Garnier Pure Active Fruit Energy Energizing Scrub Gel - a little make up obsessed

Garnier Pure Active Fruit Energy Energizing Scrub Gel

Otkad je L'Occitane prestao proizvoditi Jabuka-badem piling za lice, u potrazi sam za novim favoritom u kategoriji pilinzi (da, svaka kategorija treba imati favorita), pa stalno isprobavam nove pilinge. Ovaj sam kupila u siječnju i otada ga isprobavam.


Tako je došao red i na probu Garnier Pure Active Fruit Energy Energizing Scrub Gel-a. Iako mu i sam naziv kaže da je to scrub gel, moram priznati da sam bila pomalo razočarana kad sam vidjela da je to više gel nego piling jer ima stvarno mikročestice za čišćenje, tako mikro da ih nisam uspjela uloviti fotićem.

Prvo riječ proizvođača:

Formula peelinga za čišćenje lica sa salicilnom kiselinom sadrži mikro čestice koje intenzivno čiste pore, smanjuju njihovu vidljivost i pomažu otkloniti nepravilnosti. Obogaćen je ekstraktom grejpa, šipka i derivatom vitamina C. Intenzivno čisti, koži vraća energiju te je vidljivo poboljšana, a ten blistav.

Sastav Garnier Pure Active Fruit Energy Energizing Scrub Gel-a:


A sad moji dojmovi...

Kao što sam već napisala, na prvu sam bila razočarana kad sam vidjela te mikro čestice. Istina, piše na deklaraciji da su mikro, no nisam mislila da će biti tako mikro. Odmah na prvu mi se svidio miris grejpa koji baš osvježava i mislim da je ovo super način za započeti dan jer baš lijepo razbuđuje.

Iako su čestice mikro i iako sam na prvu bila razočarana, ovaj proizvod mi se svidio toliko da je završio u favoritima mjeseca.

Ovaj proizvod izvrsno pilingira iako je izuzetno blag i mislim da je pogodan i za osjetljivu kožu. Kako sadrži salicilnu kiselinu, dodatno dobro djeluje na mitesere. Uz to, taj derivat vitamina C izgleda stvarno djeluje jer koža nakon korištenja baš bljesne, lijepo oživi.

Piling je namijenjen masnoj koži s nesavršenostima, no moja je mješovita, sklona ekscesima i problematična. Zbog toga sam se pomalo bojala isušivanja, no bez razloga.

Što se tiče pora, imam osjećaj da ih trenutno suzi, no taj efekt nije trajan, pa se tu ne nadajte previše.

Na deklaraciji piše da se proizvod može koristiti svakodnevno, no koliko god bio blag, ja ga ne koristim tako često, nego 2 puta tjedno i mislim da je to dovoljno.

Ne isušuje, dobro izriba, ima lijep miris i koža zabljesne od njega, što ovaj proizvod čini jednim od boljih proizvoda te vrste koje sam probala u zadnje vrijeme.

Cijena je 40 kn za 150 ml u Bipi.

Jeste li vi probale ovaj piling ili nešto drugo iz te Garnierove linije? Koji piling za lice vi koristite i koji su vaši favoriti?



CONVERSATION

13 komentari:

  1. Nisam probala ovaj , od Garniera sam imala samo onaj što mu je na vrhu neka četkica. Momentalno kombiniram nekoliko pilinga ali kako nemam masnu kožu, ovaj ću svakako preporučiti sestri, ona voli Garnier i smatra ga jako učinkovitim

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam mješovita, no super mi je :)
      a sestri preporuči svakako ako i inače voli Garnier. Ja rijetko koji njihov proizvod volim (zapravo, samo zeleni tonik), no ovo je izvrstan proizvod, pa bi joj se svakako trebao svidjeti :)

      Izbriši
  2. Mene si nagovorila :D treba mi piling da mi OČISTI lice a još kad reče salicilna kiselina, PUN POGODAK :D hvala na preporuci !

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja preskacem Garnier, probala sam neke njihove proizvode i nijedno iskustvo nije bilo pozitivno. Trenuto koristim Lush AOBS, a kada mi ga nestane, ne znam sta cu da radim...mozda pocnem sa nekim Yves Rocher...

    OdgovoriIzbriši
  4. Zvuči odlično, šteta što je Garnier - ja sam ga davno prekrižila jer sam mu dala nekoliko šansi i svaki puta bi mi se lice osulo, neovisno da li je to bila krema, peeling, maska ili mlijeko za skidanje šminke.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja nisam imala neka super dobra iskustva sa Garnierom. Nije mi nikad unistio lice ali nisu bili nista posebno proizvodi. Sada koristim gel za umivanje iz ove kolekcije sa vockicama i predivan je. Moram da priznam od kad ga koristim u kombinaciji sa Sephora cetkom za umivanje koza mi se preporodila a masnoca i nepravilnosti su mi veoma pod kontrolom. Moram da napomenem da je ovo prvi put u zivotu da mi je lice pod kontrolom. Sumnjam da je ovaj gel jedini odgovoran za moj preporod ali od kad njega ima mstvari su krenule na bolje.

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam probala a bas sam ga juce gledala i mislila se kakav je. Sad cu ga obavezno probati :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisam znala da ovaj postoji?! Onaj zeleni Detox mi je bio super!

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisam isprobala ali sad me baš neka vuće :).

    OdgovoriIzbriši
  9. Ako ga snimim, zahvaljujući tebi, možda ga i utržim...

    OdgovoriIzbriši
  10. Mislim da se niko nece pokajati ako kupi neki od ova dva proizvoda iz vockaste kolekcije, posebno ako imate masniju ili mesovitu kozu.

    OdgovoriIzbriši
  11. nisam probala jer sam imala još neutrogeninog, a sada imam neki nivein, ništa dok sve ne potrošim :D

    OdgovoriIzbriši