ItGirls@Pavlin - a little make up obsessed

ItGirls@Pavlin

Prošli utorak sam prisustvovala jednom drugačijem eventu. Bilo je jako lijepo i veselila sam se pisanju jednog non beauty posta, no nažalost, izdogađale su se neke stvari zbog kojih post pišem tek nakon tjedan dana (a čini mi se da je otada prošla vječnost), pa je i radost oko tog eventa nažalost splasnula, no probat ću se prizvati sjećanje na dojmove natrag.

Draga Dubravka s ItGirl portala me pozvala na za mene malo drugačiji event - ItGirls@Pavlin gdje smo mogle čuti (i vidjeti) kako nastaju Pavlinove kreacije.

Ovo je prvi put da sam bila u Pavlinovom showroomu u Mesničkoj 28 i već sam showroom je prekrasan. Smješten je u predivno uređenom sakrivenom dvorištu, pa je već i sam ulazak unutra lijep doživljaj. A u showroomu same divote! Odmah s ulaza sam vidjela haljinu u koju sam se zaljubila na prvi pogled i koja je ostala moj favorit.



Svaka Borisova haljina je unikat i prava umjetnost.
Radi dva tipa haljina - revijske i za klijentice. Njegov moto je "sve može" i uistinu će učiniti sve da bi klijentica imala haljinu kakvu želi, pa čak i ako treba skoknuti na drugi kraj svijeta po čipku. No naravno, to će se ogledati i u cijeni same haljine.



Zanimaju ga tehnike Visoke mode i već su on i njegove asistentice (koje je jako nahvalio) došli do toga da se samo 20% haljine radi mašinski, dok se ostatak radi ručno. Na slici možete vidjeti koliko je to 20% - samo podstava se radi mašinski.



Nakon toga slijedi umjetnost - našivanje materijala i oblika koje je kreator zamislio.



Ono što se meni jako svidjelo je to što odabire uistinu samo najbolje materijale, tako da će kod njega podstava biti od prave svile, a ne od viskoze ili sintetike (što zna biti slučaj kod mnogih koji rade "svilene" haljine). Isto tako, za materijale za svoje kreacije će obići i pola svijeta, često kupiti čipku i čuvati je godinama dok mu ne padne na pamet neka kreacija za koju bi ju mogao upotrijebiti.













Na kraju smo od Borisa dobile na poklon blokove, da ih nosimo uvijek sa sobom jer svakodnevno kroz misli prolaze dobre ideje, no da mnoge od njih izgubimo, a ovo je način da ih zapišemo i jednog dana ostvarimo (hvala Boris).
Uz to, hvala i ItGirl partnerima, Avonu i L'Orealu što su pomogli pri organizaciji ovog lijepog događanja i priredili nam poklončiće:



Smetaju li vam ovi non beauty postovi? Kako vam se sviđaju Pavlinove kreacije?











CONVERSATION

19 komentari:

  1. Haljine su stvarno predivne! Joj kad se sjetim samo sintetičkih podstavi na haljinama, najčešće onim ljetnim, jeftinim, sve se diže, lijepi na kožu, ma grozno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Haljine su prekrasne! (Sviđaju mi se i non beauty postovi. :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Aaaahh!! sve ljepša od ljepše, vidi se da su materijali divni i kvalitetni :) Ovu s predzadnje slike bih rado udomila :)

    Odličan post, ne kužim zašto bi nekome smetali ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. materijali su savršeni, i dizajn mi se sviđa, baš su bajkovite sve :)

      Izbriši
    2. a vezano za non beauty postove, a šta ja znam, beauty blog, a sve više ideja za neke non beauty teme :)

      Izbriši
  4. Predivno! Baš vam zavidim... ;) Haljine su me ostavile bez teksta.

    OdgovoriIzbriši
  5. Haljine stvarno izgledaju svetski! I sviđa mi se non beauty post :) Nadam se da će biti baš uspešan, odlične su mu kreacije!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. u Hrvatskoj je jedan od najboljih dizajnera - zasluženo :)
      A s ovakvim radom, nadam se da će uspjeti i šire :)

      Izbriši
  6. Pavlin meni od početka ima najbolje i najljepše haljine. Slinim nad svakom kolekcijom. Haljine su mi jako ženstvene, romantične, posebne, decentne i otmjene. Želja mi je udati se u njegovoj haljini.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne bih se ni ja bunila da se udam u njegovoj haljini :)
      I ja ga volim od početka :)

      Izbriši
  7. Ma što bi nam smetali non beauty postovi, volimo mi i modu! :-D Nego negdje na početku posta si rekla da si našla svoju haljinu, pa da pitam jel nam se to možda spremaš za udaju kad je Pavlin najpoznatiji po vjenčanicama :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha vraže jedan :P
      ne spremam se za udaju, ali kad sam vidjela tu haljinu, pomislila sam da ne bi bilo loše udati se u njoj:)))
      Ali pošto mi kad pričamo o svadbi, pričamo o nekakvoj plaži i opuštenoj astmosferi, mislim da ova haljina ne bi bila idealno rješenje :)
      Ali tko zna gdje ćemo na kraju završiti, možda se i udam u takvoj nekoj haljini :)
      (a naparvio bi on i nešto ležernije - "sve može" :) )

      Izbriši
  8. Not my cup of tea ali haljine su krasne :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Predposlednja slika sa haljinom mi je omiljena. :) Ta mi je bas lepa :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Predivan event draga, jako mi se sviđaju haljine :)
    Nadam se da je sve u redu, osmjeh na lice i glavu gore!!

    OdgovoriIzbriši
  11. prekrasne haljine *.*
    lol, ovu žutu torbicu imam u crvenoj boji :D

    OdgovoriIzbriši