Događanja, noviteti, posebne ponude - a little make up obsessed

Događanja, noviteti, posebne ponude

Zadnjih tjedan dana je bilo poprilično zanimljivo razdoblje s dva lijepa eventa. Još jedan event je na rasporedu danas i jako mu se veselim, no kako mu želim posvetiti više prostora, on će dobiti sam svoj post, a materijala za ovaj post ima i više nego dovoljno :)

Događanja

Predstavljanje La Roche-Posay Effaclar DUO+

U (za mene) najljepšem hotelu u Zagrebu, u Esplanadi, i službeno je pred farmaceutima, novinarima i nama blogericama predstavljen La Roche-Posay Effaclar DUO+.

Radi se o korektivnoj njezi koja sadrži pojačano djelovanje protiv nepravilnosti, sprječava nastanak tragova te ujednačuje teksturu kože lica. Tamara Tuđek, brand direktorica la Roche-Posay je istaknula kako jače nepravilnosti predstavljaju opasnost od trajnog oštećenja kože: razvojni ciklus nepravilnosti može završiti dugotrajnim tragovima na koži lica u obliku crvenih ili smeđih pigmentacijskih mrlja.



Upravo iz tih razloga je La Roche Posay stvorio novu formulu koja sadrži patentirani ceramid Procerad™ koji aktivno djeluje protiv nepravilnosti te štiti od pojave crvenih ili smeđih mrlja. Naglasak je stavljen i na psihičke, a ne samo fizičke tragove akni, te je tako naglašeno kako ih treba na vrijeme početi liječiti.



Posebno me (a mislim i ostale prisutne) dirnuo video Ivane Pek o borbi s aknama. Ona je svoju borbu uz pomoć terapije i Effaclar linije dobila, no koliko je to bila teška borba, možete vidjeti u videu. Ivana, svaka ti čast i da uvijek imaš tako lijepo i čisto lice!




Predstavljanje Organix linije u KOZMO drogerijama i promocija novog broja časopisa Cosmopolitan

Jučer je u meni dragom Velvetu organizirano predstavljanje Organix linije proizvoda za kosu koja je dostupne ekskluzivno u KOZMO drogerijama. Organix u svojim proizvodima koriste prirodne, organski uzgojene sastojke.

Uz to, filozofija branda Organix je takva da, uz to što proizvodi nisu testirani na životinjama, podupire organizacije koje razvijaju alternativne metode testiranja sastojaka i proizvoda, bez upotrebe životinja.

Dostupno je šest linija:
Marokansko arganovo ulje - linija sadrži šampon, regenerator, masku i ulje za hidrataciju i zaštitu od topline, ulje za sjaj i protiv sitnih kovrča te kremu za sjaj i oblikovanje kovrčave kose.
Keratin ulje - linija se sastoji od šampona, regeneratora i ulja za sjaj.
Brazilska keratin terapija - sastoji se od šampona, regeneratora, spreja za zaštitu kose prilikom izlaganja toplini i serum za obnavljanje ispucalih vrhova (moj komentar na serum iako ga nisam probala jest taj da ne može obnoviti ispucale vrhove, jedino rješenje za njih su škare).
Ulje makadamije - linija se sastoji od šampona, regeneratora, ulja makadamije za sjaj i maske za hidrataciju i zaštitu od topline.
Kokosovo mlijeko - linija se sastoji od šampona, regeneratora, seruma protiv lomljenja kose i ulja za sjaj.
Biotin i kolagen - linija se sastoji od šampona, regeneratora, spreja i losiona za volumen.

Cijena svih proizvoda je 59,99 kn.



Noviteti

La Roche-Posay Effaclar DUO+

Već gore spomenuti La Roche-Posay Effaclar DUO+ je novitet koji zaslužuje nego više od nekoliko riječi s eventa.

EFFACLAR DUO [+] nova je korektivna njega koja pojačano djeluje protiv izraženijih nepravilnosti kako bi spriječila tragove na koži, ujednačila teksturu kože i odčepila začepljene pore. Nova formula sadrži Procerad™ koji aktivno djeluje protiv nepravilnosti: Procerad™ je patentiran ceramid koji štiti od pojave crvenih ili smeđih mrlja. Učinkovitost je vidljiva već nakon 24 sata*: nepravilnosti su naočigled manje crvene, nakon 8 dana su znatno manje a nakon 4 tjedna su pore odčepljene te koža izgleda čisto.** Nova nemasna i neljepljiva tekstura osvježavajućeg gela pruža 24-satnu hidrataciju s dugotrajnim mat učinkom.

*Studija na 38 ispitanika
**Studija na 51 ispitaniku

Preporučena cijena: 108,76 kn



ESTĒE LAUDER Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara

Estee lauder ima u ponudi novu maskaru, Sumptuous Infinite Daring Length + Volume maskaru za produživanje i volumen. Sadrži inovativnu četkicu koja omogućuje definiciju i razdvajanje trepavica, a osigurava postojanost do 10 sati.

Obećava produživanje i uvijanje trepavica, volumen, razdvajanje i definiranje. Dostupna je u crnoj boji i pogodna i za osobe s kontaktnim lećama.

Preporučena cijena: 229 kn



Vichy Liftactiv Advanced Filer

Liftactiv Advanced Filer nova je koncentrirana njega u kojoj Vichy kombinira dva snažna aktivna sastojka poznata po djelovanju protiv bora: čisti Retinol u vrlo visokoj koncentraciji i LR2412 za korigiranje izgleda različitih oblika bora- čak i vertikalnih. Lagani fluid je nemasne i neljepljive teksture, brzo se upija te koža trenutno djeluje zaglađenije, a crte lica osvježene.

Vichy preporuča nanošenje proizvoda jednom dnevno, navečer ili ujutro, na cijelo lice izbjegavajući područje oko očiju. Ukoliko ćete ga nonositi ujutro, obavezno koristite i kremu za zaštitu od sunca.

U slučaju da se iskusi neugoda prilikom prve upotrebe proizvoda potrebno je prorijediti nanošenje njege svaki drugi ili treći dan dok se koža ne navikne na proizvod.

Preporučena cijena je 271,21 kn za 30 ml proizvoda.



Lancôme French Ballerine make up kolekcija

Lancôme French Ballerine make up kolekcija je prava proljetna kolekcija, puna nježnih boja i divnog dizajna, uz mašnicu koja asocira na mašne na baletnim papučicama. Lice kampanje je Lily Collins čija gracioznost uistinu može proći pod balerininu gracioznost.

Kolekcija se sastoji od slijedećih proizvoda:

HIGHLIGHTER 01 - Rose Ballerine 321 HRK
DAZZLING OMBRE HYPNÔSE-DO 114 - Topaze Dor 199 HRK
GLOSS IN LOVE- 010 - Volumizer 198 HRK
GLOSS IN LOVE- 302 Rose Oskar 198 HRK
DOLL EYES HYPNÔSE -D06 – Rose Ballerine 430 HRK

Lancôme French Ballerine make up kolekcija za proljeće prodaje se ekskluzivno u Iris Douglas parfumerijama.




Jeste li našle nešto zanimljivo za sebe?

CONVERSATION

8 komentari:

  1. Čim vidim nešto sa kokosom odmah zabalavim. :D Hotel je predivan. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a kako tek mirišeeeee <3
      baš vrišti plaža, ljeto, more :)))

      A hotel je savršen <3

      Izbriši
  2. Samo mogu reći da vam zavidim i da mi je žao što sam tako daleko od Zg jer su tamo sva događanja :/

    OdgovoriIzbriši
  3. French Ballerina here I come! Organix- welcome!

    Mislim da sam sve rekla ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jedva čekam isprobati organix liniju za njegu kose.

    OdgovoriIzbriši