihovim professional lakovima.
    Pa tako kad sam kupila na netu Demure Vixen dobila sam professional cetkicu I razocarala se, ali uspijevam namazati jer je divna textura. OBOZAVAM tu boju. Svidja mi se I ova tvoja. Si probsla Sand Tropez?

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivna nijansa! Obožavam ovakve prljavo, nudasto ružičaste :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Volim ovakve nijanse jer uz njih mogu obuci sto god zelim, lijepo idu uz sve outfite. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Prelepa nijansa, veoma ženstvena. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jako mi se sviđa i malo me podsjeća na moj p2 Cute Girl, no on vuče više na bež :D Volim takve nijanse jer mi se uklapaju u sve odjevne kombinacije :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Tvoje pitanje kao da je za mene - to je nijansa laka kojeg najčešće kupujem i imam ih jako puno! Bourjois: "27 Beige glamour" i iz limitirane kolekcije za njihovu godišnjicu: "1913 Cendres de Roses"; Catrice: "780 Welcome to Rosywood", "22 Bricky Mouse" i ima još i kod Max Factora ali ne znam kako se zove boja. Najdraža na noktima ikad!

    OdgovoriIzbriši
  7. Definitivno moja nijansa! Ide na listu.

    OdgovoriIzbriši
  8. It's beautiful :)

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  9. Jako je lijep! Možda ga uzmem za probu jer nisam na ti s ovakvim nijansama :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Prekrasna nijansa! Essie lakove jako volim, kada sam u potrazi za nekom klasičnom nijansom ili nekom koja možda nije klasična, ali znam da ću je puno nositi uvijek odabirem među Essie lakovima :).

    OdgovoriIzbriši