Live Life prirodna kozmetika - a little make up obsessed

Live Life prirodna kozmetika

Nedavno su mi se javile dvije dame, Davorka i Martina s prijedlogom da probam njihovu liniju prirodne kozmetike na bazi kombuche. Vjerojatno ste čuli za kombucha gljivu koja se poklanja i uzgaja te koja ima mnoga ljekovita svojstva.

Kombucha je prirodni adaptogen koji ima širok spektar djelovanja sa ciljem vraćanja organizma u savršenu ravnotežu. Sadrži: probiotike, vitamine B skupine, vitamin C, antioksidanse, aminokiseline,minerale,enzime i važne organske kiseline- glukuronsku, glukonsku, mliječnu, octenu, usninsku, jabučnu, maslačnu i oksalnu.
Već po sastavu vidite da je dobra i za problematičnu kožu, kao i za zreliju kožu.

Davorka i Martina su je odlučile iskoristiti u svrhu kozmetike te rade na bazi kombuche masku za lice, peeling, dnevnu kremu s anti-age djelovanjem, ulje za sunčanje s faktorom, te tonik za čišćenje lica.



I sama ću isprobati nekoliko proizvoda:

LiveLife maska za lice – maska namijenjena svim tipovima kože čiji sastav čine kombucha, biljna ulja i zeolit (120 ml – 80,00kn). Djeluje blagotvorno i ljekovito na zdravu ali i problematičnu kožu
LiveLife krema za lice – s anti-aging učinkom (60 ml -60,00kn)
Tonik za lice – na bazi kombuche, dubinski čisti kožu lica, sužava pore, djeluje antibakterijski, lagano tonira lice i osvježava kožu lica (200ml – 28,00kn)
Peeling – prah koji se miješa s maslinovim uljem u omjeru 1:1 (120ml – 40,00kn)


Počet ću s probavanjem proizvoda, pa nakon nekog vremena slijede dojmovi, no moram na prvu reći da mi se ideja jako sviđa jer je kombucha uistinu izuzetno korisna gljiva. Proizvodi su 100% prirodni i bez aditiva.
Davorku i Martinu možete kontaktirati na: mdkombucha@gmail.com ili na Facebook profil sa svim pitanjima kao i potencijalnim narudžbama.

Kako vi stojite s prirodnom kozmetikom? Volite li ju ili ste više naklonjene sintetskoj kozmetici?

CONVERSATION

15 komentari:

  1. Jedva čekam čuti dojmove jer mi se ovo čini jako, jako dobro! :D Moglo bi biti dobro za moj seboreični dermatitis, baš ću čekirati ponudu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Obozavam prirodnu kozmetiku :) Volela bih sve ovo da probam ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. nemam baš iskustva s prirodnom kozmetikom, ali u zadnje vrijeme svi pričaju o njoj pa zasad pratim, a možda nešto i isprobam :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Volim prirodno, ali ne sve i svašta. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Prirodna, prirodna svakako!!! Joj, jedva čekam dojmove! :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Uvijek sam za prirodnu kozmetiku:)i jedva cekam tvoje prve dojmove..

    OdgovoriIzbriši
  7. Slažem se. I ja sve češće razmišljam o prirodnim proizvodima, ali svejedno ću pričekati tvoje dojmove!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja sam isprobala masku nekih 10 puta, teška je za nanositi, trusi se i pada s lica. Učinka još ne vidim osim bjesomučnih akni koje možda i nemaju veze s njom. Krema je premasna za moju kožu pa čeka moždazimu ako i tada ne bude premasna.
    Piling je ok i samo to, tonik ima preintezivan miris za kojeg treba imati nos a i ostavlja obajane tragove na mojoj koži.

    To su moji dojmovi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne zvuči nimalo obećavajuće :/
      šnjofnula sam i slažem se da treba imati nos za to, a kremu probala zasad samo na ruku što nije mjerilo ničega :/

      Izbriši
  9. sve više sam za kozmetiku koje rade stvarne osobe, a proizvodi su prirodniji. nemam više volje davati novce za brand, umjesto za proizvod

    OdgovoriIzbriši
  10. Prirodno je uvijek bolje! Nadam se da će recenzije bit pozitivne :D

    OdgovoriIzbriši