Balea Hand Konzentrat - a little make up obsessed

Balea Hand Konzentrat

Jedan od proizvoda koji me oduševio je i ova kremica (koncentrat) za ruke. Moje ruke su zimi jako suhe, koža između prstiju mi je stalno na rubu pucanja malo zbog centralnog grijanja, malo zbog mog manijakalnog pranja ruku, a malo zbog hladnoće i/ili vjetra. Jedino na što mogu utjecati je hladnoća, pa ne hodati bez rukavica, ali moram biti na toplom i čistih ruku :) Isto tako, gule mi se dlanovi s unutarnje strane što nikako nije ni lijepo ni ugodno.
Inače je moj favorit za ruke L'Occitane krema za ruke s 20% shea maslaca, no zbog njene ne baš male cijene uporno tražim jeftiniju alternativu. I zasad mi se čini da sam ju našla u ovom Bala koncentratu za ruke.


Osobno ne volim kad se krema sporo upija i kad moram čekati da se upije i srećom, ova kremica nije jedna od tih. Kremica je izrazito hidratantna i jako dobro njeguje, a ne ostavlja masni trag na rukama. Još jedna stvar koja mi se jako sviđa je ta da je kremica bez mirisa.
Dm na svojoj deklaraciji kaže da je koncentrat namijenjen za ispucalu i hrapavu kožu i kažu da sadrži formulu za zaštitu protiv hladnoća što bi značilo da ima sastojke koji štite od hladnoće, no neću previše ulaziti u sastav jer nisam dovoljno obrazovana po tom pitanju, pa sam ga uslikala za vas:

Što ovaj koncentrat radi? Ruke su mi bile u ne baš idealnom stanju (problemi već ranije navedeni - koža pred pucanjem i ljuštenje dlanova), pa sam kupila ovu kremicu i nakon 3 mazanja je koža bila vidljivo bolja, koža je stvarno ostala nahranjena. Sada mažem ruke po potrebi, 2-3 puta dnevno i to je dovoljno da održavam kožu ruku dovoljno vlažnom - danas sam čak hodala bez rukavica, namazala ruke kad sam došla doma i nema problema!
No ono što me najviše oduševilo je cijena - 7,90 kn za 50 ml. Stvarno nije neki novac. Ako imate problema sa suhoćom ruku, moja preporuka je da probate ovu kremicu!

Što vi koristite za njegu ruku?
Vaša Nives

CONVERSATION

0 komentari:

Objavi komentar