Chanel Beauty Store u centru Zagreba - a little make up obsessed

Chanel Beauty Store u centru Zagreba

Vijest koja je potresla hrvatsku beauty scenu (pozitivno naravno) i jedini novitet ovog tjedna (zbog čega nema klasičnog posta "Događanja, noviteti, ponude") o kojem ću vam pisati je svakako otvaranje Chanel Beauty Store-a u parfumeriji Martimex na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.


Prostor je pažljivo osmišljen i kupcima će omogućiti da dožive svijet Chanel mirisa, make-upa i njege kože u predivnoj atmosferi i sve na jednom mjestu, a specijalizirani tim stručnjaka za mirise, vizažista i savjetnika za ljepotu pomoći će im da dožive ultimativni osjećaj ljepote i luksuza.


Interijer je uređen Chanelovski, prevladavaju bež i zlatne boje, a od materijala tu je tvid, omiljena tekstura legendarne Coco Chanel. Prostor djeluje kao da ste u Chanel butiku u Parizu i koliko vidim na slikama (a uskoro i uživo), stvarno utjelovljuje jedinstveni Chanel ugođaj.

Na jednom mjestu ćemo moći uživati u make up, skincare i mirisnoj ponudi, a divna vijest je da će nam ponovno biti dostupni i Les Exclusifs de Chanel mirisi, njih 14, uključujući i posljednji, 1932 kojeg je kreirao Jacques Polge, Chanelov glavni parfumer, a koji nosi to ime u čast godini kad je Coco Chanel kreirala svoju prvu kolekciju dijamantnog nakita.

Ono što me posebno veseli jest to da nam je ponovno dostupan i olfaktivni bar koji je razvio parfumer kuće Chanel Christopher Sheldrake . Koristeći inovativni sustav keramičkih blottera (pločica), stol sadrži 54 mirisna koncentrata koji obuhvaćaju cijeli spektar Chanelovih parfema.

Uz to, u Chanel beauty store-u će nam na raspolaganju svakodnevno biti dostupni Chanel vizažisti, kao i stručnjaci na njezi kože koji će dijagnosticirati individualne potrebe svakog klijenta.


Chanel kutak luksuza se nalazi u parfumeriji Martimex, na Trgu bana Jelačića, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 9:00 do 20:00 te subotom od 9:00 do 15:00.

CONVERSATION

2 komentari:

  1. Blago vama, divne vesti. :)) moraću da svratim obavezno.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kad bi ušla, ne bi izašla više nikada. Dobro da je u Zagrebu.

    OdgovoriIzbriši