Wet 'n' Wild Mega Mix bronzing powder - Sun Touched - a little make up obsessed

Wet 'n' Wild Mega Mix bronzing powder - Sun Touched

S dolaskom sunčanih dana (što ovih dana baš i nije čest slučaj, ali ajde), više pažnje posvećujem bronzerima, pa je došlo i vrijeme za recenziju Wet 'n' Wild Mega Mix bronzing powdera u nijansi Sun Touched*.

Wet'n'wild kao brand ne treba posebno predstavljati, riječ je o brandu s cjenovno povoljnim, a kvalitetom dobrim proizvodima i ovaj bronzer nije iznimka.


Bronzer dolazi u ambalaži od čvrste plastike i u količini od 11,5 grama. Mala zamjerka je print na prednjoj strani koji se lagano izlizao (kao što možete vidjeti na slici), a čak ga nisam ni prenosila nigdje nego je stajao u ladici, uz druge bronzere.
Sam bronzer se sastoji od četiri boje - soft tan, peach, terracota i warm beige koje tvore mozaik u obliku cvijeta i od toga dvije boje imaju shimmer, a dvije ne. Zbog oblika mozaika poprilično je teško koristiti samo jednu boju, tako da se nisam ni trudila to pokušati, nego na swatchevima možete vidjeti izmiješane sve četiri boje.
Bronzer ima blagi miris vanilije koji se osjeti samo kad pomirišete bronzer u ambalaži, dok na licu nema nikakav miris.


Uvijek sam u potrazi za idealnim, ne-baš-narančastim bronzerom zbog mog podtona. Iako mi se činilo da ovaj bronzer nije baš to što tražim, odlučila sam ga isprobati i iznenadila sam se kad sam vidjela da nije tako i da je zapravo riječ o poprilično nosivom proizvodu. Iako ima pomalo toplu notu, ona na koži izgleda prirodno, odnosno lice izgleda kao da je dobilo malo boje. 

Kao što sam gore napisala, proizvod sadrži shimmer, međutim on je jako diskretan, toliko da ga fotić čak nije uhvatio, naime, radi se tek o tu i tamo ponekoj sjajnoj čestici.  

 slikano u hladu 
slikano na direktnom suncu 

Ono što bih kod drugih proizvoda smatrala manom, kod ovog smatram prednošću - iako pigmentiran, ovaj proizvod nije ludo pigmentiran, tako da ćete se ipak trebati "potruditi" da biste uspjele izgledati prljavo s njim (kako to zna biti slučaj prilikom nevještog rukovanja bronzerima), a uz to se i lako blenda.

Što se tiče trajnosti - ona je solidna i nisam primjetila da mi je nestajao s lica prije skidanja šminke, tako da je taj kriterij zadovoljio, a nije mi ni izazvao nikakvu gamad na licu, no ostavljam vam na uvid i sastav:



Sve u svemu, ovaj bronzer me ugodno iznenadio i iako me na prvi pogled (odnosno izgled) nije oduševio, na kraju je ispalo da je riječ o poprilično dobrom drogerijskom bronzeru, tako da obratite pažnju na njega kada ste u dm-u.

Cijena mu je još jedan plus - 39,90 kn za 11,5 grama proizvoda.


Koristite li bronzere? Imate li kakvu preporuku?

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

27 komentari:

  1. da, ali meni je to u funkciji rumenila :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim i mat i šajni bronzere:) Imam ga, ali prekratko za neke konkretne dojmove jer kako je vrijeme koma nisam ga toliko koristila. Iako se na meni blijedoj itekako vidi ako ne pazim s doziranjem. Zasad se volimo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. s bronzerima i inače treba paziti s doziranjem da ne bi bilo lookova ala jerseylicious :)

      Izbriši
  3. Lijepo izgleda. Ja ga preskačem jer se ne bronzam, ali mogu svejedno reći da lijepo izgleda :D.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja i bronzeri si nismo baš, ali ovaj djeluje kao fina opcija za nekog ko je ipak malo tamniji od mene :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da se ovaj može lijepo dozirati i na svjetloj koži :)

      Izbriši
  5. Ja ga koristim kao rumenilo i odličan mi je.. ponijelo me korištenje tako da ga nisam još ni slikala za recenziju. budem kada kupim sljedeći. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja imam dosta bronzera, ali obožavam i štujem svoj trio fantastikus: Burberry Earthy, Nars Laguna, Benefit Hoola <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Koristim samo mat bronzere, ne volim baš šljokice na svome licu. Imam bronzer i rumenilo u jednom od Physician's formula tako da ne moram razmišljati s kojim rumenilom ga spariti i mogu reći da sam jako zadovoljna jer nije ni pretaman a nije ni previše pigmentiran - kao što si i ti rekla, to je kod bronzera veliki plus.

    OdgovoriIzbriši
  8. Za mene zadnjih pola godine samo bronzeri i postoje! Obožavam ih imam malo previše. Ovaj ipak neću kupiti iz prethodni navedenog razloga, ali vjerujem da je dobar.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja inače i nisam baš od bronzera, ali se isto skupila solidna kolekcija :)

      Izbriši
  9. Ne koristim bronzere previše, mama me nedavno obradovala sa Hoola bronzerom, pa od tada eksperimentišem pomalo :) imam hiljadu stvari na WL od w'n'w ali vjerovatno ništa od toga dok nam ne dođe u BiH :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajme Hoola <3 <3 <3
      nadam se da će vam doći w'n'w, stvarno se nađe solidnih proizvoda :)

      Izbriši
  10. Joj da barem mogu pomisliti na bronzere. Ovdje pljušti takva kiša danima da sam već očajna. Super je bronzer i svakako pogledam. Sviđa mi se jer nema previše shimmera. Nekako sam si stara za shimmer. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sreća sad su došli ljepši dani. A mislim da se shimmer može nositi i u mnogo kasnijim godinama od tvojih, samo je stvar u doziranju ;)

      Izbriši
  11. koristim bronzere, trenutno koristim Essence sun club matt bronzer, za brinete, ali za njega vjerojatno znaš :D
    ovaj bi mi dobro došao ponekad kao rumenilo :)

    OdgovoriIzbriši
  12. baš dobro izgleda, a nije da bih smjela, imam 2 essence, jedan MUD i illamasqua komada 2, ugh

    OdgovoriIzbriši