Vichy Idealia BB krema - za kvalitetu i ten idealne kože - a little make up obsessed

Vichy Idealia BB krema - za kvalitetu i ten idealne kože

Vichy u liniji proizvoda za idealnu kožu IDEALIA predstavlja novu revolucionarnu Idealia BB kremu s jedinstvenom tehnologijom „protiv sivog tena“. Idealia BB objedinjuje najbolje od njege kože, šminke i UV-zaštite (mineralni pigmenti, Kombucha i UVA/UVB-filtri). Svaki dan, obojana formula pomaže vidljivom zaglađenju sitnih bora, smanjenju tamnih mrlja i štiti kožu od djelovanja dnevnih UV zraka. Tekstura je lagana, ugodna i ne ostavlja masni trag. Može se koristiti samostalno ili nakon nanošenja dnevne njege lica. Proizvod je dostupan u dvije nijanse i primjeren je za osjetljivu kožu te sadrži termalnu vodu Vichy koja smiruje i obnavlja kožu.

BB kreme (Blemish Balm) nove su hibridne njege koje su i njega i šminka. Potječu iz Južne Koreje, gdje žene zaista teže savršenom tenu. Koristile su se za prikrivanje ostataka estetskih zahvata poput pilinga, lasera i ostalih agresivnih tretmana. Ove “svemoguće” kreme u trenu nas čine ljepšima i olakšavaju nam život. Odmah su osvojile Europljanke svojom sposobnošću prekrivanja te hidratantnim, zaštitnim i smirujućim djelovanjem protiv nepravilnosti. BB kreme su alternativa tekućem puderu zahvaljujući laganom prekrivanju koje ne sakriva novo dobivenu kvalitetu površine kože.

VICHY INOVACIJA: „PROTIV SIVOG TENA“ U SVIM SLOJEVIMA KOŽE


1. “MAKE UP” EKSPERTIZA: Površinsko djelovanje protiv sivog tena

Ružičasti mineralni korektivni pigmenti za trenutačno uklanjanje sivila prikrivaju nepravilnosti, ujednačuju ten i daju blistavi izgled koži lica. Također ne isušuju i nježni su prema osjetljivoj koži.


2. EKSPERTIZA O NJEZI: Dubinsko djelovanje protiv sivog tena

Kombucha- prvi aktivni sastojak za sjajniji ten koji uklanja sivilo iz svih slojeva kože. Danas znamo da je najčišći sjaj kože sakriven duboko u dermisu. Dokazan je učinak koji glikacija ima na ukrućivanje proteina što dovodi do gubitka elastičnosti, zdravoga sjaja kože i sporije obnove. Njen utjecaj na boju kože nedavno je otkriće: Gubitak elastičnosti stvara lokalne mikrotenzije i mikrofrakture koje narušavaju površinsku homogenost i tako smanjuju sposobnost kože da reflektira svjetlost te slojevi kože postaju neprozirni i gube sjaj. Glikacija uzrokuje značajnu promjenu boje dermisa i epidermisa koji postaje zagasitiji i sivkast. Zahvaljujući djelovanju protiv glikacije kombucha povećava sjaj kože, transparentnost i bistrinu.


3. EKSPERTIZA O ZAŠTITI SUNCA: Preventivno djelovanje protiv sivog tena

Svakodnevna učinkovita zaštita protiv UVB i UVA-zraka (SPF 25/PA+++)
UVB-zrake apsorbira epidermis dok UVA-zrake prodiru dublje u dermis utječući na boju kože: nastaje oksidacijski stres oko melanocita koji uzrokuju prekomjernu tvorbu melanina potičući razvoj pigmentnog znamenja. Laboratoriji Vichy otkrili su da upravo taj proces mijenja boju kože u sivo te koža gubi transparentnost.



IDEALIA DUETI ZA POSTIZANJE IDEALNE KOŽE
Idealia BB krema je dnevna njega za kvalitetu i ten idealne kože. U liniji Idealia pronađite: Idealia PRO njegu koja korigira pigmentacijske mrlje i Idealia kremu za glatku kožu zdravog sjaja. Oba proizvoda mogu se koristiti zajedno sa Idealia BB kremom za cjelovitu rutinu dnevne i noćne njege. Idealia dueti pružaju potpunu njegu za kvalitetu i ten idealne kože!

IDEALIA BB LIGHT informativna cijena: 187,94 HRK
IDEALIA BB MEDIUM informativna cijena: 187,94 HRK


CONVERSATION

14 komentari:

  1. E bas me privlaci. Volela bih da je kupim posebno posto ima i lep SPF a sad ce leto.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, ima solidan faktor :)
      a ljeto će nam VALJDA jednom doći :(

      Izbriši
  2. Joj ovo bi mi baš trebalo. Kad bi svoj ten morala opisati s 2 riječi, to bi bile: siv i beživotan. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. onda obavezno probati :)
      ja ću je ovih dana početi testirati, pa javim prve dojmove :)

      Izbriši
  3. Generalno ne volim BB kreme ali Vichy izbacuje stvarno kvalitetne proizvode. Steta sto su uzasno skupi :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja volim inače korejske BB kreme, europske sam izbjegavala isprobati, no ovu sam dobila pa ću je svakako testirati :)

      Izbriši
  4. Baš si me privukla s ovom Vichy linijom,. potražiti ću testere u ljekarnama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je ko' stvoreno za tebe... Počevši od pakiranja ;)

      Izbriši
    2. LOL, da, ali mi se sviđa i što nudi :)

      Izbriši
    3. hihi i meni je divno pakiranje i totalno kužim ljubav :))

      Izbriši
  5. Privlačno zvuči i izgleda, morat ću u potragu za testerom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eto, uskoro ćeš ju isprobati, baš me zanimaju i tvoji dojmovi :)

      Izbriši