Clinique event - a little make up obsessed

Clinique event

Ovotjedni snježni utorak sam provela na divnom eventu i u izvrsnom društvu.
Clinique i njihova predivna Education Managerica Gloria Mapilele Todorović u suradnji s Anom s Ogledala su nas pozvali na event na kojem nam je Gloria predstavila novitete koji nam dolaze ovog proljeća, no da ne bi bilo da se pričalo samo o novostima, dotakle smo se i njihovih klasika.

Prezentacija je počela s njihovim klasikom: 3 Step Systemom na njegu kože.

Postoje 4 tipa za 4 različita tipa kože i bitno je odabrati pravi broj da biste vidjeli efekt njege. Na svakom Clinique stalku postoji tablica pomoću koje ćete odabrati svoj tip njege, ne biste trebale pogriješiti.


Moram priznati da ga nikad nisam koristila jer me uvijek odbijao miris alkohola u losionu, no dobila sam testere, pa ću ga sada ipak isprobati (i onda se sa svim tim isprobavanjima čudim kad mi lice divlja).


Iako bi svaki od tih testera trebao biti za 4 korištenja, ja sam pretresla sapun i DDML u posudice, a losion u bočicu i mislim da će definitivno biti za 10-ak dana isprobavanja, pa ću vam prenijeti i svoj prvi dojam :)

Poslije toga smo slušale o Moisture Surge Extended Thirst Relief gel kremi bez ulja koja daje 24-satnu hidrataciju te kontinuirano puni stanice kože vodom, Even Better liniji (u kojoj me oduševio Even Better Eye Dark Circle Corrector) koja je namijenjena uklanjanju hiperpigmentacije, All About Eyes liniji (da, u zadnje vrijeme očito imam fetiš na preparate za okoloočno područje), liniji protiv crvenila (Redness Solution).

Ono što me se slijedeće dojmilo je Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting linija, odnosno Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream koja još nije dostupna na našem tržištu, no stiže nam ovog proljeća. Namijenjena je svim generacijama, a umanjuje vidljivost bora i njihovo nastajanje. Cijena će joj biti 431 kn za količinu od 15 ml.


Slušale smo još i o novom puderu - Even Better Compact Makeup SPF 15. Jeste li znale da Clinique ima čak 8 vrsta pudera? Even Better Compact Makeup SPF 15 je Clinique-ov najnoviji puder u kremi, savršen za postizanje umjereno do potpunog prekrivanja u praktičnom pakiranju. Dok prekriva neujednačen ton kože ovaj lagani puder u kremi u sebi sadrži uspješnu tehnologiju korišenu u Even Better liniji koja pomaže trenutno prekriti diskoloraciju, a tijekom vremena vratiti blistavost koži. Namijenjen je svim tipovima osim vrlo masne kože. Uskoro će biti u prodaji u 6 nijansi.


Uz ovu kremicu, ovog proljeća nas čeka još novosti:

Uz BB kremu (koja ima izvrsne nijanse), na tržište dolazi i Clinique CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector koju smo imale priliku probati prve u ovom dijelu Europe. I ovako na prvu vam mogu reći da mi se jako sviđa i djeluje obećavajuće.

A Different Nail Enamel For Sensitive Skins - eto, i Clinique konačno ima u svojoj ponudi lakove za nokte. Mi smo vidjele nijansu Happy za koju moram reći da je prava ljetna boja i pomalo podsjeća na moj omiljeni essie Peach Daiquiri♥


I za kraj sam ostavila nešto bucmasto i slatko - Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm. Dosadašnji Chibbyji su bili više kao lip blamovi i ostavljali minimum boje, dok su novi, kako im i samo ime kaže, puno intenzivniji. Našla sam i svog favorita - nijansa 08 Grandest Grape.




Jelena i Gloria



I da vam pokažem ostatak sadržaja goodie bag-a:

Sve je bilo zapakirano u ovu preslatku kutijicu:



A ovo je bilo unutra:


2x 7 day scrub cream - proizvod koji me jako zanimao i drago mi je da ću ga sada moći isprobati
Moisture Surge Extended Thirst Relief gel krema
Deep Comfort Hand And Cuticle Cream
Deep Comfort Body Lotion
All About Eyes Serum
Long Last Glosswear SPF 15
High Impact Curling Mascara


Baš se radujem isprobavanju novih proizvoda i još jednom zahvaljujem Orvasu i Gloriji na domaćinstvu.

Koristite li vi koji Clinique proizvod? Koji su vaši favoriti?


Vaša Nives


CONVERSATION

6 komentari:

  1. Obozavam Clinique chubby sticks, a zelim da probam losion za lice dramatically different

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. onako na prvu ne čini mi se ništa osobito, no neću prerano suditi :)

      Izbriši
  2. Zašto su počeli davati takva duga imena proizvodima? :/ Moj favorit su makaroni :D Šalim se, sjajila definitivno. Ali čekam i veselim se mišljenju proizvoda koje si dobila na testiranje!

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve sam proizvode iz ove magične kutije probala, moji favoriti su i dakje pore minimazer, tonik za lice i balzam za čišćenje šminke.
    Odličan post i vidi se da vam je bilo super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, bilo je super, vidjelo se da dama radi svoj posao sa zadovoljstvom :)

      Izbriši