Favoriti mjeseca - travanj - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - travanj

U ovomjesečnim favoritima se našlo nešto više favorita nego prošli mjesec, više novih stvarčica sam isprobavala i našla divne proizvode među njima ♥



Našlo se tu proizvoda i za njegu licu, tijela i kose, kao i poneki dekorativni proizvod. Nije čudno da su se na listi favorita našla dva proizvoda koji su skinuti s wish liste, a našlo se tu i poneko ugodno iznenađenje.


Le Petit Marseillais kremasti gel za tuširanje s mlijekom slatkog badema je divna tuširalica, kremasta, ne isušuje nimalo, a nije tajna ni da obožavam sve što miriše na bademe, pa me i tu osvojio. Miris se ne zadržava na koži dugo nakon tuširanja, no meni osobno to i nije problem.

Afrodita Clean Phase odstranjivač šminke oko očiju* me ugodno iznenadio, završio je i na mojoj listi najboljih proizvoda iz drogerija (listu možete vidjeti u ovom postu). Riječ je o dvofaznom odstranjivaču šminke koji ne isušuje moje okoloočno područje, ne magli mi vid (znate ono kad skidate šminku, pa otvorite oči, a ono sve zamagljeno od ulja), ne iritira moje osjetljive oči i efikasno skida šminku. A sve to po izuzetno povoljnoj cijeni (27,50 kn).

L'Oreal Professionnel Mythic Oil za obojanu kosu* je proizvod koji me, rekla bih, kupio za sva vremena kroz ovih mjesec i pol koliko ga koristim. Kako vječno imam hrpu baby kosice i kako mi je kosa frizzy, uvijek sam u potrazi za preparatima koji će ju držati pod kontrolom. Ovaj proizvod to radi, kosa djeluje kao da ju je frizirala stručna osoba, a vrhovi mi u periodu koliko ga koristim nisu ispucali niti se isušili. Uz to ne masti niti ne otežava kosu i prelijepo miriše.

Afrodita Clean Phase pjena za čišćenje* je još jedan proizvod koji me osvojio na prvu. Možda ste već primjetile moju ljubav prema pjenama za čišćenje lica, a ako niste - ukratko - isprobala sam ih puno i našla svoje favorite, no ova pjena će se izgleda isto uvrstiti trajno na tu listu. Pjena je bogata, ne isušuje mi lice, dobro skida šminku i čisti pore. Moju recenziju ćete moći čitati kod jedne blogokolegice kroz neko vrijeme, pa ću vas uputiti tamo kad dođe vrijeme za to :)


Lancôme La Vie Est Belle* je miris koji želim već neko vrijeme, bio mi je na wish listi i mislim da ne moram ni govoriti da sam bila jako sretna kad sam ga dobila na predivnom Lancôme Beauty Bloggers Brunchu o kojoem ste mogle čitati u ovom postu. Mogu reći da je travanj od dana kad sam ga dobila skoro stalno mirisao upravo na njega i što reći na takav predivan (i željeni) poklon nego da je život uistinu lijep? :)

Clinique Cheek Pop Blush Pop u nijansi 04 Plum Pop je još jedan proizvod skinut s WL u prošlom mjesecu. Predivno rumenilo koje je već dobilo svoj post pa neću puno duljiti o njemu, nego sve potrebne informacije možete pročitati ovdje

Estee Lauder Pure Color Blush u nijansi 02 Pink Kiss* je rumenilo koje sam još lani dobila na EL druženju, no iz meni nepoznatog razloga je ostalo zanemareno. Riječ je o predivnoj boji koja me toliko osvježi da je to čudo. Nažalost, uspjela sam čak 2 (DVA!) puta zabiti nokat u njega prije recenziranja, no recenzija će biti i s njim takvim, nadam se da vam neće smetati :)
Mala napomena je da su slike u ovom postu provučene kroz filter te nisu 100% realne (ovo su rijetki postovi gdje si dopuštam provlačenje kroz filtere koje inače toliko volim), tako da za pravu boju ovog rumenila pričekajte recenziju.

Flormar True Color Dipliner je tuš koji mi je stajao doma neotvoren mjesecima. Kupila sam ga zbog pozitivnih recenzija, međutim ostao je tako stajati, a ja sam koristila gel linere. Praveći reda među kozmetikom, naišla sam na njega i odlučila ga isprobati i oduševila sam se! Kistić je izvrstan, boja je pigmentirana i trajna, ne razmazuje se, a opet nećete muku mučiti kad ćete ga skidati. I sve to za (ako se dobro sjećam) 35 kuna. Na djelu ste ga mogle vidjeti u ovom postu

I zadnji proizvod koji se našao među favoritima je Bio Beaute by Nuxe BB krema*. Daje srednje prekrivanje, no koža s njom izgleda predivno! Moja mješovita koža traži dodatno matiranje T zone jer bih inače jako brzo prosijala, a s matiranjem izdrži nekih 5 sati. Voljela bih da je taj period duži, kao i da ima viši SPF - ima samo 8  (iz tog razloga ispod nje nanosim kremu sa SPF)no tako mi lijepo izgleda na licu da joj opraštam.

Koji su vaši favoriti u zadnje vrijeme? Jeste li otkrile neki novi proizvod koji vas je oborio s nogu?

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)  

CONVERSATION

35 komentari:

  1. Hahaha dva puta zabola nokat! :D Ja sam zbog takvih ispada počela da fotkam proizvode pre korišćenja, ali nekada ne mogu da se obuzdam. Ali recimo u artdeco senke redovno zabijem nokat, jer nikada ne skidam onaj poklopac sa kojim dolaze. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma zabila sam ih PRIJE nego sam uopće počela koristiti rumenilo, prilikom otvaranja - 2x.
      Užas :/
      i ja inače poslikam prije korištenja :)

      Izbriši
  2. I mene je iznenadio afrodita clean phase dvofazni, posebno jer ne volim dvofazne ali eto...odgovara mi :) bas ne magli vid zbog cega su me drugi odbijali...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da nas ima još zadovoljnih, ja sam stvarno ugodno iznenađena :)

      Izbriši
  3. Le Petit Marseillais gelovima za tuširanje sam oduševljena, stvarno su fini, i ima dosta različitih mirisa :) Clinique rumenilo je divota prava :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a u Francuskoj ih ima još više, šteta što nam nisu sve uvezli :(
      a rumenilo... je, stvarno je divota :)

      Izbriši
  4. Dobro me podsjeti da konačno isprobam nuxeovu bb-icu!
    A iščekujem recenziju afrodita pjene, mami me jako :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Afrodita pjena je i moj favorit:D Cvjetić je prekrasan <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Mythic Oil za obojanu kosu je perfektan proizvod. Koristila sam ga prije i svaki put kad sam ga stavila i posušila kosu, imala sam osjećaj kao da sam izašla iz salona :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Bio Beaute by Nuxe BB kremicu bih baš željela probati i stvarno je šteta što ima tako mali spf :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Gledala sam neki dan te Le Petit Marseillais gelove i jedino me taj tvoj sa bademom privlači. Miriše odlično!
    Clinique Cheek Pop Blush Pop rumenilo je toliko simpatično da bi mi ga bilo žao koristit :-D Boja je krasna, baš kakve i sama volim

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene je on najviše privukao :)
      A rumenilo je stvarno prekrasno, ali Bože moj, stvari su da ih trošimo :)

      Izbriši
  9. Odgovori
    1. htjela sam napisati komentar, no šteka mi crome sa unosom mog gmail računa - Marisha ONAlove ti piše u ime ulogiranog dečkovog računa, no nebitno, valjda će otklonit te smetnje, pa ti poslije napišem com. :P

      Izbriši
  10. Bas se sada i ja veselim testiranju pjene i odstranjivača :).

    OdgovoriIzbriši
  11. Prvo, fotke su ti svakim danom sve ljepše i ljepše :D
    Drugo, odličan izbor favorita. :D Kao i ti dobila sam novu Clean Phase liniju na testiranje i potpisujem sve što si rekla za odstranjivač. Inače ne koristim takve proizvode stoga mi je baš ugodno iznenađenje. Mythic ulje me sad jako zanima iako ih imam previše i nikad ih neću potrošit. :D
    Rumenila su predivna, totalno moje boje <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. prvo - hvala :D
      drugo - drago mi je da se slažemo oko odstranjivača :) Mythic ulje je divno, probaj ga jednom kad potrošiš zalihe :)
      a rumenila jesu divna :)

      Izbriši
  12. Krasni favoriti, posebno dekorativa :) Le Petit Marseiliais tuširalicu sam nedavno kupila, s mirisom pamuka i maka i oduševila me! Već vidim da ću ih morati isprobati sve :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga :)
      joj moram taj pomirisati i taj, zvuči divno :)

      Izbriši
  13. zanimljivi favoriti, nisam ništa od ovoga koristila :D
    želim isprobati Afroditin odstranjivač šminke i Afrodita pjenu za pranje lica :D
    dok me od dekorativne zanima Flormar tuš za oči :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bit će recenzija tuša (a i Afrodite), svakako su proizvodi vrijedni pažnje :)

      Izbriši
  14. Fini favoriti. Jedan od tvojih je i meni omiljen- tusiralica od badema. Steta sto nemaju i neko mlijeko za tijelo sa tim mirisom, taman da produzi malo miris i gela.
    Afrodita pjenu cu obavezno isprobati jer sam skontala da mi pjene najvise pasu, a trenutno su mi pri kraju Alverde i Nivea u plavom pakovanju.
    Nisam odavno pisala favorite jer se sve nekako vrti oko istog, ali mislim da cu uskoro napraviti jedan jer se ipak izdvojilo par novih stvarcica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, i meni je krivo što nemaju i mlijeko s tim mirisom, to bi stvarno bilo savršenstvo ♥
      meni su pjene izvrsna stvar, tako da svakako probaj :)
      a ako se izdvojilo par novih stvarčica - piši nam :)))

      Izbriši
  15. Mythic oil se mora naći u mojim rukama, favoriti su ti odlični, ljubomorna sam zbog Clinique rumenila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mythic oil probaj svakako, a Clinique... pa razumijem te :)

      Izbriši
  16. Morat ću probati te Le Petit Marseiliais gelove, svi ih hvale! Nisam probala ništa od tvojih ovomjesečnih favorita, a posebno lajkam rumenila, super su nijanse!

    OdgovoriIzbriši
  17. *Od svih tvojih predloga večeras sam probala Le Petit Marseilialis gel za tuširanje od bele breskve i nektarine.U Srbiju je stiglo nekoliko mirisa:cvet narandže,badem,vanila i bela breskva i nektarina.Ovaj miris mi je bio najintenzivniji i nekako mi se najviše dopao.Gel dobro peni i ne isušuje kožu,ali si sasvim u pravu kada kažeš da ne ostavlja postojan miris za sobom.
    Cena mu je kod nas relativno povoljna i iznosi 243 dinara,ali sam ja ostvarila i popust od 10%.
    Jako mi se dopadaju i šamponi neobičnih mirisa belog badema,borovnice i meda i šee.Oni su nešto skuplji i iznose 260 dinara.Kod nas su stigli u Merkator zajedno sa mlekom i kremom za telo.To bi otprilike bio ceo asortiman.Da li je i u Hrvatskoj slično?

    OdgovoriIzbriši