Beauty UK high brow all in one brow definition kit - a little make up obsessed

Beauty UK high brow all in one brow definition kit

Nedavno sam na KOZMO predstavljanju Beauty UK branda između ostalog dobila i Beauty UK high brow all in one brow definition kit.



Cijena ovog seta je 29,90 kn, a za te novce dobivate 5 grama. Set se sastoji od 3 sjenila za obrve, voska za obrve, malog kistića koji nije baš iskoristiv i mini pincete.



Ono što se meni jako sviđa kod svih Beauty UK proizvoda je da svi imaju naljepnicu, pa ćete lako znati je li netko otvarao proizvod prije vas.



Sjenila su trajna na obrvama, malo su praškasta, no ništa strašno, vosak je isto dobar, ali ja nisam zadovoljna ovim setom. Zašto?

Iz subjektivnog razloga - ovaj set je dobar za nekog čije su obrve toplog podtona, no za mene nažalost nije idealan. Moje obrve su hladnog podtona pa meni više odgovaraju nijanse poput onih iz Catrice eyebrow seta, a u zadnje vrijeme u svrhu popunjavanja obrva često koristim sjenila Naked2 i Faint iz Urban Decay Naked Basics palete.



slikano u hladu



slikano na suncu

Osim boje koja eto meni odgovara (što dakle nije mana), nemam zamjerki na ovaj proizvod, pa ako vam boje odgovaraju, preporučam vam ju jer ćete za male novce dobiti solidan proizvod, no ako su vam obrve hladne, preskočite, ova paleta nikako nije za vas.





Čime vi popunjavate obrve? Kako vam se čini ovaj set?


*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena i stvarna. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.) 

CONVERSATION

31 komentari:

  1. To je proizvod koji me najviše i privukao na njihovom stalku :) Mislim da ću ga uzeti, 30 kn mi stvarno nije žao izdvojiti jer te setove za obrve koristim i kao sjenila. Imam njihovu olovku za obrve, u pepeljasto smeđoj nijansi. Ok mi je, s tim da moram malo popuniti obrvu i sa sjenilom jer sam primijetila da nije baš dugotrajna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa ako ti odgovaraju pepeljaste nijanse, bojim se da ovo nije za tebe...

      Izbriši
  2. Imam nešto slično od essence-a, mada ja obrve jako rijetko popunjavam, najčešće s olovkom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ti ih ne trebaš popunjavati kad imaš divne obrve :)

      Izbriši
  3. Baš me zanimao ovaj set,hvala ti,inače koristim njihovu olivku za obrve od koje mi obrve nisu narancaste i jako sam zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Upravo ovim setom :) i poprilično sam zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
  5. da, ni meni ne bi odgovarale boje, meni isto trebaju hladne nijanse... a to mi je bila praktički jedina stvar na tom štandu koja mi je izgledala privlačno. eto, šteta...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mene još i ruževi privlače, ali prvo mi je za oko zapeo upravo ovaj set. no eto, fail :(

      Izbriši
  6. Mislim da bi meni odgovarao, ali kod mene nema Kozmo :((( zasad imam MUA set koji mi odličan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. rekla bih da je to možda čak isti set, samo pod drugim nazivom :)

      Izbriši
  7. Lep je set :) Meni je olovka najprakticnija za popunjavanje,mada nekad koristim svetlije senke,a nanosim ih kosom cetkicom za gel eyeliner.

    OdgovoriIzbriši
  8. Isto bih jedino ovo uzela s njihove police :) Nemam set za obrve, a ovaj se čini sasvim solidan.

    OdgovoriIzbriši
  9. Čini mi se da je ovo isti set kao MUA set za obrve, samo je drugačije pakiranje. Ja sam relativno zadovoljna - kvaliteta je ok (osim kistića), ali mi je ovo tamno mrvu pretamno, a svjetlije presvijetlo. Pinceta mi je fantastična!

    Meow

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moguće da je to taj isti set. I pinceta je stvarno fenomenalna :)

      Izbriši
  10. Trenutno, nakon dugo vremena nekorištenja, opet nosim Artdecovu olovku za obrve u nijansi 5. ova paleta lijepo izgleda, nijanse su okej, ali anžalost nijedna mi ne bi odgovarala. I mene je također podsjetila na MUA paletu (ktoz gavu m i je proslo pitanje:"Kad je MUA mijenjala ambalažu?" :D)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moram tu olovku pogledati :)
      i slažemo se svi da jako podsjeća na MUA set :)

      Izbriši
  11. Meni se nakon dosta isprobavanja najvise sviđa od essence set za obrve, tamnija nijansa mi je drito pogođena! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja isto imam Essence i potpuno sam zadovoljna. Ovu nisam probala, ali mozda je nekada i probam. Cini mi se da cu ovu moju imati jos bar godinu dana :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Zgodna paleta ... cijena pristupačna (pa i više od toga) ... bacim oko ;).

    OdgovoriIzbriši
  14. Jako me podsjeća na onaj MUA eyebrow kit. Nisam fan ovakvih boja, a i nisu moje tako da preskačem.

    OdgovoriIzbriši
  15. Lepa paletica koju ne mogu nabaviti, jer ovaj brend ne uvoze kod nas jos uvek :/ Meni se cini skroz ok, mada mi je trenutni favorit essence brow stylist setic za obrve ♥

    OdgovoriIzbriši
  16. Malo se kasno uključujem, ali moram. Kupila sam ovaj set čim je BeautyUK došao kod nas, koristim ga svakodnevno i ljubav i dalje traje. Inače mi savršeno odgovara srednja nijansa, ali uz jači makeup nekako mi pašu i jače obrve pa samo malo prođem preko njih i tamnom nijansom i mrak izgleda. <3

    OdgovoriIzbriši
  17. Ja koristi Revlon sjenilo u nijansi Rich Sable i baš za hladni podton (onako sivkasto tamna smeđa) i izdrzi na obrvama cijeli dan bez popravka, i ima ga poprilicno!@

    OdgovoriIzbriši
  18. Ja koristim Revlon mat sjenilo u nijansi RichSable. Bas je za tamni podton, divna sivkasto smeđa dosta tamna, ali ima i svjetlijih nijansi. Pistojano je cijeli dan, i ima ga poprilično ;)!

    OdgovoriIzbriši