Događanja, noviteti, posebne ponude - a little make up obsessed

Događanja, noviteti, posebne ponude


Događanja

Pearl Drops

Jučer sam u ugodnom društvu bila na predstavljanju Pearl Drops pasti za zube u lounge baru Matis. Na policama drogerijskog lanaca dm zastupljena su tri proizvoda: Pearl Drops Instant White, Pearl Drops Hollywood Smile i Pearl Drops Coffee & Tea.
Formula za sve tri Pearl Drops paste za poliranje zubi nastala je unutar složenog 4D sustava za izbjeljivanje zubi, koji dubinski čisti te uklanja mrlje od kave, čaja, crnog vina, cigareta, plak, te daje dubinski sjaj. Pearl Drops paste za poliranje zubi su klinički dokazane, nježne i sigurne, a uz svakodnevno korištenje zubima vraćaju prirodni sjaj i bjelinu.

Ono što moram naglasiti jest to da one ne zamjenjuju klasične paste za zube, nego su samo dodatak njezi, pa ih možete koristiti u kombinaciji s vašom pastom za zube ili kao korak nakon pranja zubi vašom standardnom pastom.

Noviteti
Vichy Aqualia Thermal

Nova Aqualia Thermal linija omogućuje dinamičnu hidrataciju za dugotrajnu svježu ljepotu u svakom trenutku. 

AQUALIA THERMAL DINAMIČNA HIDRATACIJA učinkovito hidratizira isušena područja lica . Po prvi put je termalna voda Vichy udružena sa sastojcima koji omogućuju ravnomjernu hidrataciju svih područja lica za svježiji i blistaviji izgled tena. Hijaluronska kiselina, Aquabioryl i Λ -Karagenani tri su nove generacije hidratizirajućih šećera koji zadržavaju vodu u koži te omogućuju pojačano širenje hidratacije. Proizvod je dostupan u laganoj teksturi za normalnu i mješovitu isušenu kožu te u bogatoj za suhu te iznimno suhu isušenu kožu. 

Preporučena cijena: 154,98 kn



AQUALIA THERMAL MOĆNI SERUM ZA SVE TIPOVE KOŽE

Serum hidratizira isušena područja zahvaljujući ravnomjernom rasprostiranju vode kroz sve zone lica za dugotrajnu hidrataciju do 24 sata. Sadrži 10% termalne vode Vichy + hijaluronsku kiselinu. Svježa i vodena tekstura seruma koja se brzo upija u kožu je nemasna, neljepljiva i primjerena osjetljivoj koži. 

Preporučena cijena: 201,47 kn

Avon Anew Reversalist 

Avon Anew Reversalist  kompaktna podloga za popunjavanje bora je potpuno novi koncept u Avonovj ponudi. Podloga se nanosi  na bore i u trenu ih popunjava, a može se koristiti ispod ili preko make upa, bilo
kada i bilo gdje.
Cijena: 115 kn

La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluid

TOLERIANE ULTRA FLUID intenzivni je umirujući fluid za lice i područje oko očiju koji pruža trenutno i dugotrajno olakšanjeosjetljivoj koži ili koži sklonoj alergijama. Izrazito umirujuća i nemasna dnevna njega za mješovitu ili masnu kožu umiruje i ciljano djeluje na znakove nadraženosti. Čistoća je osigurana kod svakog nanošenja zahvaljujući novoj generaciji izrazito hermetičnog pakiranja koje omogućuje minimalističku formulu za optimalnu toleranciju. . Proizvod sadrži termalnu izvorsku vodu La Roche-Posay koja prirodno umiruje kožu te djeluje protiv nadraženosti. Proizvod ne sadrži konzervanse, paraben, miris, alkohol i boju te iz dana u dan smanjuje osjetljivost i obnavlja dugotrajan osjećaj ugodne na koži.
Preporučena cijena: 158, 29 kn
 


CONVERSATION

17 komentari:

  1. Vichy i LRP!! Oba bih bas volela da probam :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pearls drops mi izgleda ok za zubiće i Avon izgleda primamljivo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pearl Drops već godinama povremeno koristim i stvarno je ok.
      A Avon je interesantan :)

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. nisam još isprobala, ali Thermal liniju oduvijek volim pa se nadam da ni ovo neće razočarati :)

      Izbriši
  4. Pearl drops sam nekoć i sama koristila, ali nisam primjetila nekakvu veliku razliku. Onaj avonov proizvod je nešto što još nisam vidjela pa me najviše zanima on. Je li stvarno kompaktni puder? Na slici mi izgleda više kao kremasti - nešto između tekućeg i kompaktnog pudera?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidiš, ja jesam, no dobro, ja pijem puno čaja, a i kave, pa je možda zato...
      A za Avon puder nažalost ne znam točno jer ga nisam isprobala :(

      Izbriši
  5. Lajkam ovaj pearl drops(ako išta valja), Vichy i La Roche. Btw, sviđa mi se jako ovaj tip posta!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Valja, ništa spektakularno, ali valja :)
      I hvala ti, drago mi je da ti se sviđa :)

      Izbriši
  6. Sve mi izgleda jako interesantno i voljela bih probati, ali Pearl drops me za sad najviše zainteresirao i to baš ovaj sa slike: čaj i kava :D Znaš li možda okvirnu cijenu tog čuda?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zanemar pitanje, googlala sam :D

      Izbriši
    2. za one koje zanima, a nisu izguglale između 27-34 kn, ovisno o vrsti :)
      Ovaj čaj i kava je dobar, koristim ga godinama povremeno i pomogne. Nisu spektakularni rezultati, ali se vidi razlika :)

      Izbriši
  7. od navednog me najviše zanimaju paste za zube Pearl Drops :D

    OdgovoriIzbriši
  8. I mene jako zanima Pearl Drops, moram probati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. probaj svakako, onaj za osobe koje piju puno kave i čaja je jako dobar :)

      Izbriši