L'oreal L'Extraordinaire by Color Riche - a little make up obsessed

L'oreal L'Extraordinaire by Color Riche

Prošli petak mi je došao divan paketić od L'Oreala u kojem se našlo osam nijansi novih L'oreal L'Extraordinaire by Color Riche ruževa*. 

Riječ je o tekućim ruževima na bazi ulja koji daju visoki sjaj. Iz L'Oreala kažu "za razliku od tradiocionalnih voskova koji blijede te prekrivaju pigmente, tehnologija ulja omogućava pigmentima da otkriju punoću svojih nijansi, u potpunosti prekrivaju površinu usana te daju veličanstvene nijanse."


Moram priznati da me malo iznenadio potez L'oreala da u doba kad su izrazito popularni mat ruževi izbace ovakve, sjajne ruževe, no nakon što sam ih probala sam uvjerena da će imati puno svojih poklonica (a i lansirali su fenomenalnu liniju Collection Exclusive Pure Red, no o tom potom, planiram nabaviti poneki primjerak).

Naime, ruževi su obogaćeni  hranjivim uljima argana, lotusa i kamelije i kao takvi su idealni za sve one koji imaju usnice sklone isušivanju, a i ima "nešto" u sjajnim usnicama :)

Izuzetno su ugodni na usnama i stvarno su usnice nakon njih mekane i nisu me nimalo isušili. Pigmentacija im je dobra za ovakvu vrstu proizvoda. Pomalo su ljepljivi, no opet, ne toliko da bi me to smetalo i izluđivalo. Imaju voćni miris, koji je čak dosta jak, no nije neugodan niti zagušujuć.

Po pitanju trajnosti nisu neko ludilo, no to nije ni za očekivati od tako sjajnih ruževa. 

Isto tako bih preporučila obrubljivanje olovkom, posebno kod tamnijih nijansi jer bi moglo doći do prelijevanja preko ruba usnica.


Dolaze u lijepoj, zlatnoj ambalaži, s "prozorčićem" na kojem vidite nijansu. Ambalaža je magnet za otiske, pa ju stalno glancam, ali da su elegantni - jesu. Imaju spužvasti aplikator kojim se lijepo barata i nanosi proizvod.

Količina u kojoj dolaze je 6 mililitara, preporučena cijena im je 95,90 kn, a rok trajanja 24 mjeseca od otvaranja. 

swatchevi nijansi 101 Rose Melody, 102 Rose Finale, 201 Rose Symphony, 401 Fuschia Drama

swatchevi nijansi 301 Rouge Soprano, 304 Ruby Opera, 500 Molto Mauve, 600 Nude Vibrato

U ambalaži su mi se čak četiri nijanse učinile slične, no na swatchu se jasno vidi da nije tako, pa sam odlučila podijeliti s vama i tu usporedbu:

swatchevi nijansi 101 Rose Melody, 102 Rose Finale, 500 Molto Mauve, 600 Nude Vibrato

Najsličnije su nijanse Rose Melody i Nude Vibrato, no njihova se sličnost više vidi na usnicama nego ovako na ruci.

L'oreal L'Extraordinaire by Color Riche 101 Rose Melody



L'oreal L'Extraordinaire by Color Riche 102 Rose Finale



L'oreal L'Extraordinaire by Color Riche 201 Rose Symphony


L'oreal L'Extraordinaire by Color Riche 301 Rouge Soprano



L'oreal L'Extraordinaire by Color Riche 304 Ruby Opera


L'oreal L'Extraordinaire by Color Riche 401 Fuschia Drama


L'oreal L'Extraordinaire by Color Riche 500 Molto Mauve


L'oreal L'Extraordinaire by Color Riche 600 Nude Vibrato


Sve u svemu, rekla bih da su ovo ruževi za one koje vole sjaj na usnama, kao i za one koje traže hranjive proizvode za usne. Ljubiteljice mat ruževa će ih zasigurno preskočiti. 

Moji favoriti su definitivno nijanse 101 Rose Melody, 102 Rose Finale i 201 Rose Symphony i sigurno ću ih često koristiti za svakodnevne lookove. Iako mi je predivna i nijansa 401 Fuschia Drama, za takve boje ipak volim ruževe koji su trajniji. 

Kako vam se sviđaju, jeste li našle svoj favorit i što mislite o ovakvim ruževima?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

24 komentari:

  1. Rose Finale i Molto Mauve mi se najviše sviđaju, ali ne znam jeli mi se baš sviđa oboliko sjaja na usnama, morat ću ih škicnut uživo...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, po meni bi se trebali zvati sjajilima, a ne ruževima... iako su ih tako valjda nazvali zbog pigmentacije :/

      Izbriši
  2. Jao ne znam koji je ljepši! Predivno ti stoji Fuschia drama :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne izgledaju loše, ali skoro 100 kn za L'Oreal ruž? Malo mi je to pretjerano. Eventualno ako ubodem koji na nekoj akciji, ovako radije dodam još malo i kupim neki HE.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, Loreal proizvodi su možda i najskupjli drogerijski proizvodi čini mi se...
      I slažem se, ok ne možda za HE, ali za MAC ili tako nešto se nadoda još malo novaca i to je to

      Izbriši
  4. Nije fer kako tebi lijepo stoje te njudaste nijanse :D Hoću i ja takooooooo!
    Očekivala sam da će ovi ruževi biti manje tekući i postojaniji.. slažem se s beautyandbrains da je cijena malo pretjerana o.O poludili su skroz :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :)))
      ma ja sam sigurna da negdje postoji nude nijansa koja bi ti pristajala ;)
      A za ostalo se slažem :)

      Izbriši
  5. Odlično ti stoje ovi ruževi! Ja ne volim sjajila, pa ću izbjeći i ove ruževe

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, ovo definitivno nije linija za osobe koje ne vole sjaj :)
      i hvala ti :)

      Izbriši
  6. Imala sam priliku da ih probam na jednom eventu ljetos, i mogu ti reći da su me se tad više dojmili nego sada. Doduše, njihova MUA mi je stavila ovaj preko običnog crvenog ruža i dalo je odličan rezultat, ali mislim da su malo precijenjeni za sjajeve (ma koliko pigmentirani bili :D)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, preko običnog ruža je efekt sigurno izvrstan :) Mislim i ovako je lijep efekt, ali kad se uzme u obzir i cijena, onda je to samo za one koji baš jako vole ovakav sjaj :)

      Izbriši
  7. Tu mi je Ruby Opera favorit ali mi fali još neka burgundy nijansa.:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja ni malo ne volim ovaj tip ruza, i mislim da su precenjeni, ali svakako dobra recenzija

    OdgovoriIzbriši
  9. Zanimljivo, i u pravu si da su ovakvi ruževi neobičan potez Loreala, aktuelne tendencije idu u skroz drugom smeru. Sviđa mi se 201 Rose Symphony, treba mi tako neka rozikasta koja vuče na koralno uz breskvasta rumenila. Bravo za swatcheve :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Meni je čak i drago da nisu izbacili mat ruževe jer su mi malo dosadili, a i ja preferiram ovakav tip ruževa, pa mi onda trajnost nije bitna.. Tebi stvarno sve nijanse stoje divno pogotovo nudaste.. Ja baš teško nađem nude nijansu da mi dobro stoji :( Jedino mi je žao da nisu izbacili neku malo tamniju jesensku nijansu..

    OdgovoriIzbriši
  11. Ruby Opera i Molto Mauve su predivne nijanse ali sve ti prelepo stoje :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Nude vibrato je zakon, nisam ga do sad uočila..definitvno mi je wish listi.. :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Nijanse su divne, ali u zadnje vrijeme,nz što mi bi, mi se više sviđaju ruževi. Ne mat jer imam male usne, ali ovi mi baš izgledaju kao sjajila. Više volim one klasične ruževe, a ne te koji imaju četkicu i zapravo su neki hibrid ruža i sjajila

    OdgovoriIzbriši
  14. Not my cup of tea, presjajni su mi. Volim kremaste ruževe, ali ovi mi se čine više kao malo bolje pigmentirano sjajilo nego kao ruž. Mat ruževi srce najveće :D

    OdgovoriIzbriši
  15. Hvala na swatchevima i recenziji! No slažem se s nekim curkama gore, nije to ni moj đir, ja sam više za sve mat :D Dakle, meni osobno presjajno, ali definitivno su lijepe nijanse i sigurna sam da će ih puno lijepih dama nositi ove zime :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Ruby Opera je moj favorit :D Divni su mi ruževi, ali na nekome drugome, jer mi na usnama izgledaju kao sjajila koje ne volim. Nekako više volim kremaste ruževe :D

    OdgovoriIzbriši