NOTD: Electric Blue - a little make up obsessed

NOTD: Electric Blue


Danas vam donosim novi NOTD s jednim divnim plavcem ♥
Tko me redovito prati, zna da jako volim plave lakove, a ovaj mi je jedan od najdražih. Riječ je o KIKO laku u nijansi 336 Electric Blue. Klikom na tag KIKO, doći ćete do dosta postova gdje sam pokazivala svoje KIKO lakove. Cjenovno izuzetno povoljni (puna cijena im je 3,90 €, no često ih se može naći i na sniženju), a jako kvalitetni i s velikim izborom boja. KIKO najbliže možete kupiti u Italiji, kod nas ga nažalost nema, no odnedavno KIKO dostavlja sa svoje službene stranice i nama (a i u Srbiju). Ako se ne varam, poštarina je za kupovinu do 50 eura čak 10 eura, no to se lako riješi tako da se podijeli poštarina :)

No da vas više ne davim, nanesen u dva sloja i s top coatom - njegovo veličanstvo KIKO Electric Blue ♥

Kako vam se sviđa? Volite li plave lakove i koji je vaš favorit?

CONVERSATION

13 komentari:

 1. Boja je BAM! Stvarno je veličanstvena, ta nijansa se, barem mislim, naziva i royal blue jer je nekoć bila rezervirana za kraljeve. Osobno više volim malo tamnije ili tirkizne nijanse, najviše ih volim s mat nadlakom.

  OdgovoriIzbriši
 2. Predivan! Imala sam jedan Misslyn ovakve drečavo plave boje, ali mi je jako bojao nokte pa je otputovao :) Tiha patnja mi je Illamasqua Cameo.

  OdgovoriIzbriši
 3. Predivna boja, super za ljeto. Takvu tražim već duže vrijeme, ali mi se čini da ću je morati potražiti u nekim dostupnim brandovima. Šteta što nam Kiko nije dostupan, stalno čitam o njihovim proizvodima :-(

  OdgovoriIzbriši
 4. Bam chicka bam bam.... Nice... Fina poštarina ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. Lako je predivan :) Volim plavu boju u svim mogućim nijansama :D

  OdgovoriIzbriši
 6. fenomenalna boja *.*
  da znaš da mi takav fali u kolekciji :D

  OdgovoriIzbriši
 7. lijep je lak :)
  od plavih boja najviše volim ovakve electric blue i baby blue nijanse :) i volim onako tamnoplave, koje skoro vuku na crnu :D

  OdgovoriIzbriši
 8. Preedivan, nemam riječi, boja je krasna :)

  OdgovoriIzbriši
 9. Divno, ovo mi je jedna od omiljenih boja. :)))

  OdgovoriIzbriši
 10. Plava definitivno najdraža nijansa!! <3

  OdgovoriIzbriši