Proizvodi koji su me ostavili ravnodušnom #01 - a little make up obsessed

Proizvodi koji su me ostavili ravnodušnom #01

Odlučila sam se za novu rubriku na blogu - Proizvodi koji su me ostavili ravnodušnom. Ovo nije rubrika koju ću pisati na nekoj redovitoj bazi nego kad se skupi neki veći broj proizvoda koje mogu staviti u post ovog tipa.


Na mom blogu ćete rijetko kada naći negativne recenzije ili recenzije proizvoda koji mi "nit' smrde, nit' miriše" - ne zato jer su mi svi proizvodi fenomenalni nego zato što mi se uglavnom ne da trošiti vrijeme na slikanje i pisanje teksta o nekom proizvodu koji mi se nije svidio nego ga radije potrošim na slikanje i pisanje o nekom dobrom poizvodu. Naravno, to nije pravilo tako da na blogu možete pod tagom "proizvodi koji su me razočarali", a do kojih možete doći na način prikazan na slici (stisnete plusić, a onda se otvore kategorije - između ostalog i ta) i tamo naći određeni broj negativnih recenzija, ali to je stvarno za one proizvode za koje smatram da su preloši. 


Danas ću pisati o 5 proizvoda koji su me ostavili ravnodušnom, no srećom nisu izazvali nikakve negativne posljedice za moju kožu ili kosu - naime, da su ostavili takve posljedice, našli bi se na listi proizvoda koji su me razočarali. Tu je jednostavno riječ o proizvodima koij su dovoljno ok da ih potrošim do kraja, ali nedovoljno dobri da vam preporučim njihovu kupnju ili da tu kupnju i sama ponovim.

Pa da krenemo :)


Phytorelax Mandorla Body Cream* - proizvod predivnog mirisa koji uistinu volim (nije ni čudo, prava sam bademoljupka), ali nažalost nije dovoljno hranjiv za moju suhu kožu. Pošto sadrži ulje slatkog badema, nadala sam se da će biti hranjiviji, ali nažalost nije. Potrošit ću ga zbog tog lijepog mirisa, ali sasvim sigurno neću kupiti jer mi ne pruža dovoljno njege. 


Afrodita Clean Phase micelarna voda* je proizvod od kojeg sam puno očekivala jer sam do sada bila jako zadovoljna proizvodima iz ove linije, no ta očekivanja nije ispunio. Ova micelarna je bila blaga za moju kožu, nije me nimalo isušila, nisam primjetila nikakav neugodan okus, ali se jako brzo troši i loše odnosno teško skida maskaru. Iz tog razloga ju nisam koristila za skidanje šminke nego za čišćenje lica ujutro kako bih odstranila višak sebuma i tu je bila izvrsna. Imala sam osjećaj čiste kože bez osjećaja zatezanja. Ukoliko micelarnu koristite samo u te svrhe, mogla bi vam biti izvrsna, no ukoliko ju koristite za skidanje šminke, slobodno preskočite. 



Glow by Dr. Brandt revitalizing retinol eye cream* je još jedan proizvod koji me nije oduševio. Ova krema svašta obećava:
Nježna, ali moćna krema koja otkriva blistav i odmoran izgled. Njena posebna formulacija s vremenski otpuštajućim retinolom podiže brzinu stanične obnove, a mikronizirani kristali rubina trenutno osvjetljavaju i vraćaju mladenački sjaj očima.
Učinci kreme:
  • Trenutno osvjetljava područje oko očiju
  • Zaglađuje fine linije i popunjava bore
  • Tonira i revitalizira područje oko očiju, vraćajući mladenački izgled
  • Zadržava vlažnost u najdubljim slojevima kože
  • Sprječava gubitak vlažnosti
 Nije mi napravila ništa loše iako nisam znala kako će moje okoloočno područje reagirati na retinol, ali nije mi bila ni dovoljno hranjiva iako obećava vlažnost u najdubljim slojevima kože i sprječavanje gubitka vlažnosti. Neke bore i nemam, pa tu nije mogla previše napraviti, ali sve što sam vidjela je trenutno osvjetljavanje područja oko očiju, no to je mislim bilo do sjajnih čestica u samoj kremi. Jednostavno ne vidim opravdanje  za cijenu od 512 kn.


Aussie Miracle Recharge Moisture Leave In regenerator* je još jedan proizvod koji me ostavio prilično ravnodušnom. Iako predivno miriše i olakšava raščešljavanje kose, nije mi dovoljno hranjiv za liniju koja nosi naziv "Moisture". Nije proizvod koji će odgovarati suhoj kosi, preporučila bih ga za raščešljavanje i njegu normalne kose.


Načitala sam se pohvala za Golden Rose Velvet Matte ruževe, dugo im odolijevala i na kraju sam kupila onaj u nijansi 08. Sam ruž je jeftin, ne isušuje mi usne, ali mi se nakuplja u boricama usana (što je kod mene inače izuzetno rijedak slučaj) i to mi je dovoljno da ne poželim više nijedan ovaj ruž. Vjerojatno ću ga iskoristiti jer mi je lijepa boja, ali da se meni pokazao kao neko ludilo od ruža - pa baš i nije. Swatch kao i detaljnu recenziju možete vidjeti OVDJE

Nadam se da vam se svidjela ova nova rubrika! Pišite mi jeste li probale koji ov ovih proizvoda i koji su vaši dojmovi i koji su zadnji proizvodi koji su vas ostavili ravnodušnim?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

27 komentari:

  1. Niam isprobala niti jedan od ovih proizvoda koje si navela, ali imam u planu probati Golden Rose ruževe iz ove kolekcije pa vidjeti kako će se meni svidjeti. Mene je u zadnje vrijeme skroz ravnodušnom ostavila Lush Mask of magnaminty maska a proizvod kojem se čudim što je tako razvikan je Maybelline korektor Age rewind.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj meni je taj korektor super, cak u rangu sa jako skupljim. Nije bezveze 100 ljudi, 100 cudi :D.

      Izbriši
    2. Ajde baš me zanimaju tvoji dojmovi o GR :)
      Lush maska je i mene ostaila poprilično ravnodušnom (ma zapravo skoro svi njihovi proizvodi koje sam probala), a ja sam jedna od rijetkih koja nije nikad isprobala taj Maybelline korektor :)
      Ali baš kako se kaže - 100 ljudi, 1100 ćudi :)

      Izbriši
  2. poptpisujem Lily iznad sebe:) nisam probala ništa od navedenog, ali planiram GR ruž...
    inače, sviđa mi se nova kategorija, baš ono proizvodi koji nit smrde nit mirišu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa to, inače mi se ni ne da pisati o takvim proizvodima detaljnu recenziju, ali ovako ipak da ih spomenem i kažem da ih ne bih opet kupila, ali s druge strane da nisu katastrofa :)

      Izbriši
  3. Hahahahah bademoljubka! Zvuči kao bogomoljka. Mene dosta proizvoda ostavi ravnodušnom, jer u glavi imam neke stvarno nerealne standarde.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam to dobro sklepala :DDD
      Pa da, sve ovisi i o standardima koje postavimo. Da se razumijemo, postoji kod mene više kategorija: HG, jako dobar proizvod, doba proizvod li nastavit ću isprobavati dalje, nit' smrdi nit' miriši i proizvod koji me razočarao :)

      Izbriši
  4. Hey,
    I really like your Blog! You have interesting Stuff on it. Do you want to follow each other via GFC? If yes please comment on my Blog that you followed me and than i follow you back :).

    Greetings and Kisses from Germany
    www.sophias-fashion.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Afroditina micelarna mi je preloša, baš me razočarala, a ravnodušnom me ostavi valjda svaki drugi proizvod koji isprobam :D Evo trenutno u tu kategoriju spada eveline gold piling koji je onako meh, al nikako ga dokrajčiti. Njega se prvog sjetih iako sigurno imam dosta meh proizvoda. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tu micelarnu inače ili vole ili mrze, ja sam jedna od rijetkih kojoj je onak, ok, ali ništa što bih ponovno kupila :)
      Taj piling nisam ni doživjela - što je očito dobro :D
      ali slažem se, ima puno meh proizvoda i materijala za ovakve postove :D

      Izbriši
  6. Meni je ta micelarna prilično ok, mogu da skinem šminku sa njom, ali imam potrebu da je isperem, a od GR matte ruževa sam i ja očekivala više.

    OdgovoriIzbriši
  7. Znam taj "meh" osjećaj :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Sviđa mi se nova kategorija, dobar je način da ipak spomeneš neke proizvode bez natjeravanja na punu recenziju koju ti se ne da pisati. Za sebe mogu reći da imam poprilično visoke kriterije, ne tražim proizvodima dlaku u jajetu, ali da bi me oduševio, stvarno mora biti odličan, dok s dobrima budem zadovoljna ali me ne uzbuđuju baš previše. Mislim da je važno pisati i negativne recenzije jednako kao i pozitivne jer ako mi je nešto bilo stvarno loše korisno je da upozorim ljude, možda im uštedim koju kunu ako ništa drugo...mada na kraju danu ipak je moje mišljenje samo jedno od mnogih :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Mene obično sve micelarne ostave ravnodušnom, zato ih i ne kupujem često...ne koristim ih za skidanje šminke, a nekako ne volim niti s njima čistiti lice u nekoj završnoj fazi šminkanja. Ne znam zašto, ali baš mi nisu napete :D Sad si baš razmišljam koji me proizvod ostavio ravnodušnom i pada mi na pamet Aussie Colour mate šampon, Lush sweetie pie drhtavac za tuširanje, svi anticelulitni proizvodi koje trenutno imam... Mislim da dosta često imamo velika očekivanja od nekog proizvoda, posebno mi blogerice, pa se razočaramo kad se ispostavi da to baš i nije tako... no to je sasvim normalno, na kraju, nemamo niti svi ista očekivanja, želje i tip kože/kose :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Mene su Velvet Matte ruževi baš oduševili i ne nakupljaju mi se u boricama usana :/

    OdgovoriIzbriši
  11. i meni se sviđa kategorija, tebi možda nisu potpuno odgovarali a nekome možda hoće. Opet bolje nego negativna recenzija :) I slažem se s Mikkom za negativne recenzije, vrijedi upozoriti ljude hoće li investicija biti dobra ili će baciti pare :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Mene rijetko koji proizvod baš oduševi i u principu bi mi velika većina stvari koje kupim spadala upravo u ovu kategoriju :D. Od ovih koje ti spominješ nisam probala ni jedan iako me GR ruževi privlače :).

    OdgovoriIzbriši
  13. Sviđa mi se ova rubrika i mislim da je jako korisna za sve koji čitaju tvoj blog! Uštediš nam vrijeme i novce na isprobavanje nekih proizvoda koji nisu vrijedni pažnje.
    Od navedenih proizvoda probala sam GR mat ruževe i sa njima imam isto iskustvo kao i ti

    OdgovoriIzbriši
  14. Sviđa mi se nova kategorija i potpuno shvaćam razloge iz kojih je nastala :) Ima dosta proizvoda koji su me ostavili ravnodušnom, iako mi sad ne pada ni jedan na pamet. Nisam baš tip od micelarnih, tako da ovu definitivno preskačem :D

    OdgovoriIzbriši
  15. baš mi je drago da nisam uzela taj Aussie sprej! dobila sam od DMa one popustiće i krenula po to jer su mi šampon i maska bili odlični. al onda sam skužila da je i s popustom cijena zamjetno viša od onog Gliss crnog za oštećenu kosu (kakva je moja), pa sam ipak uzela taj. i obavlja posao, mislim da mi i ljepše izgleda kosa, a ne samo da je lakše raščešljati

    OdgovoriIzbriši
  16. Tako i ja, nemam viška vremena da pišem o osrednjim proizvodima, zato sam uvela onu kategoriju "some itd." da bih ukratko spomenula proizvode koji su ok ali ništa posebno kao i one koji su me razočarali i na sreću takvih je malo…
    nisi jedina kojoj ne odgovaraju GR velvet matte ruževi, ali si definitivno u manjini :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Dobra ideja za rubriku :) Što se tiče ovih proizvoda, nisam isprobala nijedan. Skoro sam kupila taj GR ruž, ali znaš onaj osjećaj kad te nešto odvlači od kupnje? Kad sam ušla u dućan i pogledala dio s ruževima, ostala sam ravnodušna. Ne znam zašto..

    OdgovoriIzbriši
  18. Ruž i regenerator sam isprobala od navedenih proizvoda i moram priznati da sam zadovoljna i sa jednim i sa drugim osim što se moram složiti da je regenerator mogao biti hranjiviji ali onda ne bi odgovarao mojoj kosi a ovako ga mogu koristiti bezbrižno od korijena do vrhova.

    OdgovoriIzbriši
  19. Razmišljam da uzmem Young & Pure micelarnu, ali imam par jako dobrih proizvoda iz Clean phase linije

    OdgovoriIzbriši
  20. fora mi je rubrika :D
    posebno mi je korisna informacija za Afrodita micelarnu, budući da baš želim da mi i skida šminku,, vjerojatno uzimam Garnierovu :D

    OdgovoriIzbriši
  21. Vidiš kako se razlikujemo :D Meni je Afroditina micelarna super i ne iritira mi oči. Skida mi i RC žbuku uz ostatak fasade :D i baš nemam nikakvih problema s njom. Dobro mi je došla dok nisam dobila TBS ulje tako da ju sada koristim isključivo ujutro za skidanje viška sebuma, ostatka kreme itd :D

    OdgovoriIzbriši
  22. koristim ovu micelarnu i dobra mi je. ne skidam šminku s njom, već malo prijeđem po licu natopljenom blazinicom prije tonika,a tako i ujutro :)

    OdgovoriIzbriši