HYDREANE Hidratantna njega za proljetne dane - a little make up obsessed

HYDREANE Hidratantna njega za proljetne dane

HYDREANE: SVAKODNEVNA HIDRATANTNA NJEGA ZA OSJETLJIVU KOŽU

Proizvodi iz linije Hydreane bogati su selenom te svakodnevno vlaže i smanjuju osjetljivost kože. Sadrže hidrolipide - novu generaciju molekula koje se prirodno integriraju u epidermis, a njihova jedinstvena svojstva koži omogućuju da upija vodu i otpušta je. U srcu formule nalazi se termalna izvorska voda La Roche-Posay koja vlaži, umiruje te čini kožu mekšom. Hidrolipidi u kombinaciji sa termalnom vodom La Roche-Posay prodiru u kožu te joj daju potrebnu vlagu i postupno smanjuju njenu osjetljivost.
Minimalistička i sigurna, dermatološki ispitana formula zadovoljava sve dnevne potrebe osjetljive kože.
Klinička istraživanja dokazala su da HYDREANE njega smanjuje osjetljivost kože za 73% u 4 tjedna. Nakon 4 tjedna svi znakovi osjetljive kože kao što su zatezanje, crvenilo, škakljanje, peckanje i svrbež su smanjeni.*

HYDREANE njega dostupna je u dvije teksture koje osiguravaju ugodnu upotrebu i osjećaj svježine na koži: bogata tekstura namijenjena suhoj i vrlo suhoj koži te lagana namijenjena normalnoj i mješovitoj koži.

* Klinička studija provedena na 53 osobe s osjetljivom kožom, 2 aplikacije dnevno s HYDREANE RICHE proizvodom.



PRVA BB KREMA SA TERMALNOM IZVORSKOM VODOM LA ROCHE POSAY


Novost u liniji Hydreane je BB krema - prva BB krema s termalnom izvorskom vodom La Roche-Posay, formulirana za osjetljivu kožu. Omogućuje 12h hidratacije - zahvaljujući djelovanju termalne vode i hidrolipida koji omogućuju vodi da prodire u epidermis i na taj način hidratizira i umiruje kožu cijeli dan.

U samo jednom koraku hidratizira kožu, ujednačuje ten te umiruje i štiti kožu od UV zraka. BB mineralni pigmenti upijaju se u kožu za trenutačno uravnotežen i svjež ten. Njezina glatka i nemasna tekstura čini kožu mekšom i gipkom. Proizvod je dermatološki ispitan, ne sadrži paraben , nekomedogen je i hipoalergen. Hydreane BB krema dostupna je u 2 nijanse.


LA ROCHE-POSAY VAM POKLANJA PROLJETNI POKLON PAKET

Uz kupnju Hydreane BB light ili Hydreane BB medium kreme La Roche Posay Vam poklanja Novalip DUO ruž i fiziološku micelarnu otopinu (50 ml). Akcija počinje sredinom travnja u La Roche Posay partner ljekarnama i traje do isteka zaliha. Stoga požurite po svoji proljetni poklon paket!


Proizvod HYDREANE BB KREMA na raspolaganju je u dvije nijanse:

• HYDREANE BB LIGHT informativna cijena: 99,50 HRK
• HYDREANE BB MEDIUM informativna cijena: 99,50 HRK


CONVERSATION

4 komentari:

  1. Mislim da je anaviglam isto imala ovu PR objavu. Čini mi se OK, osobito uz poklon, ali bih svakako krenula od testera.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uvijek treba sve testirati, nije riječ o 20 kn, a i šteta je upiti promašen proizvod :)

      Izbriši
  2. Probala sam BB kremu, odlična za nekog s suhom kožom. Nažalost za mene nije :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja ju još nisam probala, ali ovo što kažeš ne zvuči obećavajuće :(

      Izbriši