Favoriti mjeseca - listopad 2018. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - listopad 2018.

U zadnje vrijeme sam izuzetno zadovoljna svojim tenom, a mislim da su za to zaslužni i proizvodi o kojima će biti riječ u ovom postu. Koristim ih već duže vrijeme pa mogu dati konačne dojmove o njima. Naravno, nisu me samo proizvodi za njegu kože oduševljavali nego i druge stvari pa će u tekstu biti riječi i o njima :)

REN Ready Steady Glow tonik je proizvod koji koristim od prošle zime (s pauzom preko ljeta). Riječ je o toniku za blistavost s AHA, BHA i azelaičnom kiselinom (5%), a ima pH između 3,5-4 što garantira dobro djelovanje bez iritacije. Djeluje na neujednačen ten te proširene i začepljene pore. Koža izgleda lijepo, ten je ujednačen i blistav, pore su sužene, a komedoni su nestali. Pošto je moja koža osjetljiva, bitno mi je da me proizvod ne iritira, a ovaj proizvod zadovoljava i taj kriterij.

Drugi proizvod je REN Vita Mineral krema, jedan vrlo jednostavan, a izvrstan proizvod. Riječ je o multiaktvnoj hidratantnoj kremi s uljem šipka (bogat vitaminom A, poboljšava obnovu stanica i zadržava vlagu u koži), kompleksom minerala (cink, magnezij i bakar - hrane kožu i daju joj energiju) i uljem sjemenki brusnice (izvor omega 3 i 6 kiselina i vitamina E, štite i umiruju kožu). Koristim ju kao noćnu kremu iako bi bez problema sad kad je zahladilo mogla proći i kao dnevna krema. Izvrsno hidratizira kožu, ne masti ju, a ujutro je koža lijepa i svježa.



The Body Shop Moringa body butter je jedan od meni najdražih TBS proizvoda. Jako volim tu liniju, miris mi jako odgovara, a fino hrani kožu. U ovom postu možete pročitati više o TBS maslacima za tijelo.

MAC Craving je ruž kojeg sam nedavno ponovno "otkrila" i uživam u korištenju. Ima Amplified finish koji je meni najdraži MAC finish, ne zateže, a trajan je. Pisala sam recenziju pa više o njemu možete pročitati ovdje

Zadnji proizvod(i) su OPI lakovi za nokte. Na početku bloganja sam možda i najviše pisala o noktima, i dalje obožavam lakove, ali nekako mi se više i ne da trošiti previše vremena na lakiranja svaki 3.-4. dan. Iz tog razloga sam odlučila isprobati OPI Infinite Shine lakove. Riječ je o polutrajnim lakovima za koje nije potrebna lampa i koji ne oštećuju nokte. Osim Infinite Shine laka u boji, potrebne su OPI Infinite Shine baza i OPI Infinite Shine nadlak. Na slici osim njih možete vidjeti i OPI Infinite Shine Tickle My France-y lak za nokte. Na noktima traju po 10 dana bez tip weara i oštećenja, a trajali bi i dulje da me ne nervira izrast. Ovo je izvrstan način za uštediti vrijeme, a i dalje imati uredne i nalakirane nokte (a bez posljedica i oštećenja kakva nastaju geliranjem noktiju). Za sada imam 3 nijanse, a sve mi se čini da ću se skroz prebaciti na ovakve lakove.

Imamo li koji zajednički favorit? Koji su vaši favoriti? Imate kakvu preporuku?

iako radim u tvrtki koja je uvoznik i distributer za REN, to nije utjecalo na moje mišljenje niti na recenziju proizvoda

CONVERSATION

2 komentari:

  1. Pozdrav! Gdje ima za kupiti REN kozmetika i na koji način se skidaju ovi Infinite OPI lakovi? Hvala! ♥️

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. REN je dostupan u većim Mullerima, a lakovi se skidaju kao i obični, acetonom, bez išta više posla nego inače :)

      Izbriši