New in #17 - a little make up obsessed

New in #17

Došlo je vrijeme za new in! Znam da volite takve postove, a volim ih i ja, što čitati, što pisati, a kako mi trenutno treba lijepih stvari u životu da mi malo podignu moral, odlučila sam poslikati sve divote u kojima ću uživati i pokazati vam ih.



Kao što znate, Martina je imala hvalevrijedan projekt u kojem sam se odrekla loše navike i još osvojila neke divote: Avene termalnu vodu, Avene Lotion nettoyante peaux intolerantes, Avene Hydrance Optimale UV Legere te večernju torbicu koju možete vidjeti na idućoj slici. Uz to, kod Martine sam dobila i Dr. Brandt mikrodermoabraziju. Na slici je još i Hipp Gesichtcreme sensitiv i Bamija hidratantna krema* (100% prirodni proizvod).



U dm-u je trenutno popust od 25% na prirodnu kozmetiku, pa sam kupila Biobaza Harmony bademovo mlijeko za tijelo i Dr. Pasha Argan kremu. Dijagnosticiran mi je seboreični dermatitis (jeeeej!), pa sam prošlih tjedan-dva imala problema s vlasištem i isto tako stražnjom stranom vrata i na prvu vam mogu reći da mi je ova Dr. Pasha krema pomogla i smirila kožu, što svakako znači da će doći na red za recenziju.



Što se tiče make up-a, tu sam skoro sve, osim Essence Hey, Nude! laka dobila. Od Martine Estee Lauder Pink Crush ruž, Clinique Airbrush Concealer i kist za tekući puder, a od Mirne sam dobila lakićeeeee ♥



Lakovi su Golden Rose Rich Color #31, Golden Rose Rich Color #22, Golden Rose Holiday #58, Golden Rose Jolly Jewels #102 i Golden Rose Jolly Jewels #114.
Na lisi možete vidjeti još jedan lak - beautyUK no. 25 Grit Fix*. Tu su još i beautyUK high brow set* i beautyUK lip lust no.06 oh baby*.

Draga Tatjana je dolazila u Zagreb, a prije toga išla u shopping preko granice, pa sam naručila da mi za probu uzme Blush četkicu za blendanje koju mi je poklonila ♥



I zadnje, ali svakako ne manje važno je Dr. Pasha svijeća Summer Moments. Otkad je Dr. Pasha najavio dolazak na hrvatsko tržište, veselila sam se ovim svijećama, pa sam bila razočarana što ih nema posvuda. Kako sam prošli tjedan sva bila jadna jer zbog pretrage vezane uz seboreični dermatitis nisam smjela 6 dana koristiti nikakvu kozmetiku nego se samo umivati prokuhanom vodom, moj dragi je, da me oraspoloži, otišao po ovu svijeću iako mu Nama (koja ih drži) nije bila nimalo usput ♥



Moram priznati da sam drugačije zamišljala miris ljeta, no to ne znači da mi svijeća ne miriše fino i da neće biti jedna od onih za ljepši ugođaj.

To su svi moji noviteti i veselim se isprobavanju novih proizvoda.

Ima li nešto što vas posebno zanima? Što ste vi kupovale u zadnje vrijeme?

CONVERSATION

37 komentari:

  1. Avene ovo u sredini sam probala i iskreno meni je to nekako djelovalo kao obična neka voda.
    A ova Hipp kutijica me baš zanima, što bi to bilo?

    OdgovoriIzbriši
  2. Divni noviteti ali meni kao velikoj zaljubljenici u lakove se lakovi naravno i najviše sviđaju. Ova dva Jolly Jewels imam i ja i meni su predivni (kao i svi ostali iz te kolekcije). Baš me zanima kako izgleda na noktima ovaj Holiday pa se nadam da će uskoro i slikice :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanima me Clinique concealer i Dr.Pasha Argan kremica pa onda redom sve ostalo :) ...pa kud sad joši seboreični dermatitis :( ...nadam se da ćeš brzo naći proizvode koji ti odgovaraju...

    OdgovoriIzbriši
  4. Famtastični noviteti :D neki su nam i zajednicki - 2 GR laka i Pasha svijeća. Odmah sam ju jucer zapalila i cijela soba mi je zamirisala :D
    Zanima me bas ova arganova krema, mislim da cu je kupiti dok traju popusti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da bi i tebi arganova krema bila dobra za smirivanje SD-a :)

      Izbriši
  5. Zanima me sveee :D

    Posebno ta krema od argana. I čestitam ti još jednom što si se riješila gadne navike..za razliku od nekih :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. valjda će i ti neki jednog dana se uspjeti riješiti te loše navike :)

      Izbriši
  6. Predivni noviteti kao i uvek :)
    Imam GR 31 i obožavam ga :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Biobaza i dr. Pasha :) Baš sam neki dan kupila par novih stvarčica od Balee pa ćemo vidjeti :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Super pokloni :D lakovi mi se jako sviđaju :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Super noviteti!!!
    Koristila sam Avene termalnu vodu i bila mi je extra :) Divni lakovi, kao i ta mirisna sveca ;)
    Uzivaj :*

    OdgovoriIzbriši
  10. Preeeelepi lakici, odusevljena sammm! <3

    OdgovoriIzbriši
  11. Divni pokloni i noviteti, uživaj! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Jako lijep new in. Avene volim jako. Lakići su prekrasni.

    OdgovoriIzbriši
  13. Dr. Pasha Argan krema! Išla sam neki dan u moj Dm s namjerom da ju kupim dok je popust, ali nisam našla Dr. Pasha proizvode :(( I ova Hipp kremica me interesira, počela sam skupljati Hipp stvarčice :) iiii Beauty uk teksturni lak i set za obrve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nema Dr Pashe u svakom dm-u nažalost :(
      Evo, Beauty UK lak je na blogu, a bit će i ostalo :)

      Izbriši
  14. Lakići, svi do ti jednog <3
    Baš me zanima dr.Brandt.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :)
      bit će recenzija Dr. Brandt-a kad ga dobro isprobam :)

      Izbriši
  15. super stvarčice... a ja k'o pas uvijek lajem na isto drvo - lakići *:*

    OdgovoriIzbriši
  16. Prvo cestitam sto si se uopce odvazila odrec cigareta te se nadam da ces u toj odluci ustrajati. Sretno:) Koliko dode Dr.Pasha svijeca?

    OdgovoriIzbriši
  17. Bravo za tebe jer si bila dosljedna u projektu i moram priznati da je poklon jako lijep :D kao i sve ostalo :) ... baš me zanima Dr Pasha Argan krema ??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. poklon je prelijep ♥
      a i sve ostalo :)
      Pisat ću malo o Dr- Pasha argan kremi:)

      Izbriši
  18. Lijepih stvarčica tu ima! :) I svaka čast na projektu, ja sam nisam usudila prijaviti :( Ali jako jako mi je drago zbog tebe! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da ćeš se trgnuti i prestati, ja se dan danas čudim što i je trebala ta loša navika :/

      Izbriši
  19. Avene termalna je super :) Obozavam prirodnu kozmetiku i pasha mi deluje fantasticno.. Ambalaza je sjajno dizajnirana, po mom ukusu

    OdgovoriIzbriši