Predstavljanje Dr. Stribor kozmetike - a little make up obsessed

Predstavljanje Dr. Stribor kozmetike

Suradnja Ljekarni zagrebačke županije, dr. sc. Stribora Markovića i njegovih suradnica (Dubravke Gabrić, Zvjezdane Dobrinčić, Maje Glamuzine i Ane Junković) je rezultirala novom linijom kozmetike jednostavnog naziva - Dr. Stribor.



Linija se za sada sastoji od četiri proizvoda, a dr. Stribor je na predstavljanju kojem sam prisustvovala već najavio i nove proizvode koji nas tek očekuju.

Dr. Stribor se vodi za onom da sastojci ne trebaju biti tajni i on sam nesebično dijeli svoje znanje s drugima, a tako je i ovaj put. Postoji letak na kojem je napisana anatomija svakog proizvoda da bismo mi laici lakše razumjeli što koji sastojak "radi".

Dermaplanta


Balzam sedam biljaka za zacjeljivanje kože. Idealan proizvod za "kućnu apoteku" - moj primjerak je već u upotrebi (za opekotinu od pegle).

Sastav Dr. Stribor Dermaplanta kreme:



Cijena: 64,12 kn

Ruža & Argan



Hranjiva krema za suhu kožu. Svaka kutijica kreme od 50 grama sadrži ulje ruže (iz organskog uzgoja) od 150 grama ili četiri pune šake svježih latica ruže.

Sastav Dr. Stribor kreme Ruža & argan:

Cijena: 89,85 kn

SOS krema

Krema s noćurkom i hamamelisom. Idealna je za vrlo suhu i ispucalu kožu i njegu kože atopičara. Ostavlja masni trag i sporije se upija, ali jako dobro vlaži kožu. Ne sadrži alergene - potpuno je bez mirisa i eteričnih ulja, pa čak i bez nekih običajenih biljaka u kozmetici poput nevena - da bi bila što sigurnija za upotrebu.
Ovaj primjerak nažalost nemam, pa vam nisam mogla poslikati sastav.
Cijena: 61,13 kn

Vanilija & naranča


Hidratantna krema. Dr. Stribor je ovu kremu opisao poput mirisa kuhinje naših prabaka. Krema je namijenjena svim tipovima kože, izdašna je, upija se relativno brzo i koža je nakon desetak minuta ugodno glatka i zaštićena.

Sastav Dr. Stribor kreme Vanilija & naranča:


Cijena: 46,12 kn

Kreme se mogu kupiti u ljekarnama diljem Hrvatske koje drže Dr. Stribor asortiman. Isto tako, za više informacija možete pratiti i njihovu Facebook stranicu.

Jeste li probale koju Dr. Stribor kremu? Privlače li vas?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

20 komentari:

  1. Imam SOS kremu i reći da nema miris je stvarno nategnuto. Nema ugodan miris - tj. nema umjetan miris, ono što ima jest smrad po mokrom psu - samo 100 puta gori. Ovaj krema je valjda za ljude koji imaju ozbiljnih problema s kožom, ali osobno (budući da ne spadam u tu skupinu) tu kremu nikome ne bih preporučila. Stavila sam je (i makar hrani i njeguje, itd.) i jednostavno sam je morala skinuti brzo - teško je riječima opisati taj intenzivan smrad. Nažalost - 'mirisa' se nećete lako riješiti. 5 pranja ruku kasnije i još sam osjećala smrad. ne preporučam. Imam 'ruža i argan' kremu koja nema ovaj problem, pa ju još isprobavam. Ali ako netko ne može podnijeti neugodan smrad, izbjegavajte sos kremu u širokom luku - mislim da je to samo za ljude koji su alergični na neke od sastojaka koje inače možemo naći u kremama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bez dodanih je mirisa, ne znači da nema nikakav miris. Dr. Stribor je i na promociji rekao da ta krema nema baš ugodan miris, ali nisu ništa dodavali jer su parfemi alergeni ;)
      I to je krema za vrlo suhu kožu i kožu atopičara, a oni baš i ne biraju ;)

      Izbriši
    2. da, sve mi je to jasno, pa sam htjela napomenuti ljudima koji nemaju problema da ova krema i nije za njih - samo za one među nama koji na žalost ne mogu birati ;)

      Izbriši
    3. iskreno, nisam ju pomirisala, pa ni ne znam kako miriše, no čim je i Stribor naglasio da nema baš ugodan miris, mogu misliti kakav je :)
      no i sam naziv SOS kaže da je takva je da bi bila baš za osjetljivu kožu :)
      no u pravu si, bolje naglasiti da smrdi i hvala ti na tome :)

      Izbriši
  2. Dr. Stribor je zakon <3 Moram (s)kupiti sve :D

    :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Argan i ruža zvuče kao savršena kombinacija!

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam isprobala, ali mi se svidja ova od ruze i argana, obozavam sve s ruzama :D trenutno ne mogu testirati jos neke kreme ali dat cu im nekad priliku :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da se isplati dati priliku jednom prilikom, baš divno djeluje ta kremica :)

      Izbriši
  5. Djeluje zanimljivo, jedva čekam isprobati!
    :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mene su jako iznenadile cijene, stvarno su smiješno niske obzirom da se radi o Dr. Striboru. Od svega me najviše zanima ruža-argan krema! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, stvarno su svima pristupačne :)
      sve je ta kremica zainteresirala :)

      Izbriši
  7. Nisam još isprobala, ali ruža i argan zvuči jako zanimljivo. Ja sam ovisnik o svemu s ružama.

    OdgovoriIzbriši
  8. mene je najviše zaintrigirala vanilija&naranča, naravno. nikad dosta hidratacije :) i dermaplanta bi rado probala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dermaplanta je super, to već sad mogu reći, mami je pomogla kod opekline od pegle, a meni kod uboda komaraca. Naravno, ne vjerujem da bi pomogla kod većih problema, ali tome nije ni namjenjena :)
      a mene su i ruža & argan i vanilija& naranča zaintrigirale :)

      Izbriši