NOTD: Catrice Luxury Lacquers The Big Bling Theory - a little make up obsessed

NOTD: Catrice Luxury Lacquers The Big Bling Theory

Iako sam jedno vrijeme "štrajkala" s objavljivanjem NOTD postova, zadnjih par tjedana se čak zaredalo nekoliko ovakvih postova. Danas sam vam odlučila pokazati kako na mojim noktima izgleda Catrice iz Million Brilliance LE - onaj u nijansi The Big Bling Theory. Sam naziv me malo je reći oduševio jer obožavam seriju na koju ime podsjeća (The Big Bang Theory). 


slikano na direktnom suncu


A sad malo o samom laku - počet ću s cijenom jer stvarno u zadnje vrijeme pretjeruju s cijenama Catrice lakova - košta 27,90 kn za standardnu količinu od 10 ml.

Četkica je klasična Catrice, na ambalaži piše da se nanesu 2 sloja no s dva sloja je on još potpuno providan i ne znam tko bi to tako nosio. Kod mene su na noktima čak 4 (tanka) sloja. 

Lak je blago teksturni, no nije pravi teksturac, daleko od toga, samo nije onako fino gladak. Nigdje striktno ne piše da je teksturac, ali piše da je "nail polish with luxury 3D reflection, luxury colour and luxury coverage."


slikano na direktnom suncu


Ne bih rekla ni da ima 3D odsjaj, a ni luksuzno prekrivanje (ok, osim ako ne gledamo to tako da morate nanositi čak 4 sloja pa ćete samim time brže potrošiti lak,  a kozmetika je sama po sebi luksuz (makar bila tako jeftina), pa s tako brzom potrošnjom bočice, to svakako možete smatrati luksuzom), a luksuzna boja - pa ne znam što bi to uopće trebalo značiti pa neću ni komentirati.


slikano u hladu

Lak se sastoji od sitnih sitnih lila i srebrnih šljokica i ljubičastog glitera. I da, bit će ga muka skinuti, no za to je tu metoda skidanja laka s alu folijom (za više info pročitati ovaj post).


Jedino na što se ne mogu požaliti je trajnost, tu se stvarno iskazao. Boja je lijepa, zgodno izgleda na noktima, no mislim da ću ga ipak proslijediti dalje jer nije baš ispunio moja očekivanja, 4 sloja su previše, čak i za mene, a ne želim ga nositi samo kao topper.

Što vi kažete, kako vam se sviđa?

CONVERSATION

3 komentari:

  1. Mrštim se nosom... Nisam oduševljena. Bilo je kod tebe meni puno ljepših lakova!

    OdgovoriIzbriši
  2. Samo 4 sloja? :P Sve preko 2 je za mene puno :) Tereza

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam nabavila ružičastu nijansu i 2 sloja su bila sasvim dovoljna, kao što i piše na bočici. Možda je samo ljubičasta boja nešto prozirnija? No ni ja ne mogu reći da sam nešto oduševljena tim lakovima niti sam vidjela 3D odsjaj. Osim toga lak je nakon 2 dana nošenja izgubio borbu. Sve u svemu - može i bolje.

    OdgovoriIzbriši