Flormar Pretty Lip Gloss #P810 - a little make up obsessed

Flormar Pretty Lip Gloss #P810

Ovo je sjajilo zbog kojeg se opet probudila moja ljubav za sjajilima. Zadnjih godinu-dvije uglavnom sam koristila ruževe, ali ovo sjajilo me podsjetilo zašto sam nekada voljela sjajila.Flormar Pretty Lip Gloss dolazi u ambalaži od čvrste platike, s prozirnim dijelom u kojem je sadržaj sjajila, te fuksija rozim čepom. Apikator je spužvast i ravan.Količina u kojoj sjajilo dolazi je 5.2 ml, a rok upotrebe je 18 mjeseci od trenutka otvaranja.

Riječ je o tipičnom primjerku sjajila, nije izuzetno pigmentirano (kao npr. NYX Mega Shine sjajila) nego daje blagu boju usnicama.
Već sam nedavno napisala da ne očekujem od sjajila da bude extra trajno jer je to sjajilo. Traje mi kao i svako drugo prosječno sjajilo, ovisno o tome što radim.

Ono što mi je najvažnije kod sjajila (osim boje naravno) je da se ne razlijeva, ne uvlači u borice i da nije ljepljivo. Ovo sjajilo zadovoljava sva tri uvjeta.

Ima blagi miris koji me podsjeća na neke dječje kaugume i brzo nestaje.

Sve u svemu, jako mi se sviđa boja na usnama i efekt koji daje, baš nekako osvježi lice .Cijena ovog sjajila je 35 kn, a Flormar proizvode možete kupiti na njihovim štandovima u Zagrebu u Green Goldu i Garden Mallu, u centru Dermamed (Garićgradska) u Acessoriesu u Ilici, ZTC-u u Rijeci, u Osijeku u Portanovoj, T.O. Kim, Svetog Leopolda Mandica 7. (Interspar) i u Trgovačkom obrtu Dugine Boje, Trg Bana Jelacica 14. (Stari grad, trznica).

Volite li ovakve boje na usnama? Koliko koristite sjajila ili ste ipak više sklone ruževima?

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena i stvarna. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)


CONVERSATION

29 komentari:

 1. U srijedu je u ZTC-u bila akcija 1+1 gratis na sjajila :D, no nisam uzela jer ih inače ne volim, iako mi se sviđa ova pinky nijansa!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Uh, ja da sam bila bih svakako uzela :)
   Ova i još jedna crvenkasta nijansa (koju ću isto swatchat jednom prilikom) su mi divne iako ni ja više ne nosim sjajila kao prije :)

   Izbriši
 2. Ja stalno nosim ruzeve. Imam samo 2 sjaja od kojih sam jedan dobila :) No vec neko vreme se razmisljam da kupim neki sjaj od Flormara koji ima malo jacu boju :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ovi su dosta pigmentirani, pa preporučam svakako :)

   Izbriši
 3. Obožavam ovakve nijanse sjajila. Ja sam više za sjajila i stalno ih koristim!

  OdgovoriIzbriši
 4. Super su mi Flormar proizvodi. Prije par mjeseci sam uzela njihov tekući korektor, sad mi je već pri kraju, ali kupujem ga ponovo jer je odličan. Inače, u Osijeku se mogu još kupiti i u Kozmu, bar se moglo prije par mjeseci, jedino ako se nije nešto promijenilo :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Meni je taj korektor tako-tako... A nema više Flormar proizvoda u Kozmu... :(

   Izbriši
  2. Nema? Uf, onda nisam stvarno dugo bila u Kozmu! Zašto pobogu??! :(

   Izbriši
  3. Odnedavno više Kozmo ne drži njihove proizvode, ne znam zašto, samo sam dobila obavijest od Flormara da ih tamo više nećemo naći :(

   Izbriši
 5. Ja ne volim inače baš sjajila, ali ova je baš divna boja :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Nisam još ništa probala od Flormara.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. moraš :)
   u Njemačkoj bi ga trebalo biti u Douglasu :)

   Izbriši
 7. Nisam ni ja probala, ali tebi draga predivno stoji <3

  OdgovoriIzbriši
 8. Stvarno je lijepo. Do sada nisam probala puno njihovih proizvoda, no u zadnje vrijeme to se promijenilo ;)... Hvala!

  OdgovoriIzbriši
 9. Divna je bojica, iako nisan fan sjajila, baš lipo izgleda.

  OdgovoriIzbriši
 10. Ja sam skroz prestala da nosim sjajeve. Baš sam pričala skoro s drugaricom kako smo ranije stavljale toliko sjaja da su nas u svakom kafiću vjerovatno mrzjeli kakav smo trag po čašama ostavljale. :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Haha da, mogu misliti kako je bilo jadnim konobarima to prati :)

   Izbriši