Avon Beauty Blog Day 2014. - a little make up obsessed

Avon Beauty Blog Day 2014.

Moj životni ritam je trenutno poprilično brz i ubitačan i jednostavno mi je proletio ovaj tjedan i ne mogu vjerovati da je već prošlo skoro tjedan dana od ovogodišnjeg Avon Beauty Blog Daya.

Moram priznati da mi je bilo preslatko gledati uzbuđenje blogerica koje su ove godine prvi put prisustvovale ovom događanju, odmah sam se prisjetila kako sam se osjećala prošle godine



Samo događanje je održano u restoranu Maksimir na ulazu u - nikad ne biste pogodili - park Maksimir. Dan je počeo sunčano i bilo je divno doći na taj sunčan dan u to zelenilo koje nas je okruživalo.

Odmah u startu se ispričavam što neće biti puno fotografija, ali to je bio naš dan i htjela sam se družiti s dragim curama, a ne provesti dan samo fotkajući :)

Na početku nas je pozdravila Mirela Vrbanc, zamjenica urednice Ogledala, koja je i ostatak vremena preuzela ulogu voditeljice.



Nakon toga je slijedio pozdrav Ane Popović Kišur, glavne urednice i organizatorice, te nakon toga predavanja Mie Biberović i Martine Lovrić, te prezentacije Vichy noviteta i Avona.


Meni je jako zanimljiv bio panel na temu suradnji brandova s blogericama, na kojem su sudjelovale Lucija Josipović iz Avona (koja je inače sve oduševila svojom spontanošću i jednostavnošću), Petra Mlakar Zorko i Maruša Plenković, naša Beauty Blogette.



Hranu nisam slikala nego sam ju jela i vrijeme između predavanja kratila u dobrom društvu, najviše uz Petite Cherie i Martinu s Alter Ego Style bloga, a tu su se još motale i Dunja, Tatjana i Andrea, s kojima sam i došla. Upoznala sam dosta cura, no kasnije sam skužila da nisam upoznala sve koje sam htjela, konačno i Mikku s kojom nikako da se uskladim za neku kavu (ali morat ćemo to ponoviti), ali nažalost, premalo je vremena, a nas previše za neko kvalitetnije druženje sa svima :(

Hvala sponzorima koji su podržali projekt, a i nas blogerice:

Nivea


Essie


Biobaza



Avon

Vichy


Kerastase & L'Oreal Professional



L'Oreal Paris

Vrhunac za kraj događanja je bilo proglašenje beauty blogerice godine koju smo mi izabrale glasovanjem, a i glasovi čitatelja su bili uz Martinu s Dear Skin beauty bloga. Martini još jednom čestitam, imala je i moj glas :)


I što reći nego da jedva čekam da vidim što će biti pripremljeno za iduću godinu!

CONVERSATION

17 komentari:

  1. super je prošla ova godina :D jedva čekam sljedecu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mene silno zanima što će nam iduće godine pripremiti organizatorice :)

      Izbriši
  2. Nema veze što kasniš... Ovako dulje guštamo u dojmovima!

    OdgovoriIzbriši
  3. Essiejev izlog je definitivno najslađi! Boje su predivne, kao uvijek.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je,oni imaju standardno tu "tortu" od lakova na događanjima, uvijek ju je lijepo vidjeti :)

      Izbriši
  4. Hvala ti na na druženju <3! Nadam se da ćemo se vidjeti i prije sljedećeg bbday-a :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znaš da sam uživala <3
      i nadam se da ćemo se svakako vidjeti prije :*

      Izbriši
  5. Iduće godine ćemo i mi biti coolerice :) baš nam je lijepo bilo!

    OdgovoriIzbriši
  6. ma super je bilo, dogodine i bolje ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Bilo nam je baš lijepo, ali je kratko trajalo :) Drago mi je da smo se upoznale i nadam se da ćemo nagodinu imati malo više vremena za druženje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni je drago da smo se upoznale, no da, vrijeme je baš proletilo, valjda će iduće godine biti više vremena za druženje :)

      Izbriši
  8. najviše m ise sviđa Essie i L'oreal štand :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Postovi o BBD-u ne mogu dosaditi, svaki pročitam (i pogledam slikice) s guštom, baš vam je lijepo bilo! :)

    OdgovoriIzbriši