New in #19 - a little make up obsessed

New in #19



Donosim vam još jedan new in post, vjerujem da je zadnji u ovoj godini, no meni izuzetno lijep i drag za kraj kozmetički bogate godine.



Među novitetima se nije našlo puno stvari, no sve (kupljene, a i krema za lice koja je PR uzorak) su pomno birane.

Što se tiče lica, moj kozmetički arsenal je pojačan s dva proizvoda: Nuxe Nirvanesque Light emulzija protiv prvih bora* i glow by dr. Brandt krema za područje oko očiju*.



Među novitetima su se našla i čak dva proizvoda za kosu - Kerastase Nectar Thermique čiju ste recenziju mogle čitati u ovom postu i jedna impulzivna kupnja - Natura Siberica Vivid Vitamins. Ovo je vitaminska formula za kosu i kožu, nisam još isprobala jer imam poprilično puno takvih proizvoda u opticaju i stvarno ne znam zašto sam kupila još jedan takav proizvod, mislim da su me namamile zlatne čestice :)



Za tijelo su se našli moj omiljeni Yves Rocher gel za tuširanje s ekstraktom cvijeta pamuka i Aftodita šećerni peeling o kojem sam pisala u ovom postu.



I za kraj sam ostavila dekorativu: ovih dana sam potrošila svoj omiljeni Dior Addict Extreme ruž u nijansi Cherie Bow (o njemu ste mogle čitati ovdje), pa sam ga opet kupila. Rijetko mi se dogodi da potroši nešto od dekorative do kraja, a još rjeđe da to ponovno kupim. No ovaj ruž je to definitivno zaslužio.
Osim njega, našao se tu još jedan ruž (nitko ne bi rekao da me drži ružomanija, zar ne?) - Wet'n'Wild u nijansi Mauve Outta Here. Zadnji proizvod koji sam kupila su Catrice Oil Control listići. Nisam nikad ulagala u skuplje listiće, pa ne znam postoji li neka značajna razlika u njima (do sad sam trošila Essence listiće), no ovi za mene sasvim dobro obavljaju posao. Kad se zasjajim, višak sebuma jednostavno pokupim tapkajući ovim listićima po licu. A i ambalaža je ljubičasta, to me totalno osvojilo :D



Kako vam se sviđaju moji noviteti? Zanima li vas nešto posebno? Što ste vi zadnje kupovale?

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena i stvarna. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

21 komentari:

  1. Mene zanima Natura Siberica o kojoj ćeš vjerovatno zadnjoj pisati :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako mi se sviđa tvoj new in! :)
    YR gel se našao i kod mene prošli mjesec, a najviše me zanima Afrodita piling i nakon tvoje recenzije odmah sam ga poželjela kupitit!
    Martina

    OdgovoriIzbriši
  3. Divno, divno draga! Bas je sve pomno birano, stvarno se primijeti <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Mene zanimaju ovi Catrice Oil Control listići jer sam ih baš gledala i premišljala se da li da ih isprobam. Ja koristim Art Deco listiće i oni su mi odlični jer sadrže i puder u sebi i nikuda ne idem bez njih jer su pravi spas kad se lice zasjaji. Probala sam jednom i od Essence i oni mi se nikako nisu svidjeli jer su po meni obični bijeli papirići a onda mogu koristiti i papirnatu maramicu umjesto njih. Tako da me baš zanima kakvi su ovi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Vidim da ti se nešto omilio retinol oko očiju ;) jedva čekam dojmove za okoloočnu! Ja sam pazarila malo Payot proizvoda za dodatnu hidrataciju, evo da ne možeš pogoditi tko ih je nahvalio pa sam odlučila isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj kako volim ovu YR tuširalicu :) Ovu Natura Siberica stvarčicu sam mjerkala već, baš me zanimaju dojmovi kad ju isprobaš.

    OdgovoriIzbriši
  7. Lijepo! Moram probati bilo što od Natura Siberice, već je krajnje vrijeme :P

    OdgovoriIzbriši
  8. Predivni noviteti <3

    Ja bih sve ovo :D Momentalno me zanima ovo čudo od Siberice i Afroditin piling za kojeg si me već nagovorila da ga kupim :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlican new in!
    Zanima me dr brandt krema za podrucje oko ociju :)

    OdgovoriIzbriši
  10. new in je fenomenalan, uvek mi se kod tebe sviđa izbor
    kozmetike. Želim ovaj kerastase :D
    ja sam nedavno malo kupovala, malo dobijala poklone, pa sam rešila da se odmorim,
    i pauziram na neko vreme, samo da još dokupujem novogodišnje
    poklončiće za prijateljice i to je to :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Mene zanima ova krema za lice od Nuxe,a piling sam vec jucer kupila na tvoju preporuku,i odlican je:-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja bih rado voljela probati ovaj Yves Rocher gel za tuširanje da ga imam gdje kupiti/naručiti :) Uživaj u svim tim lijepim stvarima :)))

    OdgovoriIzbriši
  13. Ti i Meli me ubijate ovom Natura Siberica linijom. Moram što prije isprobati nešto iz njihovog asortimana. Ostalo ti je sve divno, Afrodita je na WL, Dior, Kerastase. YR sam isprobala i čekam besplatnu poštarinu da napravim zalihe tuširalica.

    OdgovoriIzbriši
  14. Lijepe stvarčice si kupila! :) Afroditin piling kupujem prvom prilikom, a Kerastase Nectar Thermique mi je na WL, no čekam da potrošim sve ove silne proizvode za kosu koje sad koristim! :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Juuuj što su ti lijepe ove fotke! :D Meni se sve ovo redom sviđa! Moram si naručiti Kerastase i nabaviti Afroditin piling :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Divni noviteti, sve mi se sviđa :) Kad sam vidjela YR, sjetila sam se da moram obnoviti svoje tuširalice :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Zanimaju me Catrice listići jer ih dugo gledam a nikako da kupim, i ovo od Natura Sibericae izgleda jako lijepo i zanimljivo :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Sve mi se svidja. Sto se tice NS vitaminskog koktela, ja jos uvijek nisam skuzila koja mu je svrha. Proucavam ga i divim mu se gledajuc ga, zasad :D

    OdgovoriIzbriši
  19. Krasni noviteti, posebno me mami ovaj Afrodita piling. Kerastase je klasika, ja koristim Ciment Thermique već godinama i bez njega jednostavno ne ide. A vidim i još jedan zajednički favorit - Dior Cherie Bow ruž koji obožavam, ali obožavam.

    OdgovoriIzbriši