All About Eyes tjedan: Nuxe Nuxellence Zone Regard krema za područje oko očiju - a little make up obsessed

All About Eyes tjedan: Nuxe Nuxellence Zone Regard krema za područje oko očiju

Proizvodi iz Nuxe Nuxellence linije su do sada za mene bili pun pogodak, a u ovom postu vam pišem moje dojmove o Nuxe Nuxellence Zone Regard kremi za područje oko očiju.*

Prije nego krenem sa svojim tekstom, napisat ću što kaže Nuxe o ovoj kremi:

"Mitohondriji stanice opskrbljuju energijom koja je potrebna za njihovo pravilno funkcioniranje. Mitohondrijska DNA s godinama slabi i kožne stanice se počinju prazniti. Nuxellence® formula pomaže popraviti oštećenja na mitohondrijskoj* DNA, što potiče stvaranje energije, a time i mladosti i ljepote kože. 

Nuxellence® Zone Regard za područje oko očiju trenutno otkriva svoju učinkovitost zahvaljujući inovativnoj ''blur'' teksturi koja trenutno zaglađuje i osvjetljava područje oko očiju. Zlatno reflektirajuće biserne čestice, površinski puderi i silikonske sfere ''mekog fokusa'' zamagljuju neujednačen ten i osvjetljavaju tamna područja. Njegovi pigmenti pružaju nježnu breskvastu boju koja odgovara svakom tenu i omata kožu usavršavajućom aurom. Ovaj veo ljepote s puderastim finish-om predstavlja savršenu bazu za make-up.

Inovativna njega s 10 patenata koja pomaže kožnim stanicama očuvati optimalnu* razinu energije (pasiflora, anchusa, latice maka). Biljna hijaluronska kiselina zadržava vodu u koži kako bi ju hidratizirala i očuvala njezinu svježinu i punoću. Bore i fine linije su manje vidljive. Aktivni biljni kompleks za područje oko očiju bori se s gubitkom tonusa i smanjuje tamne kolutove i 'vrećice' ispod očiju."


Prvo što ćete primjetiti jest divno, ljubičasto pakiranje, kao i jako zanimljiv aplikator. Riječ je o posebno dizajniranom masažnom aplikatoru čija je funkcija stimulacija područja oko očiju. Bez oštrih kuteva, savršeno se prilagođava području oko očiju.. Kada njegova legura od zamak metala dođe u kontakt s kožom, može se trenutno osjetiti osvježavajući i dekongestivni učinak koji osvjetljava područje oko očiju. 

Efekt koji ćete odmah primjetiti s ovom kremom je "blur" efekt koji se postiže zahvaljujući bisernim česticama i puderima koji zamagljuju nepravilnosti i osvježavaju pogled. Sama krema je obojana, pa i to doprinosi svježijem izgledu područja oko očiju. 

Ova krema se može upotrebljavati i kao dnevna i kao noćna krema, no meni je ipak draža za dnevnu njegu. Iako dobro hidratizira, nije bogata (a ja noću volim bogate kreme), a njena boja, kao i svjetlucave čestice su idealne za dan kako bi osvježile područje oko očiju. Osim toga, ujutro je pravi užitak koristiti ovaj aplikator koji smanjuje otečenost i donosi instantno svježiji izgled područja oko očiju. Lijepo zaglađuje fine linije, a kako je lagana, odlična je podloga za šminku. 


Dugoročno, iz laboratorija Nuxe navode da ova krema može usporiti i umanjiti znakove starenja. 

Hijaluronska kiselina biljnog porijekla zadržava vodu u koži kako bi je hidratizirala i očuvala njezinu svježinu i punoću. Bore i fine linije su manje vidljive.
Aktivni biljni kompleks za područje oko očiju bori se s gubitkom tonusa i smanjuje tamne kolutove i “vrećice” ispod očiju. Albicija (drvo svile) djeluje na detoksikaciju stanica kože područja oko očiju, kompleks pasiflore, anchuse i maka obnavlja energiju i blistavost kože, dok stanice kakaa, ekstrakt nevena i araukarija djeluju na vraćanje čvrstoće i štite od prijevremenog starenja kože.

Kao što sam već napisala, volim ju koristiti kao dnevnu odnosno jutarnju njegu. Lagane je teksture, pa mi je draža u dnevnoj rutini dok za noć biram bogatije teksture. Jako mi se sviđa što je tonirana (iako nije deklarirana tako), pa osvježava kolutove oko očiju, a svjetlucave čestice tome dodatno pridonose. Lijepo zaglađuje područje oko očiju (sadrži i silikone), pa je izvrsna podloga za make up.

Po pitanju hidratacije je jako dobra i meni idealna, no nekom s jako isušenim područjem oko očiju će vjerojatno trebati ipak nešto jača njega.

Meni osobno je ovo jedna od najboljih krema za područje oko očiju, definitivno jedna od dvije najbolje dnevne kreme koje sam koristila. Ukoliko želite imati samo jednu kremu i za dan i za noć, ipak bih vam preporučila neku malo jaču, no u slučaju da tražite kremu koja će dobro hidratizirati kožu preko dana i biti dobra podloga za šminku, ovo bi mogla biti ta krema.


Jeste li probali ovu kremu?






*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

2 komentari:

  1. Mjerjam ovu kremu vec dugo,malo me cijena odbija. 😔

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, cijena joj i nije nešto popularna... ALi krema je stvarno dobra pa ju barem opravdava

      Izbriši