CHIC i PASTEL lakovi u Kozmu - a little make up obsessed

CHIC i PASTEL lakovi u Kozmu

Danas je u Kozmu bilo predstavljanje 2 na našem tržištu nove linije lakova - Chic i PASTEL. Riječ je o 3FREE lakovima, dakle o lakovima koji ne sadre 3 štetne tvari - Dibutyl Ftalat (DBP), Formaldehid i Toluen koji dugotrajnim korištenjem mogu štetno utjecati na zdravlje pa su tako pogodni za nanošenje i tijekom trudnoće.



CHIC kozmetička industrija osnovana je 1987. godine i postala vodeći brand lakova za nokte u Izraelu. CHIC lakovii su dostupni u čak 50 nijansi.

PASTEL kolekcija idealna je za ljubiteljice nježnijih nijansi prikladnih za svako raspoloženje i priliku, a svojim će senzacionalnim bojama i kvalitetom osigurati ljepotu noktima i rukama.



Cijena CHIC lakova je 49,90 kn za čak 17 ml proizvoda dok je cijena PASTEL lakova (za mislim 10 ml - nije naznačeno na bočici) 29,90 kn.

Dobila sam 2 laka, jedan iz CHIC linije (broj 03) koji će biti idealan za zimu i jedan iz PASTEL (broj 20) kojeg ću isprobati dok još ima sunčanih dana.



Jeste li primjetile u Kozmu ove nove lakove i našle svoje favorite?



CONVERSATION

24 komentari:

  1. Ti si jedna obična posvuduša!

    OdgovoriIzbriši
  2. Vec nekidan sam ih snimila,i ne mogu se odluciti koji uzeti,nije bas da mi treba,ali neki ce sigurno dospjet kod mene.Ovaj tvoj pastel je krasan,bas volim tu boju:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je prvi takve boje, ne znam bi li ga sama odabrala, ali sviđa mi se :)

      Izbriši
  3. malo su mi skupi za kozmo lakove ali obečajem da cu ih kupiti kad bude kozmo srijeda :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Vidjela sam ove lakove pred kojih mjesec dana u pulskom Kozmu. Baš jedan Chic mi je upao u oko, petrolej zeleni, ali mi je bilo previše za dati te novce tada za njega. Možda kad bude neki popust.. Za sada se držim jeftinijih opcija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. valjda će biti neka srijeda 30% na lakove :)
      i ja sam gledala te zelenkaste, lijepih je bilo :)

      Izbriši
  5. Pastel sam vidila još dok san u Splitu bila prije misec i nešto dana, ako se ne varam, ove Chic još nisam. Divne boje si dobila, a pogotovo ovog tamnijeg. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam ušla u Kozmo godinu dana a i ne planiram tako skoro.

    Što se tiće lakova, lijepe nijanse si dobila:)

    Čekamo NOTD :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ti ni ne trebaš skoro u nikakav beauty shopping, a pogotovo ne lakova :D

      Bit će NOTD-ovi :)

      Izbriši
  7. Ovo zvuči zanimljivo. :) Nisam ih još vidjela, ali svakako sam zaiteresirana, i sigurno ću si nabaviti koji lak :) Hvala na preporuci ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pogledaj ih svakako, ima uistinu predivnih boja, istina više sam se zagledala u CHIC liniju (a i tako su je postavili, valjda jer je skuplja pa da se bolje vidi), no stvarno ima predivnih nijansi :)

      Izbriši
  8. Kako divne boje. Pastel sam nekad imala, bila je neka kataloška prodaja pa sam kupila nekoliko lakova i sjenki. Čini mi se da su bili OK.

    OdgovoriIzbriši
  9. Predivne nijanse i najbolje od svega - mogu ih koristiti trudnice :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Divno je znati da nisu stetni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je drago da sve više i više brandova obraća pažnju na to :)

      Izbriši