Darivanje povodom Dana žena - a little make up obsessed

Darivanje povodom Dana žena

Drage moje čitateljice, želim vam Sretan Dan žena!


Pretpostavljam da većina zna o čemu se danas radi, slave se ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog spola, kao i upozorava na ravnopravnost. Na ravnopravnost žena se treba upozoravati svakog dana, a ne samo tog famoznog 8. ožujka (ili po starom 8. Marta).

Iako se Dan žena službeno obilježava tek od 8. ožujka 1909., žene zaposlene u industriji odjeće i tekstila su javno demonstrirale prvi put 8. ožujka 1857. u New Yorku. Tekstilne radnice su protestirale zbog loših radnih uvjeta i niskih plaća. Mislim da ne moram ni naglašavati da se tekstilnim radnicama uvjeti rada i plaća nisu ni do danas popravili, a tekstilna industrija u našem dijelu svijeta je na koljenima.

Današnji dan nas sjeća i na sve žene koje su se borile za naša prava i ravnopravnost, od Clare Zetkin do drugih, poznatih i manje poznatih žena.

I danas postoje društva gdje se ženama uskraćuju temeljna ljudska prava, srećom ne živimo u jednom takvom, no nažalost ne živimo ni u društvu potpune ravnopravnosti. Iako smo obrazovanije, imamo manje plaće i manje nas je na vodećim položajima, tu je i seksualno zlostavljanje, diskriminacija mladih majki i da ne nastavljam nabrajati ostala područja gdje još uvijek nismo ravnopravne s muškarcima.

Nadam se da u vašoj okolini imate muškarce koji vaš cijene i shvaćaju vašu vrijednost, bilo da je riječ o partneru, prijateljima ili kolegama i da nikad niste i nećete osjetiti diskriminaciju na vlastitoj koži ♥

Ja znam samo da će moj partner danas (iako je Dan žena) dobiti čokoladu jer je jedan od onih koja ta prava poštuje u potpunosti i promovira ih ♥

Iako nisam neka feministica, smatram ovo izuzetno važnom temom, pa ne zamjerite što sam uzurpirala blog u te svrhe :)

Povodom Dana žena, odlučila sam pokrenuti novo darivanje na blogu - ovaj put vam poklanjam novitet na tržištu: La Roche-Posay Effaclar Duo+.



Riječ je o proizvodu koji sadrži patentirani ceramid Procerad™ koji aktivno djeluje protiv nepravilnosti te štiti od pojave crvenih ili smeđih mrlja.

O predstavljanju proizvoda ste mogle čitati u ovom postu.

A sad pravila:

Pravila:

- darivanje je za čitateljice s područja Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

- biram jednu dobitnicu.

- obavezno ostaviti komentar ispod posta s imenom i prezimenom na koji šaljem paket i napisati kako vi njegujete svoju kožu- 1 unos za sudjelovanje
(ukoliko iz nekog razloga ne želite ostaviti ime i prezime, u komentaru ostavite inicijale, a ime i prezime mi pošaljite na mail (koji je naveden pod rubrikom kontakt) s obaveznom naznakom DARIVANJE POVODOM DANA ŽENA)

- nepotpune prijave neću uzimati u obzir

- ako želite, ali nije obavezno:

pratite moju Facebook stranicu, komentirajte (u komentar upišite ime i prezime na koji šaljem paket) i share-ajte (javno/public) ovu sliku (dakle sva 3 koraka, share, like i komentar) na Facebooku sa oznakom: @A Little Make Up Obsessed - 2. unos (ako ćete share-ati na FB-u, stavite postavke tog posta na Public/javno i napišite mi tu u komentaru da ste share-ale da mogu lakše provjeriti jer FB nekada zeza i nije moguće sve provjeriti na klasičan način)

Pobjednicu biram preko random.org i nakon objave, ima 48 sati da mi se javi mailom. Ako se ne javi u roku od 48 sati, biram novu pobjednicu.

Darivanje traje do 29.03. u 23:59.

CONVERSATION

82 komentari:

  1. Tijana Blanarik
    podelila na fb sliku :)
    Kožu negujem sve više u zadnje vreme,do skoro nisam ništa iskreno osim običnih nivea kremica.Koristim Nivea dnevnu i noćnu kremu trenutno,onda stavljam 3 u 1 Afroditin piling 1-2 nedeljno,koristim Nivea tečnost za čišćenje lica i garnier za skidanje šminke i to je to :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jelena Stanisavljević... kozu negujem upravo Effaclar linijom.. svakim njihovim proizvodom sam prezadovoljna, obozavam LRP, ujutru fizioloski gel i mat krema, uvece effaclar gel i H krema ili duo, u zavisnosti od stanja koze... puder nov mat je super.. za moje lice LRP je spas i drzi ga pod kontrolom... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Moja dnevna rutina u njezi kože uključuje: jutarnje umivanje gelom za pranje lica i nanošenje dnevne hidratantne kreme sa zaštitnim faktorom.
    Navečer šminku skidam mlijekom za skidanje šminke ili micelarnom, zatim tonikom uklonim ostale nečistioće sa lica, nanesem Lancome Vissionare serum, a potom noćnu kremu u malo debljem sloju. Jednom do dva puta tjedno stavljam masku za lice, a piling lica obavim vikendom jer imam osjetljivo lice pa to ne činim svakodnevno.

    P.S. Slika nagradne igre je podijeljena. Na fb-u te pratim pod imenom Kristina Pesut

    Kristina Pešut
    kripesut@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Marija Stojisavljevic
    stojisavljevicm@live.com
    podelila lajkovala!

    Zavrsavam sa prvom tubom LRP Effaclar Duo, i odlican mi je! Preko dana koristim Niva Q1o sa faktorom, ili ako je jace sunce LRP kremu sa vecim faktorom SPF 50 . Imam problematicno lice, i planirala sam da problam i Duo+, verujem da je odlican i da ce mi pomoci.
    Srecan dan zena!

    OdgovoriIzbriši
  5. Jelena Kovačević - što manje šminke, piling jednom tjedno, nakon umivanja ujutro i navečer losion i krema za osjetljivu kožu sklonu aknama!
    Lijep pozdrav, i sretan 8.mart :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Dunja Ljubojević
    Obavezno čistim lice ujutro i uveče i nanosim hidratantnu kremu, dnevnu ili noćnu. Retko se šminkam. Piling radim jednom nedeljno i redovno stavljam maske prirodne ili kupovne.
    Srećan 8. mart! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Jutarnja njega je kod mene vrlo jednostavna, umivanje običnom vodom i neka lagana krema za lice, moram priznati da zimi nisam baš redovita sa spf kremama, ali sad kad dolazi više sunčanih dana ću lagano postat redovitija. Navečer detaljno čišćenje lica micelarnom, a zatim gelom, nakon toga nanosim obično Bioderma Serum ili AKN. Povremeno koristim maske za čišćenje lica i pilinge.
    Vesna Mateljak

    OdgovoriIzbriši
  8. Petra Blazinić
    Ujutro čistim lice, nanosim kremu ili serum, od šminke uglanom koristim korektor, rumenilo i maskaru. (ponekad i ruž :)). Navečer skidanje šminke, čišćenje lica, krema. Piling radim 2, 3 puta tjedno. A masku jednom u tjedan, deset dana.

    OdgovoriIzbriši
  9. Andrea Kristic
    Ujutro cistim lice s Garnier gelom, stavljam Garnier kremu za osjetljivu kozu, navecer isti postupak samo sto stavim Benzaknen na kriticna mjesta. Piling od sode bikarbone i vode jednom tjedno.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ujutro se umivam običnom vodom i nanosim dnevnu kremu te navečer gelom za pranje lica i nanosim noćnu kremu. Koristim Avon Solutions dnevnu i noćnu kremu. Rijetko se šminkam i jednom tjedno (obično vikendom) radim piling.
    Tea Šainović

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. P.S. Slika nagradne igre je podijeljena na FB pod imenom Tea Šainović.

      Izbriši
  11. Sabina Hadzic
    hsabina94@gmail.com
    U zadnje vrijeme sam primijetila da je manje stvarno bolje. Izbacila sam tonik (slucajno, nestalo mi ga i nije mi se dalo ic kupovat) i lice kao da mi se popravlja. Slucajno ili ne - ostat cu na tome. Koristim pjenu za umivanje i skidanje sminke od Balee, Balea med, super je, ne isusuje me i radi svoj posao. Krema koju koristim je Bioderma Sensibio light (ilitiga Crealine legere, francuska varijanta :) ) i stvarno mi je odlicna. Ponekad, navece nanesem sloj Hipp Intensiv kreme i ujutru se budim sa totalno nahranjenom i mekanom kozom. Sto se tice maski, najvise mi godi Lush Mask of magnaminty , a usput je korisna i kao piling :) Pokusavam naci i dekorativnu kozmetiku sa sto manje komedogenih sastojaka, a kada neki djavo iskoci, navecer stavim malo one Babylove zelene kreme sa cinkom i uglavnom se brze smiri :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Moram da priznam da u proslosti nisam dovoljno paznje poklanjala nezi koze,pa sad muku mucim sa jako dehidriranom kozom,i sa aknama koje izlaze retko,ali kad se pojave su grozne,potkozne i sporo prolaze...u poslednje vreme dnevna rutina podrazumeva,ciscenje,nanosenje kreme za lice,i ako se sminkam kasnije u toku dana ,onda obavezno opet kremu pre pudera,a uvece ciscenje lica,serumi na prirodnoj bazi Alchemy cozmetike,serum oko ociju i na kraju krema...od pre neki dan koristim Cera di Cupra Bianca kremu,citala sam bas dosta pozitivnih komentara,ali videcemo
    Adrijana Milojevic
    k_adrijana@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  13. Selma Trgovcevic
    Ujutro se umivam Niveinim gelom i stavim hidratantnu kremu a navecer ponovim postupak samo stavim nocnu kremu :)
    I da ne zaboravim prije nocne njege skinem sminku sa mlijekom za ciscenje.

    OdgovoriIzbriši
  14. Neću učestvovati u giveaway-u, samo sam morala da ostavim komentar da kažem da je post predivan :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Pratim te preko fb kao Suzana Sakovic,serovala sam objavu o darivanju.
    E mail: ledenod@gmail.com
    Svoju kozu negujem ujutru i uvece. Kada ustanem umijem se sa sredstvom za umivanje (trenutno koristim balea 3 u 1). Kada se umijem,nanosim kremu za lice (trenutno koristim avon care sa maticnim mlecom). Jednom ili dva puta nedeljno u zavisnosti u kakvom mi je stanju koza koristim piling za lice i maske za lice. Piling koji trentno koristim je balea sa aloja verom,a i masku avon planet spa sa glinom. Nije mi problematicno lice,nemam bubuljice neke upaljene kao sto su akne i tome slicno,ali imam kombinovanu kozu sa masnijom t zonom i onda mi je potrebna dodatna nega. Za skidanje sminke koristim vlazne bebi maramice,pa potom se umijem sredstvom za umivanje. To bi bilo to. ♥

    OdgovoriIzbriši
  16. Ma draga ja tebi samo želim čestitati dan žena,ugodan ti dan :-)

    OdgovoriIzbriši
  17. Melisa Zaimović
    melisa.zaimovich@gmail.com
    Prije svega, sretan 8 mart, tebi i svim damama koje prate tvoj rad :) Uh cijeli je to ritual, ali ono nekako standardno je dove sapun za pranje lica, tonik, krema sa većim udjelom kozijeg milijeka koju stavljam na lice, vrat i dekolte.. Njega koze mi je vaznija od samog sminkanja, pa tome pridajem vecu paznju ali i vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
  18. FB Dina Topolko Medvid podijelila
    dina.medvid@gmail.com
    Dina Medvid
    Ujutro i navečer lagana kremica povremeno masaža lica..

    OdgovoriIzbriši
  19. Za jutarnje umivanje koristim gel od Neutrogene,namažem lice s Nivea soft kremom, a za navečer koristim gel za umivanje,maska za lice i piling 3u1 od Eveline i namazem lice s maslinovim uljem, ii vidi se poboljsanje lica u zadnje vrijeme,zasad se drzim toga :D
    podijeljeno je i na fb : https://www.facebook.com/berina.pasic.5/posts/585997511493945?stream_ref=10 :))

    OdgovoriIzbriši
  20. FB: Tea M Bugarin (fotka sherana)
    tea.matesic.bugarin@gmail.com
    Da sad ne nabrajam, evo ukratko: čišćenje, hidratacija, eksfolijacija. Volim preparativu i često mijenjam proizvode, ovisno o tome kakva mi je koža. Nažalost i u 30inekoj još imam problema s ponekom aknom, koža mi zna biti prestrašna. I zato mi baš treba Effaclar!

    OdgovoriIzbriši
  21. maja medic
    maja.medic2007@gmail,com

    kozu njegujem u zadnje vrime prirodnom kozmetikom, povremeno koristim retin a (1-2 puta tjedno), peeling koristim od novexperta,
    obavezno hidratacija i krema sa spf preko dana (trenutno melascreen ducray). nisam jos isprobala liniju effaclar ali namjeravam!

    OdgovoriIzbriši
  22. Podelila na fb- Zoka Miki Djurdjevic (pravo ime je Zorica Djurdjevic )
    podelila ovaj post i na twitteru ZokaMiki83 i na Google Zorica Djurdjevic
    zokamiki.djurdjevic@gmail.com

    Kozu negujem niveinim proizvodima... umesto pudera koristim Niveinu toniranu kremu. Uvece posle skidanja sminke nanesem niveinu kremu u tankom sloju. Dosta sam citala o Effaclar proizvodima i volela bih probati :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Pratim te na fb kao Lara Martić i tamo sam lajkala, komentirala i podijelila post :)
    lara.martic@gmail.com

    Ujutro umivanje Vichy gelom i afrodita hidratantna krema, navečer Avene micelarna za skidanje šminke, umivanje pa Afrodita krema za područje oko očiju i Avene Cleanance K krema na lice. :) JOš jedno odličnoooo darivanje, svaka čast na trudu.

    OdgovoriIzbriši
  24. Aleksandra Milojevic
    hopingfaith13@gmail.com
    Ujutru koristim penu za umivanje i odmah nakon nje koristim kremu koju mazem na svoju masniju T-zonu (Alverde, jabuka i limeta). Na obraze (koji su suvlji) stavljam Pantenol. Uvece opet operem penom i namazem lice Gerovital kremom (koja je inace odlicna). Najmanje jednom nedeljno uradim piling i stavim masku. :)
    Hvala ti na prilici. ♥

    OdgovoriIzbriši
  25. Moja rutina njege koze lica se stalno mijenja ali recimo trenutno je ovakva: aminogenesis gel za ciscenje lica, babylove 'od glave do pete', cera di cupra mlijeko za cis.lica, l'oreal krema za osjetljivo i suho lice, afrodita mandelj krema za ispod podloge, pantenol krema nakon Himelaya neem maske, Airol 0,05%, vichy termalna voda.
    Odlicno darivanje, drzim za sebe fige, posto sam koristila 'obicni' Duo, sad me zanima taj (+).
    Komentarisala, podijelila i lajkala sliku na FB.
    Vrcić Selma, vrcicselma@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  26. Lajkala sam i podjelila na Facebook-u pod imenom Karolina Jokić
    karolina.jokic@live.co.uk
    Svoju kožu njegujem jutarnjim umivanjem u mlakoj vodi, blagim pilingom i potom stavljam Balea gel aqua kremu na suha područja (pogotovo na čelu u područje T-zone), nekad tu kremu koristim više puta dnevno (ovisi o tome ako sam boravila vani), a navečer ponavljam rutinu koju radim ujutro, ali onda cijelo lice namažem Balea kremom.
    Odlično darivanje :)

    OdgovoriIzbriši
  27. Iva Lončarević
    iva2301@hotmail.com
    Odradila sam sve korake da osvojim ovo čudo :)
    Svako jutro i večer umivam se u afričkom crnom sapunu nakon toga pošpricam lice s avene termalnom vodom i zatim stavim kremu na lice, prije 2 dana cimerica i ja po pola smo kupile baš ovaj duo+ i baš se nadam da bi bilo super da ovaj osvoji pa da imamo svaka svoj :))

    OdgovoriIzbriši
  28. Ljiljana Bošnjak Gligorević ljiljana_darda@hotmail.com Ja moju kožu njegujem NIVEA kremom

    OdgovoriIzbriši
  29. Bravo za post i bravo za tvog dečka i sve dečke koji su takvi! :)

    Sudjelujem u darivanju ovog puta jer mi se baš sviđa nagradica, a nisam još ništa isprobala od LRP, ali trebala bi jer imam kožu sklonu nepravilnostima :)

    Mirela Dodigović
    mirela.dodigovic@gmail.com

    Lice svaki dan ujutro i navečer perem sapunom (crni afrički, sandalovina-neem, glina-ugljen, koji god mi je trenutno na tapeti) i trenutno koristim proizvode Miyu prirodne kozmetike, prvo pošpricam lice AquaC sprejem i onda nakon 10-ak min stavim Pure Care kremu (ujutro), a navečer nakon umivanja sapunom isto prvo sprej, a onda slijedi AntiAc Intense kremica. Sve je u fazi testiranja još tako da se nadam dobrim rezultatima i povlačenju prištića :D

    OdgovoriIzbriši
  30. Svoju kožu njegujem Vichy tonikom, i balea aqua serumom.
    Ivana Budimir
    ivbudimir1@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  31. Bravo za darivanje :)

    Sanja Vecko, co.jovanovic@yahoo.com (podelila sam objavu)

    Ujutro umivanje gelom Bioten, jednom nedeljno piling od kajsije isto Bioten, preko dana Avon Anew krema, a preko noci Pantenol krem naravno posle umivanja i skidanja sminke i necistoce.

    OdgovoriIzbriši
  32. Pratim te pod imenom Danijela Vukov (vukov.danijela@gmail.com). Što se njege lica tiča, trenutno koristim Nivea DNA kremu, no kako mi je ona pri kraju, razmišljam o nekoj drugoj kremici samo neznam kojoj....Za čišćenje lica koristim i micelarnu od Bioderme. Također povremeno odlazim na masaže lica i baš uživam u tome :-) Sliku sam podijelila na FB-u (like, share, comment).

    OdgovoriIzbriši
  33. Andrea Didak..osim uobičajenih, čistilica micelarnom, mazanje kremama sa spf-om i sl. najdraže mi je korištenje hranjivih seruma i gotovo svakodnevno korištenje raznoraznih maski za lice sa različitom svrhom kojima postižem najveću njegu

    OdgovoriIzbriši
  34. Maja Sredojev
    Negujem svoje lice prvo sredstvom za ciscenje pa nekom laganom kremicom :D

    OdgovoriIzbriši
  35. na fb pratim pod : Tina Tina mejl tina__sb@net.hr
    Sto se tice njege lica za umivanje i ciscenje koristim sebamed sindet ili Cv pjenicu 25+, masku s jagodom iz mullera. Kremu koristim eveline bio hyaluron 4d 40+ , Inace mi je koza problematicna i sve moguce drogerijsko sam isprobala međutim bez rezultata =/

    OdgovoriIzbriši
  36. Antonija Ajduk
    Trenutno koristim effaclar duo obicnu kremu i effaclar gel za umivanje te eveline tonik za lice. Uz to koristim avon spa peeling za lice kao i masku sa mineralima crnog mora. Zasada relativno ok to fubkcionira, mada se jos nisam rjesila akni. Sada sam u potrazi za necim sto ce me rjesiti silnih oziljaka od akni i opcenito uzasnih flekica po licu.

    OdgovoriIzbriši
  37. Kristina Savić
    Svoju kožu liga negujem tako što ujutru i uveče imam skoro isti ritual. Umivam se Avon gel za umivanje 3in1 sa zelenim čajem. Ujutru mažem laganu Balea kremu Outdoor Aktiv, a uveče običnom Nivea kremom. Nekad nagradim sebe pa kupim neku masku za lice u kesicama i to stavljam 1 mesečno.

    OdgovoriIzbriši
  38. Ksenija Vekić

    Moja njega kože započinje umivanjem uljem za čišćenje kože od Green Girl, zatim toniziram micelarnom (Bioderma), dnevna krema je trenutno Dior Hydra Life Skin Perfect. Navečer umivanje istim uljem i kao noća njega posebna uljna mjesšavina ;)

    Share na FB: https://www.facebook.com/ksenija.vekic/posts/10202984748837443?stream_ref=10

    OdgovoriIzbriši
  39. Desanka Savic
    Za umivanje koristim Avon gel 3 u 1, Dahlia tonik za masnu kožu i hidratantnu Multiactiv kremu. Povremeno koristim Balea masku sa cinkom i Zepter piling za lice.

    OdgovoriIzbriši
  40. julijana studen (julijana.studen@gmail.com)
    podelila na FB , T, G+. svuda Julijana Studen (studena)
    dva puta nedeljno cistim lice sa Bioten pilingom (sa mlevenim kosticama dunje) a svaki dan ujutro i uvece nanosim La Roche-Posay Effaclar Duo+ vec dve nedelje i prezadovoljna sam sta je ucinio u ovom kratkom roku tako da bi bila srecna da dobijem jos jednu tubicu ;)

    OdgovoriIzbriši
  41. Joj bas bih htjela isprobat, imam jos nekoliko nanosenja one prvobitne verzije, a i ovaj me interesuje...
    Melisa Kovacevic melisa1008@gmail.com

    Čiscenje ujutro lrp effaclar gelom, nakon toga lrp hidratantna matirajuca krema, a za ciljane probleme effaclar duo. Sad ispada da pisem sve lrp jer je nagradjivanje takvo ali ja ih bas volim, od svih apotekarskih lrp su mi najdrazi, pored bioderma abc derm micelarne...

    :*

    OdgovoriIzbriši
  42. Skidanje šminke Bioderminom micelarnom, umivanje Neutrogeninim Visibly Clear Pink Grapefruit gelom, a trenutno na kritična područja stavljam Dercome clear. Nakon toga stavljam Effaclar Duo, i preko njega BB kremu također od LRP-a. Navečer nanosim Bioderma Serum. Budući da trenutno koristim Effaclar Duo i stvarno mi je super, voljela bi baš probati taj Duo +!
    Martina Karaula

    OdgovoriIzbriši
  43. Valerija Lakatoš3/09/2014 01:06:00 PM

    Valerija Lakatoš

    Ujutro i navečer, umijem se sapunom od Loccitane (lavanda), šminku skidam bademovim uljem, zatim na lice stavim tonik od lavande (home made ;) i nakon toga kremica za područje oko očiju Oriflame i krema za lice trenutno isprobavam essence protiv prištića a inače je to Loreal ili Nivea krema. Navečer stavim umjesto kreme na lice mješavinu bademova i maslinova ulje, primjetila sam da mi je lice puno bolje :) Jednom tijedno maska za lice oriflame čičak i glina ..

    Podjela putem facebooka : VaLe Rija

    OdgovoriIzbriši
  44. Sanja Filipović
    Njega ovisi o godisnjem dobu,sad lagano prelazim na proizvode za masniju kozu te cu uz effckare duo kremu kupiti i gel za lice i tonik ali i hidratantnu kremu takoder od LRP jer mi koza iako masna bude dehidrirana..oh happy day:)

    OdgovoriIzbriši
  45. Jelena Škoro, ujutru umivam lice sa gelom za umivanje, nanosim tonik pa kremu sa zastitnim faktorom. uvece skidam sminku sa bademovim uljem, tonik pa nocna krema:)

    OdgovoriIzbriši
  46. Aleksandra Nikolić
    nikolic.aleksandra.1991@gmail.com
    dove sapun, retinoidi, eucerin ili vichy hidratantne kreme :) prilicno jednostavno a efikasno :) pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  47. Minka Avdic
    lilmissansajn@gmail.com
    Ujutro umivanje Afrodita umivalicom, pa C-serum i nakon toga lrp effaclar duo. Navecer cistim lice micelarnom, nakon cega opet stupa na snagu umivalica i za kraj hidratantna i okoloocna krema.

    OdgovoriIzbriši
  48. Ne volim da pretjerujem sa kolicinom proizvoda tako da mi je njega svedena na minimum proizvoda za koje znam da rade posao. Ujutru posle umivanja ocistim lice Green Line tonikom ili micelarnom i stavim Garnier kremu. Navece skidanje sminke pomocu "homemade" tecnosti (destilovana voda+aloe vera+maslinovo ulje), posle toga pranje lica Garnier 3 u 1 gelom, Afrodita nocna krema sa kamilicom, krema za podrucje oko ociju i to je to. Koristim i Avon maske od gline i sa maslinovim uljem jednom sedmicno.
    Dusica Matovic
    duca-90@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  49. Ujutro umivam lice gelom iz Clean&Clear linije, a zatim nanosim Balea Aqua Serum. Navečer lice čistim Silverex sapunom i tonikom Clean&Clear, a na kraju nanosim Vichy Normaderm kremu za lice i po potrebi gel za isušivanje prištića Clean&Clear. Jednom tjedno radim piling cijelog lica.

    Valentina Levar
    valka220@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  50. Navečer se umijem ili Balea med pjenom ili LRP Effaclar gelom za umivanje, zatim stavljam Bioderma Sebium Serum a nakon kojih sat vremena Vichy Aqualia Thermal noćnu kremu. Ujutro lice prebrišem micelarnom i namažem LRP effaclar duo. Ako idem van stavim BB kremu sa visokom SPF zaštitom. I to je to :)

    Sandra Gervais

    OdgovoriIzbriši
  51. Marija Bandic,

    ujutro sam skromna: umivanje i neka lagana krema. Navečer obavezno micelarna (trenutno garinerova), neka umivalica (trenutno balea), bogatija krema i u krevet :-)

    Koža mi je zahvalna i primjetila sam da ako je tretiram sa previše proizvoda ona podivlja....tako da sam sve svela na minimum. Mislila sam da opće ne treba spominjati, ali primjetila sam da dosta cura ne skida makeup i takva ide na spavanje....To apsolutno nikad nikad ne bih napravila... i Naravno puno tekućine....

    Baš sam old school skromna , ali to najviše paše mojoj koži :-)

    OdgovoriIzbriši
  52. Anja Rajčević

    Ujutro se umijem i očistim lice Baleinim rozim washgelom i nakon toga stavljam Effaclar duo kremicu koju sam zavoljela čim sam je prvi put stavila na lice (lagana je, brzo se upije i drži me fino matiranom), a navečer nakon što skinem šminku operem lice vodom i Garnierovom čistilicom i stavljam noćnu Loreal kremu :)

    OdgovoriIzbriši
  53. FB: Martina Kreminski, podijelila slikicu :)

    Lice njegujem tako da ujutro se umijem sa Baleinim rozim gelom, nakon toga prođem po licu sa Mixinim tonikom i nanesem Mixinu kremu, ponekad i Balea aqua serum ukoliko imam suhih područja. Navečer skidam šminku sa očiju sa My Face dvofaznim uljnim odstranjivačem, ostatak lica s Bioderma Sensibio, opet prođem po licu sa tonikom i nanesem Mixinu kremu, a nekad samo i Balein serum.. Svaki tjedan radim odličan piling koji sam pronašla na Youtubu, evo link: http://www.youtube.com/watch?v=HgfvtWdSYLg , meni je stvarno super i preporučam ga :)
    Od LRP effeclar duo sam imala tester (hvala preljubaznim tetama iz Farmacie :D) i stavljala ga prije spavanja nakon čišćenja lica i stvarno bi htjela imati tu kremicu, no nikako skupit novčiće, uvijek mi nešto drugo zafali :D Svaka pohvala na ovom darivanju :)

    OdgovoriIzbriši
  54. Obavezno gel za čišćenje lica, stvar osjećaja, jer ako ne umijem lice i ne isperem vodom, mislim da ga ni nisam oprala.. Mlijekom skidam šminku, a tonik mi je obavezan, nakon toga krema.. :)
    Podijelila na facebooku pod Gordana Goga Laco
    Gordana Laco

    OdgovoriIzbriši
  55. Sara Zemljić
    Za umivanje koristim Baleinu roznu umivalicu koja mi je fenomenalna, a najdraža krema mi je Garnier moisture match za suhu kožu...Povremeno koristim i piling također Garnierov...Micelarnu imam od Evelina nije da baš oduševljena njome...Još uvijek nisam investirala u nocnu kremu i okoloočnu kremu ali hoću :D
    Što se tice pudera koristim BB kreme i pudere u kamenu naizmjence ;) Da ne opterećujem lice baš svaki dan :D
    Tjedno si sama napravim maskicu za lice s medom-ponekad tu i dodam šećer pa preskočim piling...

    OdgovoriIzbriši
  56. Za umivanje koristim LRP (uvece prvo miceralnu vodu Eucerin pa onda umivanje) zatim Cera di cupra (ujutro), a Vichy kremica Liftactiv(uvece) i Oriflame oxigen za podrucje ispod ociju. Povremeno maskice(razlicite,kao i piling...trenutno je neki iz Oriflame
    Jasmina Stankovic DeCuir

    OdgovoriIzbriši
  57. Trenutno je moja njega lica jako jednostavna :) Ujutro umivanje običnom vodom i prije šminkanja stavljam Balea Aqua serum. Navečer skidanje šminke i čišćenje lice sa Balea Young gelom i još stavim Aqua serum. Jednom tjednom radim piling, i to je to :)

    Maja Tomšić

    OdgovoriIzbriši
  58. Njega je jednostavna, umivanje rozom Balea Young umivalicom, Mixa krema za mješovitu kožu i Hipp intenzivna krema, piling jednom tjedno i to bi bilo sve :)

    Ana Župan

    OdgovoriIzbriši
  59. Jutro pocinje sa Vichy Normaderm Gelom za umivanje I Vichy Normaderm Global anti-imperfection hydrating care. Uvece se umivam istim gelom,zatim losion iz iste kolekcije I za kraj Normaderm nuit krema. Sminku skidam njihovom micelarnom,a jednom nedeljno I piling sa Vichy Normaderm 3 in 1. To bi bilo to :)
    Nikolić Marija

    OdgovoriIzbriši
  60. Ana Čapalija
    ana.capalija@gmail.com

    Imam jako problematicno lice ..njegu zapocinjem gelom za umivanje i bezalkoholnim tonikom. Obavezno stavljanje okolocne kremice...maske i pilinzi za lice su mi neizostavan dio njege. Navecer opet detaljno ciscenje lica plus bioderma sebium serum.

    OdgovoriIzbriši
  61. Lejla Lakota
    lejlalakota@hotmail.com

    Generalno moja koža nije zahtjevna, malo suvlja koža lice, ali je mazim i pazim kako znam i umijem :)

    Umivanje sa gelom Alverde sa morskim algama ili baleinom rozom umivalicom ( koristim naizmjenično oboje ). Zatim stavljam serum balein sa jabukom, a nakon toga kremu Cera di cupra za suhu kožu, a ukoliko se šminkam stavljam primer između kože i šminke.

    Šminku skidam Mixa micelarnom i Mixinim dvofaznim skidačem šminku sa očiju.

    Nakon toga opet ide pranje gelom i stavljanje afroditine noćne kreme za suhu kožu.

    Za tijelo koristim Nivein losion Smooth sensaion <3 a imam i losion "za van" iz Avona Femme i Cristina Agilera ( sa čipkom ).

    Uglavnom, to je neki uobičajeni ritual njegovanja moje kože, sad skupljam novce za LRP ili Biodermine proizvode za hidrataciju, da moja koža ima baš kompletnu njegu.

    OdgovoriIzbriši
  62. Maja Tončinić na FB Zmaja Tončinić

    Prije sam morala svašta raditi za kožu,a sad mi se više skoro pa ne da. Što god koristim koža mi isto izgleda. Trenutno perem lice sa Štambuk sapunom od naranče i to je uspjelo spriječiti buđenje sa 50 novih bijelih prištića. Čistim lice s nekim Essenceovim tonikom jer mi najbolje skine šminku i puder. Ako želim malo jače očistiti kožu onda s Baleinim zelenim losionom očistim kožu jer ima alkohola u sebi. Od krema koristim 2 jer mi je mjestimično suha koža i masna pa nije baš jednostavno. Koristim od Balee onu malu zelenu (ne znam sad kako se zove:D) i Essenceovu sa grožđem,a ostale se izmjenjuju. To je zasad moje riješenje,ali ja svaki put nešto novo volim isprobat jer još nisam našla sve što mi odgovara. Za tijelo koristim bilo što samo da je masno,a trenutno sam na Afroditinom mlijeku za tijelo od borovnice i super mi je jer je brzo upija a predivno miriše.

    OdgovoriIzbriši
  63. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=493111587459629&set=a.198016913635766.34255.164339473670177&type=1&relevant_count=1

    Za svakodnevnu njegu koristim LRP Effeclar gel, Effeclar Duo, Effeclar dnevnu hidratantnu kremu (leggere), pilign od Dermatologica i sapun za umivanje od srebra. Postovi su ti super, samo nastavi tako! Mojoj kolekciji još nedostaje ova krema koju daruješ!!! Pratim te na feisu pod imenom Marijana Salvaje ex Marić. Moj e-mail je cvita.2809@gmail.com Moje ime je Marijana Hrepić

    OdgovoriIzbriši
  64. Moja njega kože je vrlo jednostavna te uključuje redovitu hidrataciju i peeling, kako lica tako i tijela.
    Nikolina Junger
    Share na Facebook-u :)

    OdgovoriIzbriši
  65. https://www.facebook.com/kristina.spanic.3/posts/10203414365298418?stream_ref=1
    kristina španić
    kristina.spanic@ferong.hr
    Više posvećujem njezi lica, nego tijela, lice čistim i mlijekom, tonicima, maske, pilinzi, hranjenje kremama, borba s aknama, a što se tiče njege tijela samo tuširanje, piling bi trebala raditi češće, i hraniti kremam bi trebala svakodnevno, nekada preskočim.

    OdgovoriIzbriši
  66. Pratim te na fb pod imenom Tajana-Antonija Bošnjak. Kožu njegujem tako što ju mnogo hidratiziram i čistim. Svako jutro čistim lice Baleinom umivalicom od grejpa, i njom čistim kad skidam šminku, a onda ostatak pokupim Garnierovim mlijekom za čišćenje. Tu je Dr. Pasha sapun od cimeta i meda koji mi posluži kao piling. Krema koju trenutno koristim je Hipp-ova, te mi baš fino hidratizira lice. Znači nema tu nekih posebnih kremica. I koristim još AVON-ovu kremu sa spf 20, ali ne tako često. To mi je jedina mana, i kad ju potrošim, obavezno moram nabaviti neku dobru kremicu sa spf sad za ljeto. Uhh to će biti teška potraga. :/ :))

    OdgovoriIzbriši
  67. Super darivanje! Podijelila sam na Fejsu (Saša Knežević)
    Kako njegujem svoju kožu? Redovito je čistim ujutro i navečer, skidanje šminke prije spavanja je obavezno (mlijeko, gel ili pjena + tonik, a ujutro je prebrišem micelarnom), također je ujutro i navečer mažem kremicama, dakako, koristim i serume, okoloočne kremice, pilinge i maske. Mislim da dosta dobro njegujem svoju kožu. Povremeno, kad izbije prištić, ide i dodatna artiljerija, sredstva za isušivanje prištića itd. :)

    OdgovoriIzbriši
  68. Lice njegujem svaku vecer tako sto nakon skidanja sminke, umivam se gelom za mjesovitu kozu, potom tonik, pa krema, trenutno koristim Avene Cleanance.

    Filipa Filipović

    OdgovoriIzbriši
  69. Lice njegujem starim Douom, kokosovim uljem, Hipp intenzivnom kremicom i Olival regenerativnom.

    Magdalena Magy Gustin

    OdgovoriIzbriši
  70. Ksenija Cajzek

    Imam svoj recept za njegu kože: njega, hidratacija, kremice! Osim toga, puno se smijte, izbjegavajte stres i osjećajte se dobro! Dok ste vi sretni, i vaša koža će dobro izgledati jer će sjajiti i zračiti, kao i vi! Kako se kaže, što unutra, to i vani! Bavite se tjelovježbom i pijte puuuno vode, kako bi koža uvijek bila svježa i mekana!

    OdgovoriIzbriši
  71. Mirela Suton

    Što se tiče njege lica uvečer rotiram dvije umivalice Balea MED pjenu i Bioclin Acneliu s kojom nisam baš zadovoljna i koristim da je potrošim. Lice mi se u posljednjih nekoliko mjeseci pogoršalo pa sam morala voljenu Avene Cleanance K kremu zamijeniti sa jačom Bioderma Sebium serumom. Prema potrebi koristim ulje pšeničnih klica, maske od zelene i bijele gline, neem praha te hidratantne kupovne maske. Jutri koristim c serum i fiziološku otopinu te hidratantnu kremu.

    OdgovoriIzbriši
  72. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  73. Suzana Sainovic

    Kozu njegujem tako da svako ujutro se umivam hladnom vodom, jednom tijedno napravim piling, prije svakog spavanja skidam sminku, uvijek ju stitim i ljeti i zimi a ljeti pogotovo, najdrazu kremu koju stavljam kroz dan je uvijek BECUTAN :)

    OdgovoriIzbriši
  74. Kožu lica njegujem avonovim gelom za umivanje, garnier maskom za lice i avonovim serumom za lice navečer, a ujutro neutrogena kremom za lice. Na FB te pratim pod imenom Ana Selak, te sam share-ala i like-ala sliku :)

    OdgovoriIzbriši
  75. Pozdrav!

    Pratim te preko FB profila: kristina.maric.129@facebook.com
    mail: kristina.maric91@gmail.com
    Ime i prezime: Kristina Marić

    A sada evo moje rutine... :)
    Prvo očistim lice sa LRP Effaclar gelom za umivanje lica, koji nanesem sa Yolo prirodnim spužvicom i nježno umasiram. Zatim, nanesem LRP termalnu vodu za hidratizaciju, ublaživa eventualno crvenilo i kako bih manje potrošila kremice. Zatim nansem Effaclar duo kremicu, a ako imam kakav prištić ili ranicu na to područje nanseme LRP Cicaplast kremicu. Budući da se pojavljuju prve borice, na okooločno područje nanosim arganovo ulje, još nisam spremna na kojekakve kreme, pa sam se odlučila za prirodno. Na trepavice na nanosim Alverde serum za njegu trepavica i eto to je moja poptpuna dnevna i noćna rutina. Samo što preko dana ne stavljam serum za njegu trepavica, a ako se spremam van, još ispod make upa stavljam i La Roche Posay anthelios fluid kako bih zaštitila svoje lice od štetnih sunčevih zraka i time odgodila pojavu bora. Možeš zaključiti da sam veliki fan LRP proizvoda i da imaju počasno mjesto u mojoj preparativnoj kolekciji. Nažalost, još nisam probala ovu novu effaclar duo + kremicu i imam veliku želju ju usporediti sa prethodnicom...
    P.S. Krasno darivanje.
    Lijep pozdrav :)

    OdgovoriIzbriši
  76. Pratim te putem fb profila -Karmisevic Sandra. Trenutno za lice koristim -za umivanje Biobaza gel za osjetljivu kožu, za toniziranje-Afrodita tonik sa limunom i hamamelisom , serum za lice , krema za lice i okoločna krema made by Green Girl po danu , Bioderma 50+ emulzija i LRP bb krema ,navečer Effaclar Duo. Moja E-mail adresa: sandra1004k@net.hr

    OdgovoriIzbriši