Giveaway za vjerne čitateljice - a little make up obsessed

Giveaway za vjerne čitateljice

Kako sam svjesna da po Faceboku ima puno lovaca na nagrade, odlučila sam napraviti malo drugačije darivanje i pokloniti nešto osobi koja me stvarno čita. Puno mi znači svaki vaš pregled stranice, kao i svaki komentar, pa sam odlučila to nagraditi i na taj način vam zahvaliti što me čitate

Pravila igre:

Redovito ću popisivati sve vaše komentare i odgovore na moja pitanja na blogu tijekom mjesec dana, na sve postove od današnjeg nadalje (no to ne znači da ne možete komentirati i stare postove) i 10 najaktivnijih komentatorica ću ubaciti u random. org i među njima odabrati onu koja osvaja ovaj paketić koji sadrži:

Flormar x10 sculpting maskara (vodootporna)
Flormar Pretty sjajilo P801
Flormar Supershine Lip Gloss u nijansi 113
Flormar Long Wearing Lip Gloss u nijansi L402
Flormar Deluxe Shine Gloss Stylo u nijansi D39


Darivanje traje od danas, 26.03.2013. do 26.04.2013.

Flormar kozmetiku u Hrvatskoj možete kupiti na Flormar štandovima u ZTC u Rijeci, Garden Mallu u Zagrebu te Green Goldu u Zagrebu. Uz to, možete ih kupiti u Acessories trgovini u Ilici u Zagrebu, te u određenim Kozmo drogerijama, a novost od idućeg mjeseca je i da ih možete nabaviti i u centru Dermamed na adresi Garićgradska 11 u Zagrebu.

Flormar je svjetski make up brand nastao 1972. godine u Milanu, a danas se proizvodi u Turskoj. Kako se prodaje i u nama poznatoj parfumeriji Douglas u Njemačkoj, mislim da ne treba sumnjati u kvalitetu njihovih proizvoda.

Kvaliteta svakog njihovog proizvoda koji sam probala je izvrsna i nijedan proizvod me još nije razočarao. Posebno me oduševila Flormar maXXL maskara o kojoj ste mogle čitati ovdje, a uvrstila sam je i u favorite veljače.

Uz to, obožavam i njihove lakove, pa ste tako mogle ovdje vidjeti Flormar Supershine Miracle Colors U08. a Flormar Supershine 14 je završio i u favortima prošle godine.

Još su mi se svidjela i Flormar Pretty sjajila, te Flormar Deluxe Shine Gloss Stylo u nijansi D39, pa ćete i o njima čitati, a i o ostalim proizvodima koje i vama darujem.

A sad da se vratimo na darivanje...

Bilo bi lijepo da me pratite preko GFC-a jer ću tako odmah imati vaše ime/nadimak, no i ako me ne pratite tako, nije problem, samo se potpišite (u tom slučaju imenom i prezmenom) na kraju svakog komentara.

Share-anje nagradne igre preko FB-a nije obavezno, no hvala vam ako to napravite.

Darivanje je za područje Hrvatske i susjednih zemalja (Slovenija, BiH, Srbija, Crna Gora, Makedonija).

Još jednom, hvala vam što me čitate i ako imate ikakvu sugestiju, savjet ili kritiku, samo mi javite :)

Isto tako me zanima imate li za preporučiti koji Flormar proizvod?


Vaša Nives

*hvala uvozniku Flormar kozmetike, tvrtki Neo-argentum na sponzoriranju nagradne igre

CONVERSATION

47 komentari:

  1. Meni nazalost nije dostupna Flormar kozmetika ali stalno citam o njoj. Da je nema makar Osijek? Tamo navracam a Zagreb mi je daleko ipak :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da imaš u kozmu na trgu,odnosno sigurna sam :D vidjela sam tamo ali nije neki veliki izbor.

      Izbriši
    2. nisam baš upoznata s Osijekom, no našla sam da ima u Osijeku u Nami u Kozmu Flormar.

      Izbriši
  2. Konačno je netko našao korektan način da nagradi svoje fanove i izbjegne lovce na nagrade :) Bravo, i nadam se da će i ostali slijediti tvoj trend!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala, mislim da cure koje me čitaju to zaslužuju :)

      Izbriši
  3. Najviše volim njihove lakove, baš ih dosta imam (Supershine 14 je na primjer savršen ljubičasti lak). Takođe, skoro sam kupila Pretty Quartet sjenki i oduševljena sam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sjenila još nisam isprobala, morat ću, čujem da su super :)

      Izbriši
  4. Od Flormara samo lak koji mi je skroz ok :).
    Samo želim da prokomentarišem ovo vezano za nagrade. Onima koji te prate nije ni bitna nagrada, to je nešto simbolično i znak pažnje i tvoje zahvalnosti njima. Prosto mi je muka kada vidim razne zahteve na tim nagradnim igrama po blogovima, kao da treba da se osvoji stan ili neka stvarno ogromna nagrada.Naravno, muka mi je od tih kako si ih nazvala "lovaca" ili "profesionalnih igrača" .Lakovanja milion, šerovanja takođe. Svaka devojka koja vodi blog zna koliki joj je dnevni pregled i već okvirno ko su joj čitatelji, tako da je vrlo lepo od tebe što si napravila nešto ovakvo za one za koje smatraš da zaista treba da im se da kažem "zahvališ", a ne za one želje koje samo sede na netu i čekaju ...:)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. potpis od riječi do riječi. ovo je sitnica naspram tome kako mi je srce puno kad vidim statistiku ili vaše komentare na blogu, ali da barem nekako zahvalim na osjećaju koji mi dajete ♥

      Izbriši
  5. Nisam još nikada probala Floramal kozmetiku, tako da bi voljela :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Heh opet ne mogu reci nista o flormar kozmetici jer je nemam gdje kupiti, sto je za poluditi :) al neka nacu ja..hehe, super darivanje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj nadam se da ćeš ih isprobati, imaju izvrsnih proizvoda :)

      Izbriši
  7. Ja volim Flormar. I darivanje ti je zaista lepo. Od Flormara ja ti najvise preporucujem Deluxe Cachmere mat ruzeve. Imas kod mene recenzije dva ruza iz ove serije ako te bude zanimalo. Mada pored njih volim i mnoge senke i naravno lakove.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidjela sam kod tebe recenzije ruževa, ni mislim da kod nas nisu uvezli tu liniju :(
      no čula sam pohvale i za ruževe i sjenila, morat ću nabavit i te proizvode :)

      Izbriši
  8. ĆAo, Nives, ja te pratim od pre neki dan, drago mi je da sam te otkrila. Flormar je dosta hvaljen, mada se u mom gradu ne prodaje, pa nisam imala priliku probati dosta stvari. Baš volim njihovo rumenilo koje ima 2 nijanse, jedno kajsijasto, kod bledih kao ja može da posluži i kao bronzer, a druga strana je lepa roze. Za tu cenu iznenđujuće dobar kvalitet!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti što me pratiš :)
      i mene čeka još puno isprobavanja. no ono što sam otkrila mi se jako sviđa :)

      Izbriši
  9. Ja sam od Flormara isprobala samo lakove, imam ih tri komada i super sam zadovoljna.
    Htjela bih isprobati i ostatak asortimana ali nikako da dođe na red, svakako ću kupiti barem koje sjajilo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, i ja sam počela s lakovima, pa nastavila dalje s isprobavanjem :)

      Izbriši
  10. Ja od Flormara još uvijek nemam ništa, Zagreb mi nije na dohvat ruke, a zapikirala sam si jedan lak kojeg nema na web shopu Diva. ALi sam čula da bi Flormar uskoro trebao imati vlastiti web shop, ili tako barem stoji na njihovoj službenoj stranici za RH :)
    Super darivanje!

    OdgovoriIzbriši
  11. Slabi sam komentator, ali te pratim vjerojatno otkad sam pocela pratiti blogove.
    Sjecam se nekih trzavica na youtubeu s tim nagradama u kojima se skupi vise njih pa naprave veliki giveaway. Neke su se nasle uvrijedjene jer su im ljudi dosli samo zbog nagrade, a cesto i otisli poslije. Pravilo im je bilo da se mora pratiti sve kanale + like + favorite. Hocu reci da neki rade sve na tome da privuku ljude sebi, a u biti privuku jos vise lovaca. Ne moze se nikog prisiliti da nekog prati. Prati ako mu se svidja njegov rad i to je to.
    Vidjela sam ovakav nacin darivanja na nekim blogovima. To mi je bas simpaticno :D

    Lp :)))

    OdgovoriIzbriši
  12. Htjela bih ja probati svašta nešto, prvo lakove koje svi hvale, al dok ne odem u Zg ništa od toga. Vidim ja da ću morat selit ;) Šteta da ih nema u dm-u ili bar mulleru.

    OdgovoriIzbriši
  13. Super ti je ideja,ali možda si trebala popisati top komentatore unazad mjesec dana,jer ovima nije problem svaki dan ostavljati komentare narednih mjesec dana sada kada znaju što se traži ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, možda sam trebala tako...
      no uglavnom su to isti komentatori i dalje, tako da nadam se da će nagrada doći u prave ruke :)

      Izbriši
  14. Flormar kozmetiku ne koristi pa nemam ništa za preporučiti. Nagrada je super i tko god da ju osvoji biti će jako sretan!

    OdgovoriIzbriši
  15. Meni je Flormar dostupan, ali imam samo jednu olovku za oči...

    OdgovoriIzbriši
  16. Razumijem te jer sam i sama nedavno pokrenula blog pa sada i malo aktivnije pratim i komentiram ostale blogerice iako moj nije o kozmetici u tom smislu. :)
    Nadam se da ću jednom i ja imati čitatelje za koje ću organizirati simbolične giveawaye i koji će mi biti vjetar u leđa da pišem što ćešće. :)
    Inače, isprobala sam Flormar sjajila i moram reći da sam jako zadovoljna. Isprva sam, zbog cijene, bila malo skeptična, ali sad vidim da to zaista više nje mjerilo.
    Lijep pozdrav. I'm staying tuned. :)

    OdgovoriIzbriši
  17. od flormara ima jedino lak o kojem sam pisala na blogu i stvarno mi je bio super,lijepa pink nijansa. odlično darivanje.

    OdgovoriIzbriši
  18. Koristim Flormarove lakove godinama. Prijatno sam se iznenadila kad sam kupila prvi i eto, jednostavno sam nastavila praviti kolekciju :) Prvenstveno su izdrzljivi, a i pristupacni tako da kod mene imaju veliki plus.

    OdgovoriIzbriši
  19. također, imam jedan lak koji se ne oriba kad perem suđe.. ima li veće radosti???
    Pozdrav :)

    OdgovoriIzbriši
  20. obožavam flormar! :)
    lakovi su im odlični a imam i quattro smeđa sjenila koja su jednostavno savršena. napravim smokey eyes i to STOJI cijeli cjelcati dan netaknuto na kapcima BEZ baze za kapke! može li bolje? :DD

    OdgovoriIzbriši
  21. Nemam još ništa od Flormara, ali me fascinira onaj ogromni bronzer, ako znaš na koji mislim. I htjela sam ga otvoriti i zaviriti u njega u Kozmu u Importanneu, ali je bio zaljepljen :D Nego, i to mi je bilo iznenađenje, kad sam vidjela da imaju štand u Kozmu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, da, znam :))))
      meni je pozitivno to što je bio zalijepljen :)
      a nažalost nema ih u svakom Kozmu :(

      Izbriši