Casual Friday: What's In My Bag - a little make up obsessed

Casual Friday: What's In My Bag



Odlučila sam uvesti rubriku Casual Friday, pa ću tako petkom pisati postove koje će možda manje biti povezane s kozmetikom, kao odmak od raznih recenzija, a i da s vama podijelim malo više sebe. Današnja tema - što je u mojoj torbi je ipak donekle povezana s kozmetikom, no neće uvijek biti takve teme.

Pa da krenemo... Torba koju zimi najčešće nosim je smeđa Guliver torba od brušene kože jer mi najbolje odgovara uz moje EMU čizme u kojima sam većinu hladnijeg zimskog razdoblja. Iako na neke stvari neću dati previše novaca (tipa majice), u neke stvari mislim da se isplati uložiti više novca. Torbe i obuća svakako spadaju u tu kategoriju. Ovu torbu imam već nekoliko godina i dalje je u super stanju iako sam u njoj teglila poprilično puno stvari i iako je prošla puno kilometara sa mnom. Ista kategorija su i čizme, nosim ih 3. zimu i i dalje su u izvrsnom stanju iako su prošle nekoliko zemalja (uključujući i razgledavanja gradova) i preživjele su one prošlogodišnje snjegove. Istina, nisu najelegantnije čizme na svijetu, ali su definitivno najtoplije, otkad ih imam nikad mi nije hladno za prste (a bila sam u njima i na hokejskoj utakmici na Šalati na -14 stupnjeva i snijegu što u kombinaciji sa stajanjem na mjestu stvarno spada u hard core kategoriju).



Razduljila sam s nebitnim detaljima, pa je vrijeme da se vratimo na temu :)

Trudim se biti disciplinirana no nekad se stvarno natrpam kao magarac, no dan kad sam slikala torbu je bio dobar po tom pitanju (i sunčan, primjetit ćete):



Sa sobom teglim dva rokovnika (naravno, ne možete od mene očekivati da budem u potpunosti racionalna) - predivni bijeli koji sam dobila od Abrakadabra integriranih komunikacija koji mi služi za blog (i za koji se bojim da neće biti bijel do kraja godine - pa primam savjete kako ga sačuvati - tj. ima li još igdje kupiti onih prozirnih omota da ga omotam) i Ženski rokovnik by Urshoes koji mi služi za "ozbiljne obaveze", te naravno, "pernicu" u kojoj nosim olovke da ih ne tražim razbacane po torbi svaki put.



Dalje tu je SIX novčanik, poklon od mame i moje Ray Ban Jackie Ohh II sunčane naočale. Strašno sam ljuta na Ray Ban jer je kvaliteta futrole očajna i moja futrola se raspada, pa ću morati naručiti novu jer ovako joj ne vidim smisao jer ne štiti naočale. Da, sunčane naočale su još jedna stvar na kojoj nikako ne štedim jer mi je bitno da imam kvalitetan proizvod jer sam ionako ćorava, pa mi ne treba nešto od čega će se moje oči još više naprezati, a i bitno mi je da sam sigurna da naočale imaju UV filtere.



Zatim mjesto u mojoj torbi su našle i preslatka Divided prozirna kozmetička torbica za koju sam još davno zaključila da mi treba za torbu i podijelila to s vama na Facebooku nakon što sam našla popriličan broj ruževa u mojoj torbi koji su se tamo skupljali tokom vremena, a ja bila nesvjesna toga što je sve unutra, zatim platnena dm torba za kupovinu, Aseptoleta vlažne maramice kao i obične, papirnate maramice.



A u neseseru se svašta našlo: Catrice Mattifying Oil Control Paper,Youngblood puder u kamenu i Caudalie putna četkica koji mi služe da odstranim višak sebuma i popravim šminku ako nešto nije kako treba. Kao što možete vidjeti, ima dosta proizvoda za usne: La Roche-Posay Cicaplast Levres (čiju ste mini recenziju mogle pročitati ovdje), Sierra Bees Organic Cocoa Butter Lip Balm (za kojeg moram priznati da mi je apsolutno bezveze) i moj najdraži Dior Addict Extreme #356 Cherie Bow (recenzija). Od raznoraznih pomagala tu se našlo i ogledalce, a apsolutno neizostavni proizvodi za mene su Cien sredstvo za dezinfekciju ruku (mislim da bih živčani slom dobila da nemam to sa sobom) i La Roche-Posay Cicaplast Mains krema za ruke koja mi je super jer izvrsno hrani ruke, a brzo se upija.



Na prvoj slici ste još mogle vidjeti i slušalice koje sam kasnije zaboravila uslikati, kao i mobitel koji je bio na punjenju, a nisam vam htjela uslikati ni prazno pakiranje zelenog Orbita, mojih omiljenih žvakaćih guma koje uvijek imam u torbi :D

Kako vam se sviđa ideja o Casual Friday postovima? Što vi nosite u svojoj torbi? Jeste li racionalne ili se pretrpate?

CONVERSATION

22 komentari:

  1. Lajk,lajk za torbu koja je tolike godine u odličnom stanju... moram priznati da uopće ne nosam torbe, još od srednje škole. Obično idem negdje autom pa mi je potreban samo glomazni novčanik. Imam jedan u koji stane i mobitel i ključ, čak i ruž... To mi je sve što mi treba. Šminka mi se obično ne kvari na licu, pa je ni ne nosam sa sobom.. Ako baš moram imati torbu, biram one koje imaju dugi remen, da je ne moram držati u ruci ili nakačenu na rame. odmah nervozna postanem. hah, raspisala se ja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ta torba je dokaz da se isplati uložiti nešto više novca :)
      meni uvijek 100 stvari treba, tako da mi samo novčanik nije dovoljan :D

      Izbriši
  2. Joj ova HM torbica s poljupcima me skroz osvoji svaki put kad ju vidim.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja imam sve u torbi ureddno složeno, 3 različite 'pernice', svaka sa svojom svrhom, kad vidim cure koje samo ubace olovku/ruž/rašpicu u prepunu torbu bez dna (i organizacije) diže mi se kosa na glavi ;) al dobro, to funkcionira za njih, al za mene ne ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovaj prozirni neseser je presladak! Mislim da bi u boljim knjižarama trebalo biti onih plastičnih folija za zamatanje knjiga (bez onih rubova, jel), pogledaj u Školskoj knjizi, ja si tamo uvijek svašta nađem za faks :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Imam i ja ovaj žneski rokovnik kao i ovu prozirnu torbicu. Ja svašta nosim u svojoj. Ne smijem ni pogledati što je sve u njoj. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kad imamo isti ukus :D
      a mogu misliti kakvih divota ima kod tebe :)

      Izbriši
  6. neseserić mi je zakon :D
    ma svašta teglim u torbi, ali otkad me od nje redovito boli rame trudim se to srezat na što manje stvari... ali nikad mi ništa nije višak ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. treba paziti leđa i ramena, zato se i ja trudim racionalizirati :)
      a neseserić je divan, znam :D ♥

      Izbriši
  7. Uzivala sam citati i moram dodati da ti naocale odlicno stoje! A pernica, to mi treba jer nikad ne nalazim olovke u svojoj torbi :D Casual Friday!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala martina, model je stvarno pogođen za mene :D
      i treba ti pernica ;)

      Izbriši
  8. Casual Friday, sviđa mi se ideja :) Nosimo u torbi iste stvari, samo što ja nemam dva rokovnika, nego jedan, ali uvijek nosim mali kišobran i nemam mali neseser, nego su mi balzami i ruževi razbacani po malim pretincima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :)
      da, to ja moram barem nešto dodatno tegliti pa je još 1 rokovnik :D
      ali kišobran nosim po potrebi :D
      a prije su i meni ruževi i balzami bili razbacani pa nisam ni znala koliko toga teglim, sad znam sve i torba mi je ipak nešto lakša :)

      Izbriši
  9. Jako mi se sviđa ovaj oblik torbe, imam takvih par komada :) ...i naravno da je unutra natrpano svašta što mi pola nikad ne treba...super ideja za Casual Friday...da mi još bolje upoznamo tu Nives malo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. izvrstan je oblik torbe :D
      i uvijek svašta natrpamo unutra, mi žene smo nevjerojatne :D

      Izbriši
  10. Divna ti je torba i svidjaju mi se rokovnici! Jako volim rokovnike, ali nikako da nadjem neki lep i dobar, tacnije onaj savrsen :D
    Covece, ja se bojim da napisem post o svojoj torbi jer bi post imao 20 slika i brdo teksta. Ispada da ja zaista nosim previse u torbi... :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti, obožavam tu torbu, a i rokovnike :)))
      Čuvaj leđa i ramena, izvadi nepotrebne stvari iz torbe :)))

      Izbriši
  11. Sasvim racionalna količina stvari u torbi :D ženski rokovnik je predivan <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dok opet ne natrpam hrpetinu :D
      i je, divan je rokovnik <3

      Izbriši