Vichy Normaderm Hyaluspot - a little make up obsessed

Vichy Normaderm Hyaluspot

Na Beauty Blog Day jedan od glavnih beauty partnera je bio Vichy i tom prigodom smo između ostalog dobile i ekskluzivu koja se tek ovih dana pojavljuje u ljekarnama - Vichy Normaderm Hyaluspot.


Jučer sam objavila Vichjev press materijal o ovom proizvodu, a danas ide moj dojam.

Da ukratko ponovim, riječ je o proizvodu za ciljano i brzo uklanjanje nepravilnosti koji smanjuje mogućnost od nastanka ožiljaka. Sadrži hijaluronsku kislinu, salicilnu i LHA za antibakterijsko djelovanje.

Radi na foru "nevidljivog flastera", hijaluronska kiselina stvara "film" na koži koji stvara zaštitni sloj na površini kože. Često se malo, jedva vidljivo područje crvenila u svega par sati impulzivnog i podsvjesnog diranja i stiskanja pretvara u vidljivu nepravilnost što dovodi do njenog inficiranja bakterijama. Diranje nepravilnosti neizbježno dovodi do infekcije. Vichy Hyaluspot to spr(j)ečava.

Proizvod dolazi u tubici od 15 ml i sa posebnim aplikatorom koji omogućava aplikaciju i na bolne akne (tako nam je rečeno, sreća bolne akne nemam).


A sad stvarno moj dojam...

Ovaj proizvod je čudo! Već nekih godinu dana muku mučim s gadovima na licu zbog hormonalnih promjena, a Vichy Hyaluspot ih je sredio u nešto više od tjedan dana! Pritom ne mislim na pojedine prištiće, nego na kompletno stanje cijelog obraza.

Onog dana kad sam krenula mazati lice ovim proizvodom, izletio mi je jedan novi prištić i do sutra ga je sasušio, a nakon još jednog mazanja je potpuno nestao. Neće biti jednako djelotvoran na svim prištićima, odnosno neće na svima djelovati jednako brzo, no stvarno djeluje!

No ima jednu manu. Vichy kaže da ne isušuje, no ne bih se složila s njima. Ako područje koje tretirate ovim proizvodom ne hidratizirate dobro, vrlo vjerojatno će vam se početi ljuštiti koža (kao meni). Tako da preporučam prvo (jako dobru) hidrataciju, a tek preko nje tretiranje ovim proizvodom.


Da bih vam pokazala kako, slijede dvije slike, jedna slikana 24.02. i druga slikana danas, da vidite razliku. Gadne su, gadna je i ova nova jer još su tu flekice, ali flekice se daju lakše riješiti za razliku od prištića.


Kao što vidite, razlika je očigledna. Vidi se da je lice čišće, istina, flekice su još uvijek tu, a vidi se i da je koža sad malo isušena (zato ponavljam, treba dobro hidratizirati kožu!), no nema nikakvih aktivnih procesa jer je Vichy sve smirio. Sad imam misiju naći najbolje sredstvo za rješavanje flekica (odnosno istražiti smijem li stavljati AHA na kožu s vitiligom). Naglašavam da su slike slikane macro opcijom pa pore izgledaju veće nego što uistinu jesu :)

Ne znam više što napisati jer ispada da previše hvalim ovaj proizvod, no mene je stvarno oduševio, a možete vidjeti i rezultate na mojoj koži. Ako imate još neko pitanje, samo pitajte :)

Preporučena cijena proizvoda je 109,59 kn.

Uglavnom, ovo je proizvod koji će uvijek imati mjesto u mojoj kupaonici jer je učinio ono što mnogi drugi proizvodi nisu učinili i u puno duljem roku korištenja.

Kako vam se čini? Imate li vi za preporuku neki takav proizvod? I imate li preporuku za proizvod za riješiti flekice?

*PR uzorak

CONVERSATION

29 komentari:

  1. WOW...zaista je impresivan pomak ;)...sjajno.

    Imam ga i ja i zadovoljna sam u dva-tri puta što sam ga koristila ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, konačno nešto što mi je sredilo lice :)
      a sad ide izbjeljivanje flekica :)

      Izbriši
  2. Stvarno je razlika vise nego ocigledna. Vec sam negde citala hvalospeve o ovom malom cudu. Zanima me da li podjednako dobro deluje i pri ciljanoj upotrebi?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, djeluje. i u tekstu sam napisala da mi je izbio jedan prištić (na drugom dijelu lica) i isušilo ga je u dva mazanja :)

      Izbriši
  3. i meni je odličan! :D ja sam ga odmah testirala čim sam ga dobila, jer sam taman dan prije BBD-a imala jedan stresan dan i imala sam nekoliko prištića po sredini čela. slikala sam prije i poslije pa i ja namjeravam ovih dana objavit post o njemu. ma super odličan proizvod iako prištiće imam tek povremeno.

    OdgovoriIzbriši
  4. Super.ovo cu definitivno nabaviti cim potrosim bar deo trenutnih proizvoda za lice. Ja sam nekim cudom sredila lice s mojom poslednjom kombinacijom proizvoda. Prvi put u zivotu mi nista ne izlazi po licu. No ovo moram da probam uskoro!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajde napiši onda jedan post o svojoj njezi, baš me zanima :)
      i nabavi ovo, stvarno čuda radi :D

      Izbriši
  5. Odgovori
    1. da, ovo je stvarno must have za svakog kome se ikad pojavi neki gad na licu :)

      Izbriši
  6. Ja sam ga isprobala na nekoliko upaljenih prištića, i super je djelovao. Nego reci, kako ga ti stavljaš? Tj. kad i koliko puta dnevno? Ne pišu nikakve upute na kutijici..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pokušavam ga staviti 2x dnevno, ujutro i navečer. no ako ujutro odmah idem nekuda, onda 1x dnevno

      Izbriši
  7. Wow, stvarno impresivno koliko je na tebi djelovao u samo tjedan dana! Hoću!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Nevjerovaatno koliko je dobar :o

    A sto se tice flekica i ja sam to dugo trazila i iako sam i ranije koristila zelenu glinu, mislim da nisam bila dovoljno redovna. Sad stavljam svaki drugi dan a kad nakon pola sata do 45 min isperem, namazem lice limunom. Nije nikakva moja ideja, dermatologinja mi je tako rekla da radim i vec blijede. Bolje to nego suncem i solarijem pa da se kasnije samo gore vrati :(
    Pokusaj, mozes nabavit zelenu glinu u apoteci al budi redovna heh

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. super, probat ću sa zelenom glinom, imam je doma :)
      hvala na prijedlogu :*
      ali strah me da me limun ne isuši, pa ću njega preskočiti :)

      Izbriši
    2. Mislim da bez njega nije to to ... slobodno ostavi limun nekih sat vremena jos a kasnije stavi hidratantne kreme. :)

      Izbriši
    3. nije te isušilo? nekako me toga strah :(
      možda da probam s nekim serumom s c vitaminom :/

      Izbriši
  9. Koja promjena, super! Meni su se u zadnjih par dana pojavili prištići i akne kao nikad dosad, što je najgore treba mi svezati ruke jer same lete na to a onda naravno napravim još gore. Nadam se plaći danas i odmah idem po njega pa ti javim rezultate ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. javi svakako :)
      nadam se da će ti pomoći kao meni :) i ruke k sebi :)))

      Izbriši
  10. Rezultati su neverovatni, stvarno. Moram baciti pogled na ovo sledeci put u apoteci..

    OdgovoriIzbriši
  11. Ove tvoje slike su predobre. Čitam samo dobre stvari o ovom malcu, ali trenutno mi koža ne divlja pa ću pričekati. No, ako se pobuni, znam s čim ću se boriti.

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  12. Nevjerojatna razlika! :O ja nemam problema s aknama, više s miteserima, ali niiiiišta nisam još pronašla za spas :/

    OdgovoriIzbriši
  13. kad otkriješ nešto efikasno protiv flekica javi :)) i ja muku mučim sa njima...:(

    OdgovoriIzbriši