Kampanja P&G-a i dm-a "Jednostavno je biti posebna" - a little make up obsessed

Kampanja P&G-a i dm-a "Jednostavno je biti posebna"

Iako je ljeto doba kada se većina nas prepušta jednostavnosti po pitanju kozmetike, nosimo manje šminke i sve je nekako laganije, njega kose je nešto što ne treba zanemariti.

Ovog kolovoza P&G i dm su pokrenuli kampanju "Jednostavno je biti posebna" kojom nas potiču da njegujemo kosu i pomognemo joj nakon ekstremnih uvjeta kojima je izložena (sunce, sol i klor iz bazena).

Od 16. do 31 kolovoza u bilo kojem dm-u u Hrvatskoj pri jednoj kupnji 2 Pantene proizvoda (od kojih je jedan tretnam na kosu), svaki kupac dobiva dizajnersku maramu KRIE design koju je posebno za ovu kampanju dizajnirala Kristina Burja. Uz tu maramu je uistinu jednostavno biti posebna jer njome možete ukrasiti svoju torbu, nositi je na kosi, oko vrata ili ruke, mogućnosti je uistinu mnogo. Napravljena je od 95% pamuka i 5% viskoze i uistinu je ugodna na dodir.



Zaštitno lice kampanje, Mia Kovačić ju nosi svezanu na kosi.



Uz to, svaki dan tijekom cijelog kolovoza, moguće je osvojiti i poklon bon u vrijednosti od 1000 kuna za kupnju u Shoosteru. Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, potrebno je kupiti dva proizvoda Head&Shoulders, sačuvati račun te se sms-om prijaviti za sudjelovanje u nagradnoj igri. Na kraju nagradne igre će biti izvučeno 30 dobitnika.

Dobila sam za isprobavanje proizvode iz Pantene Intensive Repair linije koji su namjenjeni oštećenoj kosi - šampon, regenerator i serum za ispucale vrhove Pantene Intensive Repair Split End Mender. Iz te linije postoji još i 2-minutna maska za njegu kose.



Kako se dugo nisam šišala, a bila sam i na moru, primjećujem da su mi vrhovi pomalo isušeni, pa sam odmah krenula isprobavati Pantene Intensive Repair Split End Mender. Naravno da ne mislim da ijedan proizvod može popraviti oštećenja, no ovaj proizvod zagladi vrhove (zbog silikona u sastavu) i oni djeluju zdravi. Više dojmova naknadno.

Jeste li isprobale ovu Pantene liniju?


*P&G Hrvatska je ustupio ove informacije i proizvode. (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)  


CONVERSATION

2 komentari:

  1. Dugo nisam koristila nista iz Pantene linije proizvoda za negu kose... Kao tinejdzerka jesam, i bili su mi uglavnom ok ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, ni ja stvarno godinama nisam koristila Pantene :)

      Izbriši