Melvita predstavljanje blagdanskih novosti - a little make up obsessed

Melvita predstavljanje blagdanskih novosti

Jučer je Melvita ugostila beauty blogerice na lijepo organiziranom druženju u njihovom dućanu u Arena Centru. Kako je događaj bio organiziran u 11 ujutro, nisam očekivala toliku gužvu, no stvarno nas se skupio zavidan broj. Čim sam ušla, oduševili su me preslatki kolačići (koje na kraju u žutbi nisam probala), a uz mirise proizvoda se miješao miris čaja (usput rečeno, Melvita ima PREKRASAN rooibos čaj).

Uz to što Melvita ima proizvode za njegu lica i tijela, dio Melvitinog asortimana su i dodaci prehrani poput matične mliječi ili cvjetne peludi, te medovi i čajevi (već sam spomenula rooibos čaj).

Povod našeg okupljanja je bilo predstavljanje Melvitinog asortimana s naglaskom na predstavljanju blagdanske ponude.
Izuzetno ljubazne Melvitine djelatnice su nas upoznale s Melvita asortimanom, te smo nakon toga imale vremena sve same isprobati.

Nekoliko je novosti iz Melvite, no na prvo mjesto stavljam Iznimno zlatno ulje koje se može nanositi na tijelo, lice i kosu i koje je božanstvenog mirisa, a mješavina je pet organskih ulja: arganovgo ulje iz Maroka, kukui ulje iz Indonezije, inca inchi ulje iz Amazonije, ulje buriti iz Brazila te pracaxi ulje iz Amazonije.
Zatim tu su još i piling gel za tuširanje jabuka, dunja i lješnjak (neodoljiv miris i izuzetno blagi piling, pogodan za svakodnevnu uporabu) te odgovarajuće mlijeko za tijelo, te gel za tuširanje s mirisom malina, borovnica i crvenog ribiza i odgovarajuće mlijeko za tijelo.
Osim ovih proizvoda, novosti su još i Medeno sjajilo za usne s nježnim mirisom meda te kompleksom 3 vrste meda i Medeni nektar čiji je cilj pomoći isušenim i ispucalim usnicam te ostalim djelovima tijela.

Svašta sam mirisala, lijepo popričala sa djelatnicama Melvite koje su izuzetno ljubazne i profesionalne te znaju preporučiti dobar proizvod u skladu s našim potrebama. Tako da sam se vratila kući s testerima okoloočne kremice koja mi se jako svidjela i po koju ću se vjerojatno vratiti čim ju isprobam malo bolje (tek sam ju jednu večer nanijela).

Osim toga, dobila sam poklon set Apicosma koji sadrži proizvode s kompleksom 3 vrste meda - mlijeko za tijelo, ultrabogatu kremu za ruke te obnavljajući balzam za usne. Iako inače nisam neki preveliki ljubitelj mirisa meda u kozmetičkim proizvodima, ova linija mi predivno miriše!

Hvala Melviti na lijepom druženju i Ani s Ogledala koja je okupila nas blogerice.

Slijede slike :)

Vaša Nives





















CONVERSATION

3 komentari:

  1. ženo, al si ti bila isto? :O ja ne znam kako izgledaš pa se nisam vjerojatno ni javila :( jbg, sljedeći put onda..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slijedeći put sigurno ili ćemo dogovorit neki dejt bez eventa ;)

      Izbriši